czymu, bo na szczynscie ta świynto (nietykalno) trójca to jeszcze niy wszyscyLutz pisze:Czymu demagogia ?? Dyć wszyscy som winni Fornalak , Mario, Bizak
Ruch - KSZO Celsa; jak obstawiasz?
- L.G
- Kontakt:
srednia frekfecja ludzi na gieksie 6tysod poczatku sezonu
http://comtv.pl/index.php?inc=sport&xFi ... KATOWICE-- nic dodac nic ujac !!! kto ma najlepszych kibicow na slasku
- L.G
- Kontakt:
Re: srednia frekfecja ludzi na gieksie 6tysod poczatku sezon
spoko, spoko dojdziecie do tysiąca, nawet na derbach z Tychami :-)))lukasz1964 pisze:http://comtv.pl/index.php?inc=sport&xFi ... KATOWICE-- nic dodac nic ujac !!! kto ma najlepszych kibicow na slasku
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Lutz
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
niech Fornalak odpowie po jakiego czorta zmienio ustawienie??????ryczycie po Bize-przeca to nie jego pozycja,bylo wiadomo,ze Mario bydzie dobrze kryty i co???czemu Ecika nie dol kiedy synek szybki i wali tory ?????gołym okiem bylo widac ze "za dobrze zaopiekowali sie Biza i Mariem" obroncy Kszo,i tu powstaje za***ista pustka w ataku som Pepek nie wybiego nic ,kaj w takim razie jest pomoc Panie Fornalak?????????co wy cwieczycie na tych treningach???????czym ty chciales zaskoczyc Wyrobka ???????DO UCZNIA WYROBKA CI JESZCZE BRAKUJE CONAJMNIEJ -GRUPY STARSZAKÓW W PRZEDSZKOLU,POTEM ZERÓWKA I EWENTUALNIE 1 KLASA PO JAKIS 4-LATACH póki co jestes poeprostu pyndzlem i tyla.
WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA eRka
WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA eRka
-
- Kontakt:
Ja nie w temacie: kiedy jest szpil z Drwęcą, bo w "Sporcie" pisze, że w poniedziałek. W niedzielę są wybory, więc może to przez to 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
mecz byl fatalny... chlopcy sie nie starali i bylo to widac, a szczegolnie bramkarz... :lol: ale trzeba przyznac,ze doping byl duz olepszy niz na ostatnich spotkaniach NIEBIESKICH
w mlynie bylo tak goraca... kazdy jeden z kibicow,ktorzy sie tam znajdowali spiewal
tak ma byc chopcy
do nastepnego meczu! z kujawiakiem mam nadzieje,ze bedzie conajmniej taki doping,a mecz wygrany
pozdRo :niebiescy:

-
- Kontakt:
W głosowaniu kibiców najlepszym piłkarzem meczu z KSZO zostanie prawdopodbnie Mariusz Śrutwa :shock:
Albo ja byłem na innym szpilu, albo trzeba będzie okulistę odwiedzić
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
a czego tu wymagać, jak 80 procent netowych "kibiców" stadion widziało na zdjęciach, a o grze Ruchu wiedzą tylko tyle, że gra Śrutwa albo Bizacki... (reszta składu jest nieznana)Elmer pisze:W głosowaniu kibiców najlepszym piłkarzem meczu z KSZO zostanie prawdopodbnie Mariusz Śrutwa :shock:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
oczywiscie mowimy tylko o pilkarzach Ruchu?czy tez KSZO? jak to 1 to moim zdaniem zosltalby nim Bizacki i nie bynajmniej dlatego ze zdaneim niektorych jest to 1 z 2 znanych kibicom onanistom pilkarzy!!Elmer pisze:W głosowaniu kibiców najlepszym piłkarzem meczu z KSZO zostanie prawdopodbnie Mariusz Śrutwa :shock:
tak sie sklada rowneiz ze i w wiekszosci gazet to wlasnei Bizacki mial najwyzsza note sposrod naszych grajkow! wiec dziennikarze ktorzy powinni byc obiektywni raczje sa, bo akurat nasz klub za czestop nie chwala sa ONANISTAMI bo uznali ze Bizacki byl najlepszym pilkarzem Ruchu w tym meczu!
ja bym to zjawisko nie nazwal ONANIZMEM ja bym je nazwal troche inaczje mianowicie KOMPLEKSEM!!
no bo coz moga powiedziec KOMPLEKSIARZE , skoro taki Bizacki i Srutwa stzrelaja dla ans najwiecej bramek w tym sezonie!i graja dosyc poprawnie, mimo uplywu lat a zawodnicy ktorzy mogliby spokojnie grac na wyzszym poziomie niz ta 2 usiadla po 2-3 spotkaniach na laurach (min Petasz, o Cwielongu nie wspominajac)
sumujac! NAJBARDZIEJ TO TU ONANIZUJA SIE WLASNIE CI KOMPLEKSIARZE KTORZY PO KAZDYM PRZEGRANYM MECZU WINNYCH WIDZA TYLKO W OSOBACH SRUTWY I BIZACKIEGO, ZAPOMINAJAC ZE DRUZYNA SKLADA SIE Z 11 ZAWODNIKOW A NIE DUETU Ś&B
a to ze nie ma w tej chwili lepszych zawodnikow?czy to wina Bizackiego i Srutwy?no chyba raczej nie!!!i nie piszcie zeby grali mlodzi, typu JAnoszka, Cwielong itd, bo z calym szcunkiem do nich , w tym sezonie nasza mlodzie nic nie prezentuje i wole ogladac w akcji Srutwe z Bizackim,ktorzy zawsze cos stzrela niz dla przykladu Cwielonga ktory nie mzoe nic strzelic (ba nie lapie sie do skladu)
- Lutz
- Kontakt: