Gdzie sens, gdzie logika ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy z meczów 'u siebie" powinny być transmisje "live" w internecie ?

tak
61
64%
nie
35
36%

Liczba głosów: 96

Wiadomość
Autor
Luke

#16 Post autor: Luke » 2 paź 2005, o 08:16

ksruch pisze:niy podobo mi sie zeby mie jakis ciul kubicki nazywol cipom, bo nie wydowo mi sie zeby miol do tego prawo...
Nie przejmuj się!Na źywo to on by Ci tego w twarz nie powiedzioł,zapewniam... :lol: :lol: :lol: PozdRo dla Ciebie bo mosz racja.

Viro

#17 Post autor: Viro » 2 paź 2005, o 11:25

moje zdanie jest takie
mamy druzyne nie mamy trenera , trenera spoza tej pseudo "niebieskiej rodziny" , ktory zerwie ze wszystkimi ukladami i ukladzikami
spokojnie obserwuje co sie dzieje w klubie i na dzien dzisiejszy :
- tak jak podkreslalem mamy zawodnikow ale nie ma kto tego poukladac
- jest pan Klimek sa starania o sponsorow oczywscie rozumiem , ze to jakis plan dlugofalowy bo nie da sie miec wszystkiego zaraz , jest lepiej niz za Rogali bo bez dlugow i to jest jedyny plus jaki widze na dzis
- marketing - jak nie bylo tak nie ma jest jakas laska pani simon jak sie nie myle co ma byc za to odpowiedzialna i co jest w tym kierunku robione??? jedyne co wyczytalem na stronie to odwiedziny bajtli na stadionie i nic..... pytam gdzie wizyty w szkolach o ktorych bylo tyle gadki??
gdzie plakaty w calym chorzowie???, gdzie wspolpraca z naszymi fc??? wogole czy ta pani wie gdzie mamy fc??? tak jak wczoraj mi ktos powiedzial:) wazniejsze od kibicow sa jakies swiatelka na trybunie!!! gdzie reklamy w radiu??? gdzie jakies chwyty marketingowe zaczerpniete z zachodu, zeby mecz nie byl tylko meczem ale swietem !!! w zarzadzie a ludzie z nazwiskami i tylko z nazwiskami pozatym wszystkie inicjatywy typu nowy stadion prezentacja druzyny czy turniej halowy pochodza od kibicow (akcjonariuszy) , a nie z ludzi zatrudnionych w klubie!!!
moze wlasnie spadek do najnizszej klasy rozgrywkowej pomoglby nam tak jak Gieksie
za klub wzieli sie kibice , ktorzy sa takimi samymi ludzmi jak my , czyli zwykli zjadacze chleba , ktorzy lata siedzili / siedza po tej stronie stadionu co my
wiedza co komu potrzeba , wiedza jak i gdzie uderzyc czego chca kibice- tu jest proste pytanie , kto z zarzadu naszego klubu wie czego oczekuja kibice , czego my chcemy lub kto z nich kiedykolwiek siedzial i dopingowal z 7???
pozdRo

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Slawko » 2 paź 2005, o 12:12

Moim zdaniem jest tylko jedno wyjscie. Zrobic czystke personalna w Ruchu i wziac ludzi z zewnatrz. Zarzad sztab szkoleniowy, polowe pilkarzy. Tylko ze to raczej obecnie niemozliwe.
Dzieki dzialaniom chyba glownie zarzadu przez ostatnie kilka(nascie?) lat stalismy sie nikim pod wzgledem pilkarskim.
Kibicowsko chyba tez nie idziemy w gore.
Najgorsze ze ludzie juz sie przyzwyczaili do tego ze Ruch to "dziady" (ile razy ja to slyszalem....)
Ostatni raz dobrze grajacy Ruch w dobrej formie widzialem 5/6 lat temu!!! Nie liczac pojedynczych szpili.

Wkurwiajace jest to ze mamy najwiekszy potencjal jesli chodzi i kibicow na Śląsku i to jest marnowane.

Fakt ze Gieksa miala szczescie w nieszczesciu i im pomogl spadek, niewiadomo jakby bylo z nami.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

DjMaciar
Kontakt:

Re: Gdzie sens, gdzie logika ???

#19 Post autor: DjMaciar » 2 paź 2005, o 22:55

Lutz pisze:
brelok pisze:Sorry, że w debiucie poruszam taki temat.
Z tego co tu się doczytałem to wszyscy narzekają na niską frekwencję na Ruchu. I mają rację :!: :!:
Tym bardziej nie rozumiem działania osób nomen-omen opiniotwórczych na tym forum, które zdecydowały(a) o tym, że z dzisiejszego meczu (U siebie !!!!) będzie transmisja Live w internecie !!!!
Komu i czemu to ma służyć, nie wiem. Na pewno to nie służy podniesieniu frekwencji.
Komu i czemu ma to służyć :?: :?: Np. mnie, Tomiymu, didieymu i wielu wielu innym co naprowdy na szpil przyjść niy mogom abo mieszkajom tam kaj jo abo jeszcze dali, a ci co na Ruch przyłażom bydom przyłazić dali obojyntnie czy je relacja Live czy niy. Niy szukejmy w relacjach live usprawiedliwienio niskiej frekwencji - tak na marginesie niy kożdy mo net . Jak dzisiej bydzie 2000 tys chopa to napewno niy bydzie wina relacji.
LuTz ZAPOMNIOLS LO MIE :cry: :wink:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#20 Post autor: wolfik » 2 paź 2005, o 23:01

Viro pisze: moze wlasnie spadek do najnizszej klasy rozgrywkowej pomoglby nam tak jak Gieksie
za klub wzieli sie kibice , ktorzy sa takimi samymi ludzmi jak my , czyli zwykli zjadacze chleba , ktorzy lata siedzili / siedza po tej stronie stadionu co my
Ale co takiego zrobiono na Gieksie czego nie zrobiono u nas? Jedyne co maja to czeste reklamy w planecie, no i tanmsze bilety, ale to wiadomo 4 liga. Zadnych super akcji promocyjnych nie mieli
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

czaRceli
Kontakt:

#21 Post autor: czaRceli » 2 paź 2005, o 23:20

luke, ksruch i inne ci*** (stwierdzam to z tego co zescie wczesniej napisali). Relacjo live jest zrobiona do osób ,ktorzy z przyczyn osobistych jak i rodzinnych mieszkają poza śląskiem i niestety nie mogą osobiscie wspomóc nasz ukochany Ruch, ale wierze ze całym swoim sercem som z nami . Co do przygotowania techicznego aby te relacje mogły sie odbyc to kasa zech wyciągnył z własney kapsy i nie po to zeby nie isc na mecz (wrecz przeciwnie od 30 lot obowiazkowo chodza na mecze bez względu na miejsce w tabeli) ),tylko z powodu o kerym zech juz wspomnioł wczesni. Co do KK WIELKI SZACUNEK do tego co robi , bo to jest FANATYK. Jakby nie on to byscie siedzili "jak te ci*** na du*** i ch*** wiedzieli . Pozdrawiam
p.s. - luke
Jak mosz jakies obawy ze kk osobiscie Ci czegos tam nie powie, to zech jest na kazdym szpilu i chetnie powtórze to co napisałem

Viro

#22 Post autor: Viro » 2 paź 2005, o 23:27

wolfik - wiesz co Gieksa zrobila zcego my nie zrobili???
oni zrobili calkowita czystke i klubem zajeli sie zwykli kibice tacy jak ja czy ty!!!, a nie biznesmeni kandydaci na poslow itd. i moja uwaga nie jest zwrocona w osobe pana Klimka

KK
Kontakt:

#23 Post autor: KK » 2 paź 2005, o 23:29

Luke pisze:Nie przejmuj się!Na źywo to on by Ci tego w twarz nie powiedzioł,zapewniam... :lol: :lol: :lol: PozdRo dla Ciebie bo mosz racja.
Hah. I kto to mowi. Slowa ze mna nie zamieniles, a jestes czelny pisac jakies suche posty na moj temat na tym forum. Zwykly pacholek, chorągiewka, ktora nie ma swojego zdania.

KSRUCH - coz to jest moje subiektywne zdanie, nie musisz sie z nim zgadzac. Zreszta dotyka Cie ona w sposob posredni, a nie bezposredni. Mnie i wielu innym tez sie pewne osoby z klubu czy tez trybun nie podobaja. Ale na Ruch nie chodzi sie dla jednego, czy drugiego grajka. Zreszta nie bede sie produkowal. Te 2.000 fanatykow bedzie co mecz i do tych ludzi mam wiekszy lub mniejszy szacunek, a o calej reszcie mam pewne prywatne, wyrobione zdanie.

KK
Kontakt:

#24 Post autor: KK » 2 paź 2005, o 23:40

Viro pisze:wolfik - wiesz co Gieksa zrobila zcego my nie zrobili???
oni zrobili calkowita czystke i klubem zajeli sie zwykli kibice tacy jak ja czy ty!!!, a nie biznesmeni kandydaci na poslow itd. i moja uwaga nie jest zwrocona w osobe pana Klimka
W jakims stopniu sie z Toba zgadzam, ale gdyby nie ta wiekszosc biznesmenow, czy kandydatow na poslow (prosciej - udzialowcow SSA), to ten klub nie wystartowalby do sezonu 2004/2005. Ci ludzie wykladali kase kiedy zawodnicy strajkowali, kiedy nie bylo cieplej wody, swiatla... I to tez Ci ludzie wywalili komuchow i zachecili do wspolpracy pana Klimka.

Trzeba rozgraniczyc dwie grupy ludzi. Ta pierwsza wyklada kase, utrzymuje klub i decyduje kto ma byc trenerem, dyrektorem... Ta druga to dyrektorzy, trenerzy, sekretarka i inni ktorzy pracuja na etatach. My oczywiscie mozemy oceniac prace wszystkich tych ludzi, ale trzeba docenic ze ludzie z pierwszej grupy wykladaja swoja kase i decyduja tylko o tych najwazniejszych, personalnych sprawach.

Luke

#25 Post autor: Luke » 3 paź 2005, o 05:25

marc pisze:luke, ksruch i inne ci***
Pokaż mi mój post w którym napisałem że relacja LIVE jest zła a potem zacznij pi***olić farmazony!!PS.Czytej ze zrozumieniem i nie rób sobie siary.PS2.Racja mu przyznałem jeśli chodzi o ZACYTOWANĄ WYPOWIEDZ w poprzednim poście.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#26 Post autor: wolfik » 3 paź 2005, o 08:35

Viro pisze:wolfik - wiesz co Gieksa zrobila zcego my nie zrobili???
No dobrze ale co z tego wynika? Co dzialacze-kibice Gieksy zrobili wiecej od naszych dzialaczy?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: Slawko » 3 paź 2005, o 10:15

Przypomnijcie se prezentacja na MORISIE jak byla pelna hala jakies 2tys osob. Byly zapowiedzi ze bedzie walka o ekstraklase... i gdyby kopacze grali wtedy na miare oczekiwan to mielibysmy wtedy to co teraz ma Gieksa czyli pelny stadion.

P.S. jak juz mowimy o frekwencji to na Gornik ktory jest w 1 lidze i jak dotad niezle gra tez nie przychodzi za duzo ludzi.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Gość

#28 Post autor: Gość » 3 paź 2005, o 11:20

a teraz wszyscy do nowego miasta chuligani, piknicy , ultrasi , bryloki , kawiarenkorze !!!!

Dallan Forgaill

#29 Post autor: Dallan Forgaill » 3 paź 2005, o 11:20

zgadzam sie z poprzednim wpisem Slawko że: relacja live jest ostatnią rzeczą jaka ma wpływ na niską frekwencje. Nirzumie w ogóle tej dyskusji dla mnie jest to oczywiste i logiczne. Jak ktoś nie bedzie chcioł albo mógł iść to i tak nie pójdzie czy bedzie relacja czy nie, nie wydziwiejcie bo chyba wom sie nudzi w doma

Nie boł żech w tym sezonie na 2 meczach u siebie (nie mom zamiaru sie tłumaczyć dlaczego bo jak bych mógł to bych był) i tako relacja live mi dużo dała mimo iż z pnioków na Ruch nie ma daleko.

bluefil
Kontakt:

#30 Post autor: bluefil » 3 paź 2005, o 12:46

Ja widze po moim ojcu jak sie ludzie zrazaja do chodzenia na mecze. Ja juz nawet nie chce mu mowic o meczu, bo to nie ma sensu. Fanatycy beda zawsze, ale ludzie ktorzy znaja stary Ruch, wielki Ruch, to teraz sie wrecz wstydza isc na stadion. Ruch jest bardzo slaby i nie dziewie sie im, ze jak maja zaplacic kase, ogladac mierny poziom, zmarznac i zmoknac, to wola sobie jakas inna rozrywke zorganizowac. Dopoki nie bedzie wynikow i jakichs spektakulanych spotkan, nie z Kszo ani innymi, tylko z Legia, Wisla, Ksg, Gks, to nie bedzie frekwencji, i mozemy sobie milion plakatow rozlepiac. A na bank relacja live nie zmiejsza ilosci kibicow na stadionie...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ODPOWIEDZ