Czas na WYCHOWANKÓW
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Dokladnie przypuszczam, ze jakies pół roku Radzionków by z nami pojechal spkojnie 3:0grzegorz michalik pisze:Brelok Bonk niebył liderem trzecioligowego średniaka tylko najlepszej drużyny w najsilniejszej grupie ze wszystkich grup, a że nieawansowali totylko ci kopacze wiedzą [ Klaczka , Galeja , Wesecki , Gielza , Banaś ,Pajączkowski i tak dalej by szlo wymieniać ] ~!
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
ch** tam z Radzonkowem prawda jest taka że fornal nie ma ostatniego zadania w klubie jako trener!
jak sie mieszka u śrutwy na chacie to co sie dziwić!
moje zdanie jest takie: na układy nie ma rady
Ja jestem zwolennikiem wystawiania najlepszych zawodników w tygodniowym treningu a nie śrutwa reszta kumpli.
szkoda chopców przez bizaka i śrutwe i szkoda nas kiboli że tak to jest
tyle naRka
jak sie mieszka u śrutwy na chacie to co sie dziwić!
moje zdanie jest takie: na układy nie ma rady
Ja jestem zwolennikiem wystawiania najlepszych zawodników w tygodniowym treningu a nie śrutwa reszta kumpli.
tyle naRka
- Anmael
- Kontakt:
A czyli jak ktos sie nazywa Bizacki lub Srutwa to juz nie moze sie dobrze prezentowac na treningu, a jka ktos sie nazywa inaczej to oznacza ze jest za***isty na treningu - hmmm ciekawef@n pisze: Ja jestem zwolennikiem wystawiania najlepszych zawodników w tygodniowym treningu a nie śrutwa reszta kumpli.
tyle naRka
Kazdy ma swoje zdanie i pewnei ilu przeciwnikow tylu samo zwolennikow sie znajdzie - a prawda taka ze my i tak mamy gowno do gadania i kazdy ma jakis tam poglad za ktory i tak nie bedzie rozliczony w przeciwienstwie do pilkarzy i trenera
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
- L.G
- Kontakt:
Jeszcze jeden przykład, że nazwiska niy grają. (Galeja - papierowy tygrys)grzegorz michalik pisze:Brelok Bonk niebył liderem trzecioligowego średniaka tylko najlepszej drużyny w najsilniejszej grupie ze wszystkich grup, a że nieawansowali totylko ci kopacze wiedzą [ Klaczka , Galeja , Wesecki , Gielza , Banaś ,Pajączkowski i tak dalej by szlo wymieniać ] ~!
No i jeszcze lepi to świadczy o tym "liderze" Najlepszy druzyny, skoro ta "najlepszo" drużyna z tym nojlepszym z liderów w składzie niy załapała sie nawet na baraże.
To cóz się stało, że się zesrało

słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
świynto racjoAnmael pisze:Ludzie juz bylo o tym tyle godki. No najlepiej wydupmy wszystkich i 11 wychowankow wpuscmy na boisko - momy awans pewny :roll: Z calym szacunkiem dla mlodych chlopakow - ale sa za slabi zeby zastapic innych . Nie wiem czemu np kazdy wciska na sile Ecika lub Pepe do skladu - skoro Pepe jest w BEZNADZIEJNEJ formie, mial okazje pokazac juz kilka razy swoja dyspozycje, a Ecik tak na serio to nie zagol jeszcze jakos super w Ruchu. A taki Bizak lub Mario na dzien dzisiejszy sa poprostu od nich lepsi i tyle - pomimo swego wieku. Taka prawda i nie ma sie co oszukiwac. A to ze Pepe i Ecik sa lubiani przez kibicow nie oznacza wcale ze musza grac. Na Bizaka i Mario sie fajnie najezdza i na innych z pierwszego sklau jak slabiej zagraja ale tak na serio to nie ma za bardzo laternatywy dla nich. A co do trenera - to sie zgadzam, tu potrzeba trenera ale takiego z prawdziwego zdarzenia, bo Fornal nie da rady ich wprowadzic do ekstraklasy - nie ma sie co oszukiwac :?
-
- Kontakt:
Sranie w banie lod dluzszego czasu powtorza to co pisolech tu jus niyroz. przi tych starych klakierach zodyn mody napastnik niymo szansy na pokozanie sie na szpilplacu nojlepszym tego przikladym byla 82 minuta szpilu ze szczkowom i zachowanie naszy "gwiazdy" przi zmianie na modego Ecika. I mozecie mie zj***c ale jo tego moimo zaslug do naszego RUCHU tymu chopu niy zapomna.
Na wiosna bydymy uklodac druzyna pod Srutwy i Bizaka niy wlezymy latym zas bydymy szukac talyntow coby grali na Srutwy i Bizaka i tak bydzie sezon w sezon. Na 100 lecie bydymy miec miszcza ze Srutwom i Bizakym w skladzie ale w lidze ku*** oldbojow. Jeszcze duzo czasu minie zanim sie ftos lobudzi w ty Niybieski rodzinie ino oby niy bolo za niyskoro.
Na wiosna bydymy uklodac druzyna pod Srutwy i Bizaka niy wlezymy latym zas bydymy szukac talyntow coby grali na Srutwy i Bizaka i tak bydzie sezon w sezon. Na 100 lecie bydymy miec miszcza ze Srutwom i Bizakym w skladzie ale w lidze ku*** oldbojow. Jeszcze duzo czasu minie zanim sie ftos lobudzi w ty Niybieski rodzinie ino oby niy bolo za niyskoro.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Duet dwóch ŚruB skutecznie blokował talenty próbowane w Chorzowie od wielu lat. Mom nadzieja że na Jage Fornalinho wystawi sporo modych chopców. Że som talentni to pokazywali w ligach juniorskich. Problem jest taki żeby udało im sie to przełozyc na dorosło piłka. Licza na to że szybkie mode chopoki wkulaja jakoś brama liderowi, a doświadczono obrona i Nowak zrobiom reszta. 2 : 0 dlo Ruchu.
Pozdro dla zawsze wiernych.
Pozdro dla zawsze wiernych.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"