Ruch - Kujawiak
- Rejon
- Kontakt:
p. Śrutwa kończ pan już tą karierę. Rozmieniasz się na drobne. Jeszcze trochę takich występów i juz nikt nie będzie pamietał tego dobrego co zrobiłeś dla Ruchu.
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tutaj mamy jak na tacy problem MŚ, problem niewyparzonej gęby. Pół biedy gdyby jeszcze miał racjęO co miał największy żal Śrutwa? Kapitan "niebieskich" wspominał sytuację z pierwszej połowy, gdy jeszcze przy bezbramkowym remisie sędzia przerwał akcję Przemysława Łudzińskiego, który ruszając sam naprzeciw Jakubowi Skrzypcowi, bramkarzowi Kujawiaka, dowiedział się, że jest na spalonym. - Nie było spalonego, a szansa na bramkę była ogromna - tłumaczył Śrutwa.
.....Dostajemy głupie kartki, sami się osłabiamy. Nie można się obrażać na sędziego. Jeżeli nie zgadzam się z decyzją sędziego - nawet złą - to odchodzę i gram dalej - nie tracił zdrowego rozsądku Tadeusz Bartnik, obrońca Ruchu.
Po pierwsze - spalony był jak wykazały powtórki w TVP 3
Po drugie - można drzeć się naz sedziego, co od wielu lat przynosi ino jeden skutek - czerwone kartki, albo można zacisnąć zęby i na boisku pokazać że jestem lepszy. Dobrze żeby drużyna brała przykład z Bartnika, bo to postawa rasowego i twardego piłkarza.
- 19r20
- Kontakt:
jo nie byłem na meczu od czasu Polonia-Widzew i widze ze dobrze że nie mogłem być
wszyscy wkurzeni, kazdy kogoś obwinia
mam tylko nadzieję że jak pojade do Radomia to będzie dużo zmian i w składzie i na ławce
nie traćmy nadzieji
wszyscy wkurzeni, kazdy kogoś obwinia
mam tylko nadzieję że jak pojade do Radomia to będzie dużo zmian i w składzie i na ławce
nie traćmy nadzieji
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli moga swoje trzy groszę. Kluczem do odmiany oblicza Ruchu nie jest odsunięcie MŚ od składu. Myśla, ze gdyby to było tak proste to som Mario by już to downo zrobił. Czego jak czego ale jednego mu niy możecie odmówić - on chce dla Ruchu dobrze i wszystko co robił i robi dla klubu zasługuje na uznanie. Oprócz niego jest jeszcze innych 10 zawodników. Tu jest potrzebny konkretny ruch na stanowisku - trenera i na nowo poustawianie zawodników którzy już mieli okazja pokozać że na robocie się znajom. Fornalak musi odejść i albo Lorens zostaje pierwszym albo szukomy nowego trenera w roli trenera a niy doradcy zarządu ds wyszkolenia. Mariusz i Bizak sporo radości nom jeszcze dostarczą ale ich obecność na boisku powinna zależeć od aktualnej formy.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Jo nie godol, że nie lubia Śrutwy bo go nie lubia, tylko że nie lubia Śrutwy hama i pyskacza, bo jak gro dobrze to trza bić brawo, ale on ostatnio pokazuje tylko fochy, nawet w meczu w którym zagroł dobrze ze Świtem - obraził się na cały świat , że mu biją brawo. Jak by ktoś tak zrobił Murinho, to w Europie nie znajdzie roboty, co najwyżej w Macedonii.
Wielki piłkarz wie kiedy odejść i jak to zrobić . szkoda mi Mario bo to wyjątkowa kariera, ale już czas. Czasu nie zatzrymasz, dej plac modym, a bedom cię dobrze wspominać.
Wielki piłkarz wie kiedy odejść i jak to zrobić . szkoda mi Mario bo to wyjątkowa kariera, ale już czas. Czasu nie zatzrymasz, dej plac modym, a bedom cię dobrze wspominać.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jestem ciekawy czy zrobili coś gościowi, który schodzącego do szatni sędziego rzucił czymś (albo opluł). Byłem daleko i słabo to widziałem. Wiem, że tuz przed rozpoczęciem 2 połowy meczu podeszli do niego z fotką z tego zdarzenia. Chyba jej nie dostał na pamiątkę 8)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- SzaRlin
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: