czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#121 Post autor: spyru » 13 sie 2005, o 17:11

A jeżeli już jesteśmy przy tym temacie, to 26 lipca mieliśmy podpisać umowę ze sponsorem strategicznym, ale po artykułach w jednym z dzienników i wobec takiej atmosfery wokół piłki, odłożono moment podpisania tej umowy. Teraz to już nawet nie łudzimy się, że dojdzie do współpracy - dodaje
Ja to już gdzieś słyszałem. Ciekawe że zawsze umowy ze sponsorami mają być podpisywane przed jakimiś wałkami.
I zawsze sponsor sie wycofuje. Jak nie dym z ŁKSem to teraz minusowe punkty.
A już byłby sponsor :roll:

SODA

#122 Post autor: SODA » 13 sie 2005, o 20:46

a co do tymatu chyba nigdy i juz.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#123 Post autor: heli » 4 paź 2005, o 08:39

czyżby zaś temat wałkowany od nowa

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2949136.html

W ciągu dwóch tygodni rozstrzygnie się sprawa pozyskania nowego sponsora. Nie chcę na razie zdradzać żadnej nazwy. Jeśli jednak dojdzie do podpisania umowy, firma ta znacznie nas wspomoże - mówi Krzysztof Ziętek, dyrektor Ruchu Chorzów. Pod koniec tygodnia do Polski ma wrócić z wojaży zagranicznych Mariusz Klimek, główny udziałowiec spółki.

Ciekawe, zaś dwa tygodnie bla, bla, bla, czyli dwa tygodnie na znalezienie pretekstu dlaczego nie wyszło, skoro wszytsko niby i tak jest w tajemnicy i nic nie można powiedzieć, to po kij nawet takie coś godać. zoboczymy jak sie wszystko skończy, ale zapewne jak zwykle, bo jak by to była tak dobro i pewno oferta, to by chyba mogli ja podpisać prezes, a nie trzeba by było czekać na p. Klimka.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
ch-R

#124 Post autor: ch-R » 4 paź 2005, o 08:56

Beznadziejnie sie tego słucha ja juz kiedys mowielm ze Zietek niech nas nie czaruje tymi nowinkami o sponsorze bo mnie to juz wk***ia niech oznajmi to nam jak podpisza ta umowe ale po co puszczo bąki jak jeszcze nic nie podpisali .Podpisza to niech powiedza a poki co to nich siedza cicho!!! takich nowinek jak ta to na cichej juz bylo kupa: nowy stadion , nowy sponsor ,itp

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#125 Post autor: Ozor » 4 paź 2005, o 09:31

Dokładnie morda w kubeł jak podpisze to wszyscy sie dowiedzą a nie bajeczki do prasy puszczac.

Luke

#126 Post autor: Luke » 4 paź 2005, o 10:00

Najlepiej zamknąć temat do czasu gdy RZECZYWIŚCIE dołączy do Ruchu jakiś sponsor i wtedy go odblokować...Jak na razie to tutaj jest piepszenie o du*** marynie a konkretów jak NIE BYŁO TAK NIE MA!!Tyle w temacie. :roll: :roll:

COBRA

#127 Post autor: COBRA » 4 paź 2005, o 13:30

Luke pisze:Najlepiej zamknąć temat do czasu gdy RZECZYWIŚCIE dołączy do Ruchu jakiś sponsor i wtedy go odblokować...Jak na razie to tutaj jest piepszenie o du*** marynie a konkretów jak NIE BYŁO TAK NIE MA!!Tyle w temacie. :roll: :roll:
Czyli nigdy go nie odblokujemy :D

Luke

#128 Post autor: Luke » 4 paź 2005, o 13:41

COBRA pisze:
Luke pisze:Najlepiej zamknąć temat do czasu gdy RZECZYWIŚCIE dołączy do Ruchu jakiś sponsor i wtedy go odblokować...Jak na razie to tutaj jest piepszenie o du*** marynie a konkretów jak NIE BYŁO TAK NIE MA!!Tyle w temacie. :roll: :roll:
Czyli nigdy go nie odblokujemy :D
Miałem to niestety w zamyśle pisząc powyższy post... :( :(

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#129 Post autor: esiu1920 » 4 paź 2005, o 16:01

Po co zamykać temat? . Może zamknąć całe forum i odblokować jak już będziemy mieli nowego sponsora, nowego trenera, na RUCH będzie przychodzić 15 tysicy widzów i będziemy mistrzami Polski? Luke napisal że to jest piepszenie o du*** marenie. To o czym są tamte tematy? Zarząd jak zwykle coś tam brzebąkje o nowym sponsorze (jak zawsze, i jak awsze nic z tego nie będzie) a kibice na tym forum bez przerwy gadają o frekwencji i z meczu na mecz to samo. To może tamten temat też zamknąć?
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Mira blue

#130 Post autor: Mira blue » 4 paź 2005, o 19:10

nie o czy mówić musimy mieć jakiegoś sponsora

rumcajs_79
Kontakt:

#131 Post autor: rumcajs_79 » 4 paź 2005, o 19:47

soponsor musi byc!to jest fakt tylko do hu** po co zawsze jest to pi***olenie ze jak sie utrzymamy to bedzie sponsor rozmowy juz som prowadzone!co sezon to samo!mioł ruszyc marketing i co jak narazie nic(moze chop sie som zwolnił :?: )
zeby taki klub mioł problymy ze sponsorem to jest dziwne! :evil:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Piootrek

#132 Post autor: Piootrek » 4 paź 2005, o 20:17

No wlasnie mial byc marketing i co narazie nic niema ;/ z sponsorem to samo ;/ Przydalby sie taki sponsor chocby jak Abramowicz :D Co z Ruchu zrobiłby klub na miarę Europejskich tzn. Chelsea, Real, Juve ;)

_CHULiGANERiA_

#133 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 4 paź 2005, o 23:36

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kibic1920

#134 Post autor: kibic1920 » 5 paź 2005, o 09:47

Piootrek pisze:No wlasnie mial byc marketing i co narazie nic niema ;/
A mi sie wydaje ze jest 8)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#135 Post autor: Patton » 5 paź 2005, o 10:00

To chyba nie wiesz co to znaczy marketing :D
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Zablokowany