Chopie Srutwa juz gra tyle lat w pilke ze poprostu nie musi zarabiac poprzez gre na rodzine do tego ma swoja firme z ktorej czerpie dochody(chwala mu za to bo ludzi obrotnych trzeba szanowac i nie patrzec do kieszeni ani nic), poprostu futbol traktuje jak hobby i cos co lubi. Piszesz ze mlodzi by sprzedali Rucxh za pare set zlotych, a myslisz ze Srutek by tak nie zrobil na ich miejscu i byl mlodszy jakby mial konkretna propozycje ?? ja mysle ze by tez tak zrobil bo kazdy chce zarobic wiecej dla rodziny kazdy chce miec latwiejsze zycie, a to czy kase wydaja na dyskoteke czy na wszystko inne to juz ich sprawa, tych pieniedzy ani nie ukradli ani nie wyezebrali wiec moga z nimi zrobic co chca. PozdroDJ ZYCHA pisze:Mario nie dostaje żadnych kwot kontraktowych(była to decyzja samego zawodnika który nie chciał obciążać budżetu klubu) tylko premie za wygrane mecze
Teraz widac kto mo Niebieski Serce.Jestem ciekaw czy wasi nowi idole(Janoszka,Cwielong) którzy jakby mogli to by Ruch sprzedali za pare set złotych byliby do tego zdolni,watpie dyskoteki i inne zabawy kosztują :lol:
Tak swoja droga to te forum juz nurzace sie robi jak w kazdym temacie gadka schodzi na temat Srutwa-Bizacki-młodziez, kazdy ma swoje racje mozna go bronic i krytykowac ale po co to robic w kazdym temacie, jak dla mnie i on jest potrzebny i mlodzi sa potrzebni i wszyscy maja wiez ten wozek w jednym kierunku, a grac powinni ci co sa w najlepszej formie a nie za nazwiska czy zaslugi