czemu nie "ecik"

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
rumcajs_79
Kontakt:

#16 Post autor: rumcajs_79 » 28 wrz 2005, o 10:11

bo niepowinno sie paczec na wiek tylko jak mo predyspozycje to dowac go na plac z poczontku na 15-20min a potym niech hulo cały szpil nikt niegodo ze biza i mario majom niegrac tylko ecik tyz napewno by zamiyszol -jo uwazom ze to jest najleprzy wiek zeby zaczynol kompac w pierwszy m składzie :evil:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

EmT
Kontakt:

#17 Post autor: EmT » 28 wrz 2005, o 21:52

Popieram Pepe i Ecik powinni grac tak od 60 -70 min musza sie ograc, ale moim zdaniem nie moga grac od poczatku bo sa modzi i wydaje mi sie ze nie potrafia wykorzystac sytuacji z zimna krwia ale jak nie beda grali to wzyciu sie tego nie naucza !!
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#18 Post autor: wolfik » 28 wrz 2005, o 22:49

A co z Kozminskim? W rezerwach strzela bardzo czesto, 4 mecze 7 bramek
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

KK
Kontakt:

#19 Post autor: KK » 29 wrz 2005, o 00:34

Wolfik, ale on z Sosnowca jest... Zreszta uprzedzilem sie do niego jakos. Niewyparzona gebe ma...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#20 Post autor: wolfik » 29 wrz 2005, o 01:28

Kkubicki pisze:Wolfik, ale on z Sosnowca jest...
Nikt nie jest idealny :lol:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

True Blue

#21 Post autor: True Blue » 2 paź 2005, o 10:36

ecik do pierwszego skladu!!juz na tego cwielonga patrzec nie umia!

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#22 Post autor: mumin1920 » 2 paź 2005, o 11:58

ja jo tyz:P Pepe jakis ruby je :| przynajmnij rubszy niz jo:P dowac Ecika!!!!!!!! niech sie synek ogrywo!!

Johny_BatoRy

#23 Post autor: Johny_BatoRy » 2 paź 2005, o 12:06

Stona pisze:Pepek z tego co pamiętam byl nominalnie ofensywnym pomocnikiem na stadionie śląskim
był napastnikiem...tego akurat jestem pewny :P

rumcajs_79
Kontakt:

#24 Post autor: rumcajs_79 » 2 paź 2005, o 14:32

najpierw cza zmienic trynera a potym ozywic rywalizacja w składie młodymi to pomoze im w rozwoju kariery i starszym tyz bo wiecej sie bydom musieli napocic zeby znalesc sie w pierwszym składzie!tylko ze fornal nielubi zmian :evil: wiec cza go zmienic tyz!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Chudy19R20

#25 Post autor: Chudy19R20 » 17 paź 2005, o 20:57

Kkubicki pisze:A ja bym robil na odwrot. Mariusz na 60-70 minut, a potem za niego na podmeczonych rywali Pepe/Ecik.

Mosz racja :/ Tako że .... Nie komentuja Jak może Śrutwa grać 70 min jak on ledwie 1 połowa wyloto (wyloto) Wyłajźi!! nikiedy jak Coś poloto to i tak nic z tego niema!!POWININ GRAĆ ECIK I ŁUDZINSKI A NA 30 min przed Koncem go owszem wpóścić !!Pozdro do tych co sie zgadzajom!!!!!!

f@n

#26 Post autor: f@n » 17 paź 2005, o 21:14

Ecik to JUNIOR mody chłopak i jest 3 lub 4 ty w kolejce do składu Ruchu tak to widze
szkoda chłopaka bo Ruch miałby z niego korzyść ale w obecnych realiach ch*** z tego będzie.

a to co piszecie na temat zmian to też sie nie zgodze.nam są potrzebni typowi szarpiący napastnicy szukający gry i rządni bramek.
mlodzi powinni grać od pierwszych minut a w przypadku remisu bądź niekorzystnego wyniku na plac wchodził by doświadczony Śruter albo Biza
tak jest w każdym normalnym klubie

RUCH TO MY
Ostatnio zmieniony 17 paź 2005, o 21:26 przez f@n, łącznie zmieniany 2 razy.

ENDZA
Kontakt:

#27 Post autor: ENDZA » 17 paź 2005, o 21:22

Kkubicki pisze:Tez jestem za tym zeby dostal wreszcie szanse. Ale nie porownywalbym naszych realii do tych zachodnich. Tam ogromny nacisk kladzie sie na psychike juniorow, no i znacznie masywniejsze postury maja Ci zawodnicy (patrz Rooney).
Prawda jest jednak taka, ze Pepe, Ludzinski czy Ecik samymi umiejetnosciami jeszcze Bizakowi i Mariuszowi nie dorownuja, o doswiadczeniu juz nawet nie mowie...
PS. Krolem strzelcow ŚLJ zostal kilka lat temu Marek Suker i po przyjsciu do Ruchu mial szybko wygryzc naszych "emerytow"...
I jak Pietrzak dawal mu grac to wszystko wskazywalo na to ze tak sie stanie Odszedl Pietrzak.......

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#28 Post autor: esiu1920 » 17 paź 2005, o 21:44

Może Fornalak myśli że mody Ecik zacznie kariera jak stary Ecik i czeko aż mu bydzie 30 wiosen.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Elmer
Kontakt:

#29 Post autor: Elmer » 17 paź 2005, o 22:02

ENDZA pisze:
Kkubicki pisze:Tez jestem za tym zeby dostal wreszcie szanse. Ale nie porownywalbym naszych realii do tych zachodnich. Tam ogromny nacisk kladzie sie na psychike juniorow, no i znacznie masywniejsze postury maja Ci zawodnicy (patrz Rooney).
Prawda jest jednak taka, ze Pepe, Ludzinski czy Ecik samymi umiejetnosciami jeszcze Bizakowi i Mariuszowi nie dorownuja, o doswiadczeniu juz nawet nie mowie...
PS. Krolem strzelcow ŚLJ zostal kilka lat temu Marek Suker i po przyjsciu do Ruchu mial szybko wygryzc naszych "emerytow"...
I jak Pietrzak dawal mu grac to wszystko wskazywalo na to ze tak sie stanie Odszedl Pietrzak.......
Pamiętacie mecz Sukera na Legii przegrany przez Ruch 1:2. Suker zagrał wtedy mecz życia, ale doznał w tamtym szpilu kontuzji i już więcej tak nie zagrał. Odszedł Pietrzak i nie było już trenera, który by mógł odpowiednio pokierować jego karierą. Mam nadzieję, że tak nie będzie z Ecikiem
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Lofs
Kontakt:

#30 Post autor: Lofs » 17 paź 2005, o 22:47

Elmer pisze:
ENDZA pisze:
Pamiętacie mecz Sukera na Legii przegrany przez Ruch 1:2. Suker zagrał wtedy mecz życia, ale doznał w tamtym szpilu kontuzji i już więcej tak nie zagrał. Odszedł Pietrzak i nie było już trenera, który by mógł odpowiednio pokierować jego karierą. Mam nadzieję, że tak nie będzie z Ecikiem
To nie tak do końca Elmer. Fakt, że wtedy na legii strzelił bude ale doznał lekkiej kontuzji. Jednak do gry wrócół jeszcze w tym samym sezonie po miesiącu pauzy. I nie jest prawdą, że nie dostawał szansy. dawali mu ją Lenczyk, Mandrysz i jeszcze Wyrobek, ale on jej po prostu nie umiał wykorzystać i tyle. (Pamientosz ostatnio minuta z Aluminium jesienią 2003 u nos? :roll: - ponad poprzeczką z 0,5 metra przy stanie 2:2).
Panie, zmiłuj się nad nami...

ODPOWIEDZ