Ruch - Kujawiak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#151 Post autor: Ozor » 15 paź 2005, o 23:44

Trochę stanę w obronie zawodników,ale nie trenera on powinien podejmowac decyzje personalne jesli komus gra nie idzie powinien byc zmieniony, jesli jest bez formy to na ława albo rezerwy.Według mnie mamy tylko figuranta na ławce co potrafi tylko ustawiac młodych a starzy robią co chcą i są kompletnie bezkarni.Taka banda starszaków, tylko pytanie dlaczego tej całej niesmacznej zabawie przyglada się zarząd i nic nie robi?

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#152 Post autor: THOMY » 15 paź 2005, o 23:55

jedne wielke
ku*** MAC WY ci*** KEJ SIE SPAMIYNTOCIE KEJ ku*** ch*** je***e
DUgo bolch cicho ale do czasu w ciula robicie nos juz pora sezonow a kaj poprawkfka w tzici koniec z z lecyniym w ciula wy ku*** co grocie z R na piersiach !!!!!!!!!!!!
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Dr4G

Znowu porażka :(

#153 Post autor: Dr4G » 16 paź 2005, o 00:37

Porażka 3:1 !!! Jak można było tak to sp***dolić !!!!!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#154 Post autor: Slawko » 16 paź 2005, o 00:39

No i ch** zesmy przegrali.
Ruch to My a nie oni.

ch** w dupe pilkarzykom i trenerkowi.

Ja i tak bede zawsze na Cichej bo dla mnie Ruch to Religia.
PozdRo.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

_CHULiGANERiA_

#155 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 16 paź 2005, o 00:45

no to na szpil z JAGIELLONIĄ trza juz jechac z plakatami bo jak zjebiom z Radomiakiem to jak bydzie 1.500 szala :/
WSTYD

ELANA TORUŃ !!

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#156 Post autor: THOMY » 16 paź 2005, o 00:54

Slawko pisze:No i ch** zesmy przegrali.
Ruch to My a nie oni.

PozdRo.
no i ch** ??? kery to juz roz skoleji, dupcpys fleki za przeproszyszyniiym chopie spamiyntej sie jo dugo bol cicho abo niybrol udzialu w dyskusjki n a ty matn Ruchu BO NYMA MIE NA MIEJSCU ALKE to juz je kuoa smiychu wartte niygro jedyn, drugiy abo gotka o SiB ganz einfach nasz RUCH mogymy rownac niystety 4 ligoowy slonski grupy NIC WIYNCY NIC MYNI
i to boli boli jak ch** BO
BO RUCH BOL ZAWSZE WIELKI iiiii.............. beak slow
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#157 Post autor: hanys1920 » 16 paź 2005, o 01:27

dobry pomysł..niz oglądać starych dziadów w akcji, których każdy ruch zna sie już na pamięć, lepiej zacząć łazić na rezerwy względnie na juniorów, tu pewność że zagrają panowie Śrutwa i Bizacki jakby odpada, juniorzy przynajmniej są w czubie...
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Luke

#158 Post autor: Luke » 16 paź 2005, o 07:18

Slawko pisze:Ja i tak bede zawsze na Cichej bo dla mnie Ruch to Religia.
Podpisuje się pod tą deklaracją obiema rękami :!: :!: :twisted: :twisted: PS.Duet Ś&B mogą nadal grać w Ruchu ale pod ŻADNYM POZOREM pełne 90 minut gry bo oni mają taką szybkość jak 15 letni Maluch jadący pod Giewont... :roll: :roll: :roll: :? :( PS.Nawet Atletico przejebało u siebie z Realem 0:3 w tym ta ostatnia buda samobójcza...nic,ino ku*** pić,pić i JESZCZE ROZ PIĆ!!!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#159 Post autor: SzaRlin » 16 paź 2005, o 09:15

Luke pisze:
Slawko pisze:Ja i tak bede zawsze na Cichej bo dla mnie Ruch to Religia.
Podpisuje się pod tą deklaracją obiema rękami :!: :!: :twisted: :twisted: PS.Duet Ś&B mogą nadal grać w Ruchu ale pod ŻADNYM POZOREM pełne 90 minut gry bo oni mają taką szybkość jak 15 letni Maluch jadący pod Giewont... :roll: :roll: :roll: :? :( PS.Nawet Atletico przejebało u siebie z Realem 0:3 w tym ta ostatnia buda samobójcza...nic,ino ku*** pić,pić i JESZCZE ROZ PIĆ!!!
Sławko na szpilu trza być. hu* nos wykartkowol wczoraj rowno(2czerwone) 3 punkty w hu*. a lorens niych no pi***olnie fornalakowi zeby cwielonga puscil w pierwszym

Stona
Kontakt:

#160 Post autor: Stona » 16 paź 2005, o 09:31

ci co wczoraj wyszli w 70 minucie meczu ze stadionu na pewno ich nie zobaczymy na przyszłych meczach....takich kibiców bardzo trudno przyciagnąć spowrotem...
za Tobą pójde w ogień, wode..

Darek

#161 Post autor: Darek » 16 paź 2005, o 10:17

STONA NAPISAŁ :

ci co wczoraj wyszli w 70 minucie meczu ze stadionu na pewno ich nie zobaczymy na przyszłych meczach....takich kibiców bardzo trudno przyciagnąć spowrotem...

Nie koniecznie tez wczoraj wyszedłem bo mnie " wkurzyli " ale jestem na kazdym spilu i bede i nie bede sam ale grajki muszą zacząc grac i wygrywac bo inaczej to nic nie przyciagnie ludzi na szpil. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#162 Post autor: Slawko » 16 paź 2005, o 10:25

VFLTHOMYBOCHUM pisze:
Slawko pisze:No i ch** zesmy przegrali.
Ruch to My a nie oni.

PozdRo.
no i ch** ??? kery to juz roz skoleji, dupcpys fleki za przeproszyszyniiym chopie spamiyntej sie jo dugo bol cicho abo niybrol udzialu w dyskusjki n a ty matn Ruchu BO NYMA MIE NA MIEJSCU ALKE to juz je kuoa smiychu wartte niygro jedyn, drugiy abo gotka o SiB ganz einfach nasz RUCH mogymy rownac niystety 4 ligoowy slonski grupy NIC WIYNCY NIC MYNI
i to boli boli jak ch** BO
BO RUCH BOL ZAWSZE WIELKI iiiii.............. beak slow
przegrali... i co mom sie obrazic tak jak wiekszosc i nie isc na nastepny szpil? Tak robia ch** nie kibice.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#163 Post autor: esiu1920 » 16 paź 2005, o 10:44

Wczoraj na 10 sektorze siedziol chop co miol chyba z 85 lot, tyla co klub Ruch Chorzów, kto bol na 10 to chyba go widziol.

Jo jest ciekawy czy kerys z zawodników po takim meczu by miol odwaga wejzeć tymu chopu w oczy.

Jedno moga powiedzieć na pewno, że na Ruchu mom miyszane uczucia roz mi sie chce beczeć a za chwila śmioć.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

ruby z kaliny

#164 Post autor: ruby z kaliny » 16 paź 2005, o 11:05

za dwa tydnie jak przyjedzie jaga to bydymy plakac bo jak 300 chopa nom do***ie - na kolana - to sie ze wstydu spolymy,chyba ze tym klubym nareszcie ftos wstrzasnie
tych co na 10 spjywali BIZA GOL nie chca juz widziec na tym sektorze,na forum go jebiecie na szpilu je bogiem do wos
w poniedzialek zmiana trynera, na radomiaku remis a z jaga zwyciestwo i marsz na wjyrch tabeli

rumcajs_79
Kontakt:

#165 Post autor: rumcajs_79 » 16 paź 2005, o 11:19

wszyscy sie uwzieli na MARIO I BIZE a kaj reszta zespolu wszyscy prawie grali do bani a ze nasz napad niemo formy to do hu** niech siedzi na ławie tylko ze tryner wystawio zawsze to samo!wiec skonczcie je*** ich bo to nie ich wina ze niemajom formy a muszom grac powazny tryner by ich poprostu nie wystawil chyba ze serio niema kogo dac do tego składu bo wszyscy kalyczom :evil:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

ODPOWIEDZ