TVP3 -M.Śrutwa-rezygnacja ?!?!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#16 Post autor: Neo » 18 paź 2005, o 21:15

MaRio podejmie decyzję jaką będzie chciał. Jedno jest natomiast pewne! Należy mu się ogromny szacunek za to crobił, robi i będzie robił dla Ruchu!

Najbliższa okazja do zobaczenia drużyny bez Mariusza Śrutwy będzie w Radomiu...

PozdRo!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#17 Post autor: Lutz » 18 paź 2005, o 21:17

Tak jak poprzednik napisoł - cobyście jeszcze niy żykali Mario wróć .A tak na poważnie jak chopek mo odejść - to jo se niy wyobrażom innego pożegnanio jak benefis abo co podobnego . Tela co łon do Ruchu zrobioł a mom nadzieja jeszcze zrobi takich w dzisiejszych czasach ze świyczkom szukać.

f@n

#18 Post autor: f@n » 18 paź 2005, o 21:19

AdiC pisze:
gerhat pisze:
Lutz pisze:
marc pisze:Szkoda mi wos chopcy(szydercy forum) bo kogo teroz sie wezmiecie na obwinianie. Dla mnie Śrutek zasłużył na lepsze pożegnanie.
Chopie - ty mosz łodwaga takie coś sam pisać - zarozki Cie coniekere zjedzom zamiast tortu urodzinowego :lol:
Lutz przeca to normalne że Śruwofoby i Bizofile są wśród nas :twisted:
Jo się ciesza, a że innym przykro to juz ich problem.
:lol:
Tyn sie śmiej kto sie sie smieje ostatni. Przypomna wom to jak bydziecie w przed barażami ryceć Mario wróć. To bydzie śmiech przez łzy bo jakoś niy widza następców.
nic nam nie przypomnisz bo gorzej już być nie może!
cała drużyna gra - broni i atakuje a nie sam Mario, baraże uratowali nasi piłkarze w składzie Śrutwa reszta Ruchu.
pozdRo gerhat twój tekst mnie rozjebał :)

rumcajs_79
Kontakt:

#19 Post autor: rumcajs_79 » 18 paź 2005, o 21:31

niegodom jo czasym tyz jada po Mario ale tak chyba kazdymo! jak zjebie jakos seta na szpilu!
a jak juz niebydzie go to napewno se znajdymy kogos nowego do jezdzynia mu po garbie!ale taki los juz grajkow!co do Mario to facet zawsze był za RUCHYM i zalerzalo mu :!: facet zostawiol duzo sreca na murawie i nietylko!dlatego mysla ze nos poprowadzi do 1 ligi na nowym stanowisku juz w naszym klubie!
Ostatnio zmieniony 18 paź 2005, o 21:33 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Elmer
Kontakt:

#20 Post autor: Elmer » 18 paź 2005, o 21:33

AdiC pisze:
gerhat pisze:jutro mom geburstag :lol:
lepszego prezentu żech się nie spodziewoł
a jo mom pojutrze i żałuja że Mario tak stawio sprawa. Jakoś tyj młodzieży niy widza.... obych sie mylił.
Jo też mom w czwortek geburstag. O takim prezencie marzyłem :D
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#21 Post autor: osik » 18 paź 2005, o 21:50

19Neo20 pisze: Jedno jest natomiast pewne! Należy mu się ogromny szacunek za to crobił, robi i będzie robił dla Ruchu!
:!:

EmT
Kontakt:

#22 Post autor: EmT » 18 paź 2005, o 22:03

Mariowi nalezy sie szacunek ale prawde mowiac on jush jest starym chopem i nie mo takiej kondychy jak modzi. Jak nie ktorzy mieli by tak godac to w sumie jak bydymy grac w barazach o 3 liga ( oby sie to nie stalo ) to w sumie mozna zawołac p Gerarda Cieślika ;p Czas na mlodych oni kiedys tesh musza dorosnac i zaczac grac po 80 - 90 min;]
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#23 Post autor: Simone » 18 paź 2005, o 22:58

hehhh ... szczerze mowiac to troche szkoda ze go juz nigdy w barwach Ruchu nie zobacze jezeli to sie sprawdzi - i daleki jestem o stwierdzenia ze marzylem o tym , co by nie mowic to najlepszy nasz napastnik mojego pokolenia - do tego cholernie oddany temu klubowi , WIELKI SZACUNEK juz do konca dla tego Pana

Ale z drugiej strony chyba najwyzszy czas ... jak ktos tu juz pisal trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc ...
i mysle ze jak zejdzie to niepokonanym

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

wielu narzeko na Mariusza

#24 Post autor: Amela » 19 paź 2005, o 00:14

ale zoboczcie w ostatnich latach kto strzelił w każdym sezonie najwiecej bramek.jakby nie ten chop to teraz byliby my przed albo po derbach z gieksą w 4 lidze

JEDI_V
Kontakt:

#25 Post autor: JEDI_V » 19 paź 2005, o 01:42

swiynty czas na niego,co zrobiol to zrobiol niech teroz do innym pograc,klasa zawodnika poznaje sie po tym ze wiy kiedy skonczyc kopac ta skora a niy na chama ryj w korycie czimac,pa pa mario
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: heli » 19 paź 2005, o 05:27

osobiście nie tego, żech oczekiwoł, wolołbych co by wchodził na ostatnie 15-30min, wtedy na pewno miołby jeszcze siły na gra i lotanie, no ale jeśli taki jest jego wybór no to trzeba go przyjąć do wiadomości, zoboczymy jak teraz pójdzie modym.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

BluR
Kontakt:

#27 Post autor: BluR » 19 paź 2005, o 06:56

Coś czuja , że Mario nas kokietuje. A przipomino mi sie , że w barażu na Pruszkowie to 2 tory wdupił Wawrzyńczok a nie Mario. Wczoraj zech widzioł Bayern z Juve. Tam w końcówkach meczów wleźli Del Piero i Schol. I też som chopy zasłużone dla swoich klubów, ale trenerzy robiom plac dlo modych. U nos musi być na odwrót. Mario gra , modzi się rozgrzewają cały mecz i nie wchodzą. Chopie - pogrej się ale końcówki. Chwała za karierę ale skończ już po męsku. Tak po prowdzie to nie wierza że skończy w tym sezonie. Godoł to pod wpływem emocji. Jak otrzeźwieje to powie że sie pomylił . Przeca nie odpuści kasy. Czymu mode mają zarobić a on nie? Pozdro dla Gerhata. 100 lat i kista piwa.

marcyk
Kontakt:

#28 Post autor: marcyk » 19 paź 2005, o 07:15

piynkne info z rana, ale czuja ze to bylo pedziane pod wplywym chwili, emocji i cegos tam jesce i że niystety przemyśli sprawa i bydzie nos ("świrow") wkurwioł dali. Mario niy zrob sie z gymby szamba i zrob to coś pedziol.

Gerhat wszystkigo NIYBIESKIGO na tyn twoj geburstag i obyś sie wiyncy nerwuwac niy musiol.

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#29 Post autor: Schlesien » 19 paź 2005, o 07:58

Nie wiem czy Mario zakonczy kariere czy nie. Osobiscie uwazam ze robi to za pozno. Gdyby to zrobil rok, dwa lata temu to wszyscy zapamietalibysmy go jako wspanialego pilkarza a tak... :?

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#30 Post autor: SzaRlin » 19 paź 2005, o 07:59

Nie no jo tego jakos nie widza... Ruch bez MaRiusza? dziwne akies sie wydaje :wink: LUTZ fajny avatar :D

ODPOWIEDZ