Radomiak - Ruch
Radomiak - Ruch
juz w najbliższa sobote nastepny mecz a mianowicie w Radomiu !
ten mecz musimy wygrać inaczej niema co mazyc o awansie i jakiejs wielkiej frekwencji na Jagielloni :?
ten mecz musimy wygrać inaczej niema co mazyc o awansie i jakiejs wielkiej frekwencji na Jagielloni :?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak jak poprzednicy--nie licze na zwycięstwo bo niby czemu ma być inaczej??Znając życie zjebiemy a przy dobrych wiatrach zremisujemy jakoś cufalicznie :x (obym sie mylił)
Że niby z Jagą przyjdzie 5 tyś na szpil??W obecnym czasie to niemożliwe.... :? :x
PS.A Fornalak ciągle pierwszym trenerem--nic tylko sie wk***ić
Że niby z Jagą przyjdzie 5 tyś na szpil??W obecnym czasie to niemożliwe.... :? :x
PS.A Fornalak ciągle pierwszym trenerem--nic tylko sie wk***ić

- SzaRlin
- Kontakt:
5 tysiecy?? cos ty ocipioł?? :lol: :lol: tak jak godosz bydzie te 2 tys "na zawsze wieRnych, na zawsze oddanych"sadik pisze:nawet jak wygromy to na Jadze bydzie nos max 5tys a jak przegromy to tak jak zawsze 2tys wiernych ktorzy sie nie odwroca od klubu nawet w zlych chwilach bo tacy juz sa
jednym slowem
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE! W MOIM SERCU JEST RUCH! I NA DOBRE I NA ZŁE !
I LOVE RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
po tym zachowaniu unos jak wielu wylazla po stracie 3-go tora to niesadza zeby bylo duzo ludu (cza bylo slyszec te epitety) szkoda godac!tylko ze unos fajnie sie spiewo "na dobre i zle" ale jak jest dobrze
jak juz bida jest to wystarczy poczutac te posty- niebylech na szpilu bo poco! lub juz niepujda pryndko bo hu* mnie szczelo!to jest wiernosc!wstyd! tyla mom do gotki na tyn tymat i niejetsech zatym zeby brac na sila kogos kozdy wjy kiedy jest szpil i kaj powinien byc wtedy!

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
sprzedany szpil !! dziwne Drweca strzeliła tory w 82 i 90 min dziwniutynkie to niy prowda ??MkFpl pisze:choc Radomiak nie gro ostotni dobrze bo nawet wdupil na Finishparkiecie 4-2ale i tak ciezko bedzie tam wygrac z nimi :? ale hu* moze w Radomiu bedzie atak Cwielong - Janoszka
wiec damy rade... 8)
:roll:
:roll:
-
- Kontakt:
Zaś dostanemy wpier... od goroli chociaz tym razem przynajmniej wiem kaj lezy Radom na mapie nie patrzac na niu nie to co wprzypadku drwecy czy łecznej albo jeszcze innej dziury:] A moze zrobiom to dla nos i wygraja 1 ; 0 ?? Nigdy nic niewiadom , moze Nowak strzeli tora z elwra
Moja jedyna miłość to NIEBIESCY !!!!!

----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------
-
- Kontakt: