Kadrę już mamy. Ale kiedy będziemy mieli trenera ???
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Odpowiadam: Jak odchodził Wyrobek ilu było bezrobotnych dobrych trenerów w Polsce i dlaczego według ciebie nie złożono im propozycji?o jakich ty transferach mowisz czy to były nazwiska z pierwszych stron gazet?to czy mamy wartosciową kadrę to po tych paru meczach jakie widzialem w tym roku to bym polemizowałł ale może są zle ustawiani?
Podsumowanie i wnioski oczywiscie tylko moje ,sa dwa powody albo pieniądze (raczej ich brak)albo kumoterstwo w zarządzie może nawet oba równoczesnie.
Podsumowanie i wnioski oczywiscie tylko moje ,sa dwa powody albo pieniądze (raczej ich brak)albo kumoterstwo w zarządzie może nawet oba równoczesnie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wedłuk mnie to tak ku***... nawet jesli Ruch zremisuje z drewica a potem nie wygra z Kujawiakiem to ku*** Fornalak nie wyleci a cymu? to hu* wi ku*** jo tam byl za odejsciem Fornalaka nawet jak my wygrywali ze szczakowianka 4-0 i 2-0 ze switem po dobrej grze !! ale racja momy dobro kadra nie liczac bramkarzy pomijajac Nowaka !! ale trenera to nie momy
a jak Fornalak bedzie tak punkty gubil to ku*** wiosna tym punktow bedzie nom brakowac tylko jo juz som nie wiem czy do awansu czy zas od uniknieca barazy !!

-
- Kontakt:
tryner jest do wyjebania od dawna te szpile co wygrywali cieszyly ale nic niezmienialy co do trynera!jak by byl prawdziwy szkoleniowiec to ta gra by wyglondala inaczyj potencjał jest w tym zespole tylko pan F. niewie jak se to zorganizowac i co niektore szpile sie udawaly!ale nieczarujmy sie ze wygrano z łks lub na lechii byly po dobrym szpilu raczyj szczescie!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- L.G
- Kontakt:
niestety niy pamietom, może odswiezysz mi pamięćOzor pisze:Odpowiadam: Jak odchodził Wyrobek ilu było bezrobotnych dobrych trenerów w Polsce
z kunktatorstwa, minimalizmu i braku zdolności do podejmowania stanowczych, ODWAŻNYCH decyzji.i dlaczego według ciebie nie złożono im propozycji?
Bartnik - ekspierwszoligowiec, i to jeden z kluczowych graczy dospelio jakich ty transferach mowisz czy to były nazwiska z pierwszych stron gazet?
Klaczka, Myszor, Owczarek, Rajman /którego bardzo pragnął Koniarek do Polkowic/
Oczywiście nie były to transfery w rozumienia wydatku za przejscie ale widocznie w budzecie są środki na ich wypłaty i premie.
zauważ jedyn fakt, im drużej są trenowani przez "trenera" tym grają gorzej /Bonk, Pulkowski, Owczarek, Petasz !!!, Bartnik itd.../ (czytaj. zniżają się do poziomu betonu partyjnego zespołu, który to beton jest wieczny)to czy mamy wartosciową kadrę to po tych paru meczach jakie widzialem w tym roku to bym polemizowałł ale może są zle ustawiani?
i taki cytat z historii
zarząd klubu pisze: Działacze Ruchu postawili na Fornalaka już w środę wieczorem, po tym, gdy trener Wyrobek kategorycznie oświadczył, że już nigdy w życiu nie usiądzie na ławce trenerskiej chorzowskiej drużyny. - Fakt, że gramy właściwie co trzy dni przesądził o tym, że nie zatrudniamy trenera z zewnątrz. Nie ma czasu na poznawanie drużyny. Darek z Mirkiem mają ten atut, że znają zespół od środka - tłumaczył Stanisław Gawenda, dyrektor klubu.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- L.G
- Kontakt:
i jeszcze jedyn fajny fragment
zarząd klubu pisze:Prezes Śliwiński podkreślił, że na wyborze nie zaważyły pieniądze. - Stać nas było na trenera z zewnątrz. Chcieliśmy jednak, żeby myśl szkoleniowa była kontynuowana.
Cel, jaki został postawiony przed nowym sztabem szkoleniowym, to utrzymanie w II lidze bez konieczności gry w barażach. - Jestem przekonany, że to się uda. Nie chcemy stresować kibiców - uśmiechał się Śliwiński
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wdowczyk,Lorens, to dwaj najbardziej odpowiedni według mnie oczywiscie
Widzisz mi sie wydaje że to jednak nie oni podejmuja decyzje w tym klubie bo wczesniej byl trochę inny zarzad ale polityka ta sama.
Kogo bardziej wartosciowego skusisz na te premie i wypłaty?
Z ostatnim sie zgodzę nawet najwiekszy talent zle prowadzony zostanie zmarnowany.
Widzisz co myslał Gawęda i widzisz jak postępuje obecny zarząd to ten sam tok myslenia tylko czym on jest spowodowany?
Widzisz mi sie wydaje że to jednak nie oni podejmuja decyzje w tym klubie bo wczesniej byl trochę inny zarzad ale polityka ta sama.
Kogo bardziej wartosciowego skusisz na te premie i wypłaty?
Z ostatnim sie zgodzę nawet najwiekszy talent zle prowadzony zostanie zmarnowany.
Widzisz co myslał Gawęda i widzisz jak postępuje obecny zarząd to ten sam tok myslenia tylko czym on jest spowodowany?
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Do niby trenera Fornalaka
Panie Fornalak jest pan zerem tak samo jak Donaldy ,Kaczki, Lepery i inne pzpn-owskie f...y
Może trocha pomieszołech tematy ale mają one wspólne określenie ZEROOOO!!!!!
Może trocha pomieszołech tematy ale mają one wspólne określenie ZEROOOO!!!!!
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: