RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005
Chopy lobiecuja wom ze jak wygrajom ze radomiem to wezna auto i byda jezdziol po chorzowie i swionach nawolujac wszystkich do przyjscia na szpil, je yno jedyn warunek-auto mi musicie lodpowiednio przystroic tzn we fany i fajne frele i zalatwic megafony nojlepi takie co mo faroz i spytejcie sie czy musza miec na taki przejazd jakies zezwolynie? mysla ze pomysl dobry i warty uwagi,yno czy loni wygrajom?
-
- Kontakt:
dobrze godo polac muruby z kaliny pisze:Chopy lobiecuja wom ze jak wygrajom ze radomiem to wezna auto i byda jezdziol po chorzowie i swionach nawolujac wszystkich do przyjscia na szpil, je yno jedyn warunek-auto mi musicie lodpowiednio przystroic tzn we fany i fajne frele i zalatwic megafony nojlepi takie co mo faroz i spytejcie sie czy musza miec na taki przejazd jakies zezwolynie? mysla ze pomysl dobry i warty uwagi,yno czy loni wygrajom?

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
:lol: :lol: całe życie z wariatamiruby z kaliny pisze:Chopy lobiecuja wom ze jak wygrajom ze radomiem to wezna auto i byda jezdziol po chorzowie i swionach nawolujac wszystkich do przyjscia na szpil, je yno jedyn warunek-auto mi musicie lodpowiednio przystroic tzn we fany i fajne frele i zalatwic megafony nojlepi takie co mo faroz i spytejcie sie czy musza miec na taki przejazd jakies zezwolynie? mysla ze pomysl dobry i warty uwagi,yno czy loni wygrajom?

- GREGOR1920
- Kontakt:
COBRA pisze:Jezeli oprawa jest uzalezniona od frekwencji a co za tym idzie duzego mlyna to zeby wam sie udala to najrozsadniejszym wysciem bylo by zamkniecie 10!Bo niewieze ze zjawi sie tyle ludzi ze bedzie fool mlyn!Mysle ze chopcy z 10 1 szpil przezyjom.
POPIEROM w 100 % chcecie miec pełny młyn zamknijcie 10 na jeden szpil !!!

Ruby a dzwon łod faRoża tyż ci załatwić!!! :lol: a tak pozatym pomysł OK jo moga z tobom pojeździć byda sie daR w tyn mikRofon choby gupi ale najpieRw pół LITERKA :lol: :lol: :lol:ruby z kaliny pisze:Chopy lobiecuja wom ze jak wygrajom ze radomiem to wezna auto i byda jezdziol po chorzowie i swionach nawolujac wszystkich do przyjscia na szpil, je yno jedyn warunek-auto mi musicie lodpowiednio przystroic tzn we fany i fajne frele i zalatwic megafony nojlepi takie co mo faroz i spytejcie sie czy musza miec na taki przejazd jakies zezwolynie? mysla ze pomysl dobry i warty uwagi,yno czy loni wygrajom?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo siedza zawsze na 10 sektorze i rycymy z chopcam zawsze a jak zamkniecie ta 10 to mocie bankowo ze my z 10 nie pojdymy do mlyna a na 1 sektor i co wtedy zrobicie..? pomyslcie z tym i co to za stadion skoro sie zamyko jakies sektory zeby wiecej kibicow bylo w mlynie bezsesu kto chce byc w mlynie to idzi edo mlyna kto chce isc na 10 idzie na dziesiona! pozdro DLA PRAWDZIWYCH NIEBIESKICH FANOW!
-
To nie chodzi o to, chodzi o ten jedyny mecz zeby chlopcom z NU wyszla oprawa i tyle w temacie.,dlatego takie rozwiazanie jest najbardziej normalne!No chyba ze bedzie tak ja zawsze czyli 200 ludzi w mlynie-a przy tym oprawa niebedzie wygladac raczej za***iscieBRASILIAN pisze:Jo siedza zawsze na 10 sektorze i rycymy z chopcam zawsze a jak zamkniecie ta 10 to mocie bankowo ze my z 10 nie pojdymy do mlyna a na 1 sektor i co wtedy zrobicie..? pomyslcie z tym i co to za stadion skoro sie zamyko jakies sektory zeby wiecej kibicow bylo w mlynie bezsesu kto chce byc w mlynie to idzi edo mlyna kto chce isc na 10 idzie na dziesiona! pozdro DLA PRAWDZIWYCH EBIESKICH FANOW!

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
I bardzo dobrze, zamykanie 10 nie jest dobrym pomyslem na zwiekszenie frekwencji tym bardziej ze to bardzo specyficzny sektor, no i na dluzsza mete ultras tez by nam ty stracilo, bo wielu ludzi z 10 dajacych kase na oprawe po kolejnym zamknieciu sektora juz nic nie wciepniespyru pisze:10 będzie otwarta, tak jak zawszeKoniec tematu
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Chopy zastanowcie sie czy waRto bo weduk mie nie.Co pokozemy że my som za tom chałom... no bo co bydymy śpiewac PRzeciw RUCHOWI no chyba nie ino za nimi a zastanowcie sie jak to bydzie wyglondało w ich łoczach... Cały Ślonsk sie z nos śmieje i nawet nasze FusbalszpileRy co zaś im dać satysFakcja!!!!A możno właśnie w tym szpilu pokozać że tak jak łone nos majom w żici tak my tyż ich momy i ta jejich gRa i tego nieudacznika tRyneRa i tyn w hu* je***y zaRząd co sie wszyskiego boi ABO JUŻ TAK SIE PODZIELYLI PINIENDZMI PANA KLIMKA ŻE TERA ICH NA NIC NIE STAĆ I MAJOM STRACH W ŁOCZACH I NIE PODEJMUJOM ŻODNYCH KONKRETNYCH DECYZJI bo jo ku*** już tego nie umia pojonć.Poćcie coś zRobiemy kuRde jako KIBICE...Ale nie to że my somy za tym i nom to pasuje cza sie tymu pRzeciwstawić a nojlepij to widać właśnie w takich szpilach jak z JAGOM... NIE WIEM MOŻNO SIE MYLA MOŻNO JUŻ JESTECH ZA STARY NA TAKIE COŚ TO WY MODE I PRZISZŁOŚĆ KIBICOWSKO SIE MUSICIE WYPOWIEDZIEĆ NA TYN TYMAT... BO JO UWAŻOM ŻE MOMY KRYZYS za***isty I JAK MY NIE ZROBIEMY SAM PORZĄDKU TO ŻODYN !!!!!!!!!!! RESZTA ZALEŻY ŁOD WOS.
POZDRAWIM WSZYSKICH WYCZIMAŁYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIM WSZYSKICH WYCZIMAŁYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
przeciez my niemozemy wywierac presji na pilkarzch i trenerach:0 To oczywiscie ironia.
Jestem jak najbardziej za jakimkolwiek protestem,jak my czegos niezrobiemy to chyba nikt!
I tylko zeby znowu niebylo za pozno,w tamtym sezonie bylo to samo i wszyscy wiemy jaki byl koniec.Hujowo ze to sie tak ulozylo ze teraz prawie gramy z Jaga,bo bedzie super doping przy widowni 1500 za***ista oprawa i wszystko jak gdyby nigdy nic.No chyba ze ktos zaproponuje jakas forme protestu ktora niezakluci Chopcom oprawy.
Ciekawie protestowal dzis Radomiak
http://www.tkdami.net/~electro/erka2.jpg
Jestem jak najbardziej za jakimkolwiek protestem,jak my czegos niezrobiemy to chyba nikt!
I tylko zeby znowu niebylo za pozno,w tamtym sezonie bylo to samo i wszyscy wiemy jaki byl koniec.Hujowo ze to sie tak ulozylo ze teraz prawie gramy z Jaga,bo bedzie super doping przy widowni 1500 za***ista oprawa i wszystko jak gdyby nigdy nic.No chyba ze ktos zaproponuje jakas forme protestu ktora niezakluci Chopcom oprawy.
Ciekawie protestowal dzis Radomiak
http://www.tkdami.net/~electro/erka2.jpg
Ostatnio zmieniony 22 paź 2005, o 20:12 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.