PatRon naszego stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

GeRaRd Cieślik patRonem naszego stadionu?

TAK
120
75%
NIE
39
25%

Liczba głosów: 159

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

PatRon naszego stadionu

#1 Post autor: SzaRlin » 5 paź 2005, o 07:08

Poruszom tyn temat gdyż jako jedni z nielicznych niy momy patRona naszego stadionu. Kandydat oczywiście jest jedyn:P. GeRaRd Cieślik. I tu zacytuja profesora Miodka który sie na tyn tymat wypowiedzioł: "Nie czekajmy na to kiedy Go już tu nie bedzie!"
A co Wy o tym sadzicie bo jo je jak nojbardzi za!

Luke

#2 Post autor: Luke » 5 paź 2005, o 07:34

OCZYWIŚCIE ŻE TAK :!: :!: PS.Bardzo dobry temat... :D :D

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#3 Post autor: L.G » 5 paź 2005, o 08:22

Jo jestem zdecydowanym przeciwnikiem popieprzonej polskiej pomnikomani, patronomani, tablicomanni, krzyżykoprzydrożnomanni, cały ty cepelli rodem zza Buga i tym podobnych pseudouduchowionych ciulstw.
I Bogu dziynkuja, że stadion jest przy ulicy Cichej, nie zaś Telmana --> Solidarności ---> Rydzyka ... itd.

ps. Po za tym, temu stadionowi jest potrzebna gruntowno modernizacja a nie "świynty" za patrona.
Stadion Polonii Bytom jest im. Szymkowiaka... pewnie rodzina jest za***iście ucieszono, że tyn hasiok mo ich nazwisko w nazwie.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
ch-R

#4 Post autor: ch-R » 5 paź 2005, o 10:34

atomic pisze:Osobiscie tez mysle ze nazwe stadionu powinno sie zostawic w spokoju. Cieslik to niewatpliwie wysmienity pilkarz z duzymi zaslugami dla klubu. Ale w sumie duzo bylo wielkich pilkarzy którzy grali na stadionie przy ul. Cichej (vide temat z najlepsza 11. Ruchu). Mistrzostwo wygrywa druzyna, a nie tylko jeden zawodnik.

zgadza sie druzyna .......ale Cieślik jes wierny temu klubowi jak malo który piłkarz !!!! i to trzeba mu oddać!!!

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#5 Post autor: amra » 5 paź 2005, o 11:04

Z całym szacunkiem do Gerarda Cieślika on już mo swój pomnik za życia - jest nim Zespół Szkół Sportowych nr 2 w Chorzowie downij SP 21.i wydaje mi się że to styknie.Najlepszy pomnik wystawiom mu kibice kerzy bydom pamiętać o tym człowieku ile zrobił dla Ruchu i bydom go szanować choćby przez zwykłe Dzień Dobry na stadionie, ulicy w sklepie bo niktórych na to nie stać ino paczom jak jakieś lebry choby czekali aż On im powie.
Tyla w temacie.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#6 Post autor: wolfik » 5 paź 2005, o 11:11

Jak najbardziej za

Bylo wielu wielkich, ciezko powiedziec czy akurat Cieslik byl tym najlepszym, ale bez watpienia jest on najwazniejszym symbolem Ruchu, o nim naprawde mozna powiedziec ze oddal Ruchowi serce swe, grubo ponad 60 lat dziala w tym klubie. Jest zywa legenda i w ten sposób powinnismy oddac mu za zycia hołd
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#7 Post autor: L.G » 5 paź 2005, o 11:58

Jak już na prowdy niy umicie wytrzimac bez fanfaronady i sztampy, to zrobcie ukłon w stronę tego Wielkiego Człowieka i nazwijcie jego imieniem stadion Śląski. Tyn (stadion) przinajmi jakoś wyglądo !!!
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#8 Post autor: SzaRlin » 5 paź 2005, o 14:22

Dzieki za odpowiedzi:D

Dziobol

#9 Post autor: Dziobol » 5 paź 2005, o 14:24

Zdecydowane NIE

Dla mnie numer jeden to ERnest WILIMOWSKI !!!!

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#10 Post autor: m-p » 5 paź 2005, o 14:28

Głosowałem na NIE !
Argumenty przedstawilo lowca goroli i Amra
zdecydowanie sie z nimi zgadzam

Gość

#11 Post autor: Gość » 5 paź 2005, o 17:16

ja moge zostac patronem

brelok

#12 Post autor: brelok » 5 paź 2005, o 17:55

Patron jest bardzo dobry, tylko stadion nie za bardzo.
Jeśli ma być patron, to nowego stadionu.

aRt

#13 Post autor: aRt » 5 paź 2005, o 17:56

Ch pisze:ja moge zostac patronem
Ch ty za patrona, a cale kochlowice maja wjazd na CICHO za free :lol:

...a co do tematu to w sumie komu to po co.
Pozdrowienia dla CIEŚLIKA

rumcajs_79
Kontakt:

#14 Post autor: rumcajs_79 » 5 paź 2005, o 18:29

jak mioł by byc kiedy kolwiek jakis patron to tylko CIESLIK! :wink: ALE DOBRZE JEST JAK JEST TERAZ!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

staRvin
Kontakt:

#15 Post autor: staRvin » 6 paź 2005, o 20:16

mi to lotto :)

PS Ch mosz moze vlepy te nowe ?:P bo bys mi mogl...;p chyba wiysz kto jo :P bo mieszkom sien obok ciebie :D

ODPOWIEDZ