Kibice
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kiedys kazdy chcial byc w młynie ale niekazdy tam mogł wejsc i dlatego byc tam to bylo cos!teraz moze byc kazdy i dlatego moze starszyzna lubi posiedziec w 10 lub na prostej!
pozatym jak jest 2000tys. ludzi na szpilu to jak mo byc full młyn na te szpile co som fotki z nich to bylo po 8-9tys i kazdy sie cis do młyna
a co jeszcze jak juz na takie kokretne szpile sie wbiły bajtle do młyna a potym nie spiewali to odrazu był szczał w ucho i wypad...ale to inne czasy
pozatym jak jest 2000tys. ludzi na szpilu to jak mo byc full młyn na te szpile co som fotki z nich to bylo po 8-9tys i kazdy sie cis do młyna

a co jeszcze jak juz na takie kokretne szpile sie wbiły bajtle do młyna a potym nie spiewali to odrazu był szczał w ucho i wypad...ale to inne czasy

Ostatnio zmieniony 2 paź 2005, o 11:04 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
Bachol czy pamietasz mlyn z lat 90??
wtedy to byl mlyn
a jak sie zaczynalo, czasem w mlynie bylo 50 osob
ale wszyscy darli ryja
pozniej zrobilo sie lepiej i zawsze byla selekcja
bajtle nie mieli wstepu , laski 0 wstepu w mlynie siedziala cala ekipa i jak nie spiewales zaraz dostales po ryju
za bajtla to ja nawet balem sie isc do mlyna jak wszyscy po bramie zlatywali na dlol to bylo cos
doping i zabawa caly mecz a i pilkarze walczyli i naprawde zostawiali kupe zdrowia na boisku
teraz j naprawde nie mam ochoty isc do mlyna chlopaki sie staraja i naprawde wielki szacunek im za to
ale mam poprostu inne zdanie na temat mlyna
bo wole zeby nie zrobic oprawy na kilka szpili zrobic selekcje i non stop drzec ryja a wielu kibicow takich jak ja pojdzie do mlyna
wtedy to byl mlyn
a jak sie zaczynalo, czasem w mlynie bylo 50 osob
ale wszyscy darli ryja
pozniej zrobilo sie lepiej i zawsze byla selekcja
bajtle nie mieli wstepu , laski 0 wstepu w mlynie siedziala cala ekipa i jak nie spiewales zaraz dostales po ryju
za bajtla to ja nawet balem sie isc do mlyna jak wszyscy po bramie zlatywali na dlol to bylo cos
doping i zabawa caly mecz a i pilkarze walczyli i naprawde zostawiali kupe zdrowia na boisku
teraz j naprawde nie mam ochoty isc do mlyna chlopaki sie staraja i naprawde wielki szacunek im za to
ale mam poprostu inne zdanie na temat mlyna
bo wole zeby nie zrobic oprawy na kilka szpili zrobic selekcje i non stop drzec ryja a wielu kibicow takich jak ja pojdzie do mlyna