no tak to ponoć wyglondo; :?Kto został ukarany?
Nieoficjalnie padały nazwiska: Mariusza Śrutwy, Przemysława Łudzińskiego, Krzysztofa Bizackiego, Marcina Klaczki, Michała Smarzyńskiego i Piotra Petasza.
Ruch - Kujawiak
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
snajper może zapłaci za Łudzińskiego wszak z pieniedzmi się nie liczy,
z tym że dla mnie honor nie mierzy się pieniędzmi, bo jakby go rzeczywiście mioł to nie wylozłby na drugo połowa z Kujawiakiem chociazby udając że go goleń boli, ale pazerność o plac na boisku jest w jego przypadku silniejszo od poczucia krzywdy wyrządzonej młodzszemu koledze
z tym że dla mnie honor nie mierzy się pieniędzmi, bo jakby go rzeczywiście mioł to nie wylozłby na drugo połowa z Kujawiakiem chociazby udając że go goleń boli, ale pazerność o plac na boisku jest w jego przypadku silniejszo od poczucia krzywdy wyrządzonej młodzszemu koledze
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co niektórzy niy odpuszczajom żodnego tematu byle ino Mariuszowi dokopać. To już jest żałosne. W psychologii to nazywajom mania prześladowcza. Gerhat - idź sie leczyć. Larma robisz tela coby zrobić wrażenie że przeciwników Śrutwy jest większość. A prowda jest tako ze Mariusz był, jest i bydzie Niebieski. I jest cała rzesza kibiców jest mu wdzięczno za to co robi i liczy na to, że jeszcze niy roz sprawi nom sporo radości czy to na boisku czy to w klubie.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
odnosnie noty sedziego za to spotkanie!
obserwator dla temu sedziemu note 7,5!!!! jest to najnizsza ocena sedziego ze wszystkich spotkan tej kolejki, ale........ nie znom sie dokladnei na przepisachg, tych notach,ale wydaje mi sie ze nota 7,5 to juz jest nota ponizej krytyki!!i nie wiem czy syndzia kiery dostol tako nota nie musi zdowac jakiegos egzaminu, na wieczor sie dowiem wiecej (prosto od sedziego)
obserwator dla temu sedziemu note 7,5!!!! jest to najnizsza ocena sedziego ze wszystkich spotkan tej kolejki, ale........ nie znom sie dokladnei na przepisachg, tych notach,ale wydaje mi sie ze nota 7,5 to juz jest nota ponizej krytyki!!i nie wiem czy syndzia kiery dostol tako nota nie musi zdowac jakiegos egzaminu, na wieczor sie dowiem wiecej (prosto od sedziego)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: