Aaaaaleeeeeee w przeciwieństwie do innych z tego "złotego zaciagu" coś prezentuje...Lofs pisze:A zamiast kogo wstawisz Kuczmę? Bo mnie sie wydaje żebys musioł wydupić Klaczke, Bartnika albo Myszora, a oni chyba jednak prezentują sie mimo wszystko nienajgorzej? Nie wiem czemu, ale Kuczma mnie jakoś nie przekonuje, może dlatego że pochodzi z tego "złotego zaciągu" zimy 2004/2005.markomaniak pisze:to ze Kutchma niy gro, jest chore. chore i nielogiczne. to jest zbrodnia przeciwko naszemu klubowi i w zadnym wypadku nie idzie tego usprawiedliwic. pozdRo dla wszyskich NIEBIESKICH
Kuczma..:)
-
- Kontakt:
Lofs pisze:A zamiast kogo wstawisz Kuczmę? Bo mnie sie wydaje żebys musioł wydupić Klaczke, Bartnika albo Myszora, a oni chyba jednak prezentują sie mimo wszystko nienajgorzej? Nie wiem czemu, ale Kuczma mnie jakoś nie przekonuje, może dlatego że pochodzi z tego "złotego zaciągu" zimy 2004/2005.markomaniak pisze:to ze Kutchma niy gro, jest chore. chore i nielogiczne. to jest zbrodnia przeciwko naszemu klubowi i w zadnym wypadku nie idzie tego usprawiedliwic. pozdRo dla wszyskich NIEBIESKICH
No jasne wszyscy graja wysmienicie! A te ostatnie 4 mecze to tylko wypadek przy pracy

Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?
W Ruchu nie może się Pan jednak przebić do podstawowego składu.
- Sam nie wiem dlaczego. Jestem w formie, a nie łapię się nawet do 18-osobowej kadry. Gram z Danią o awans do mistrzostw świata, a za kilka dni wracam do Polski i występuję w A-klasowych rezerwach w meczu przeciwko drugiej drużynie Wawelu Wirek. Czy to nie dziwne? Jeżeli nic się nie zmieni, to zimą będę sobie musiał chyba poszukać nowego klubu.
kibic (08:35)
to z dzisiejszy gazety
- Sam nie wiem dlaczego. Jestem w formie, a nie łapię się nawet do 18-osobowej kadry. Gram z Danią o awans do mistrzostw świata, a za kilka dni wracam do Polski i występuję w A-klasowych rezerwach w meczu przeciwko drugiej drużynie Wawelu Wirek. Czy to nie dziwne? Jeżeli nic się nie zmieni, to zimą będę sobie musiał chyba poszukać nowego klubu.
kibic (08:35)
to z dzisiejszy gazety
-
- Kontakt:
A tak wogole to on by lepiej zagrol w ataku niz Srutwa, ktory jest bez formy. Srutwy lubia i nigdy zech nie byl przeciwko, ale jak sie nie mo formy to sie nie gro w podstawowym skladzie. A Kutchma ze swoja walecznoscia i strzalem by byl lepszy niz Srutwa!
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?
- 19r20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: