Ruch - KSZO Celsa; jak obstawiasz?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#151 Post autor: Goscioo » 2 paź 2005, o 00:32

jak to pedzial jeden facet na szpilu .... predzej meteoryt zleci na cicho niz trener sciognie Bize ! bo dla mnie zmiana Pepe neizrozumiala troche ? a Bizacki takie klocki odpierdzielal choby pierwszy roz w bala grol
a Ruch slabo gro juz od szpilu z Slonskiem i nawet roszady w skladzie gowno daja
kaj jest Sibik bo brakuje jego pewnych interwencji w obornie moze wtedy Rafal nie miol by co chytac jakby Pawel kierowol nasza obrona 8) 8) 8) :D :D :D

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#152 Post autor: wolfik » 2 paź 2005, o 00:33

Slabiutko to wygladalo, ale nie przesadzajmy juz z gra w barazach, wiosna gralismy gorzej niz dzisiaj, no i gdyby Seba bronil pewnie dzisiaj bysmy nie przegrali, co nie zmienia faktu, ze to bodajze 4 z rzedu slaby mecz w naszym wykonaniu. Ci pilkarze potrafia grac zdecydowanie lepiej i trener musi cos z tym zrobic. Z taka gra na koniec jesieni wyladujemy gdzies w srodku tabeli, a biorac pod uwage poziom drugiej ligi powinnismy spokojnie sie trzymac w szerokiej czołówce.

Co do nowych piosenek, to wielka wielka wielka niebieska erka wyszła bardzo dobrze. Przeróbka broendby tez fajna, tyle, ze na 10 to nie chyciło... Najbardziej brak mi jednak w naszym "repertuarze" jakiejs konkretnej piosenki o naszej ojczyznie Górnym Ślonsku. Dobrze ze wprowadzane sa nowe piosenki, choc mysle, ze jest kilka starych piosenek, ktore powinny byc czesciej spiewane.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ksruch

#153 Post autor: ksruch » 2 paź 2005, o 00:54

ojojoj lostatnio zech sam pisol fest downo tymu, a na szpilu bylech lostatnio w tamtym sezonie na wyjezdzie ze kszo (bo barazow niy licza, bo bylzech yno po to zeby zj***c grojkow) o po tym co sam czytom yno sie utwierdzom w tym co zech sie po tamtym szpilu ze kszo przysiongl, ze "tak dugo moja noga na Ruchu niy postanie jak dugo bydom u nos grać Biza i Śrutwa", bo reszta ze skladu z tamtego sezonu w zasadzie na szczynszcie poszla w ch** (Frankego niy licza, bo to debil)... oby ta chwila kedy byda mogl wreszcie isc spokojnie na szpil niedlugo nadeszla.
Niybieskie pozdrowiynia do wszystkich!

Gość

#154 Post autor: Gość » 2 paź 2005, o 08:14

Kkubicki pisze:Ci kerzy juz teraz typuja porazka niech sie pizna w dekiel. U siebie nawet z Frankim na bramie stracilismy na razie co najwyzej jedna brame, a KSZO to zadna wielka ekipa. Ot wygrali w Polkowicach, gdzie kopacze zagrali przeciwko Koniarkowi..

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Panewniki
Kontakt:

#155 Post autor: Panewniki » 2 paź 2005, o 09:25

Jo juz przed szpilem zech godol ze jak Franke bydzie na torze to przegromy.....Niestety moje godanie sie sprawdzilo.Co do tormanow to powiem tak:
:arrow: jak na torze nie ma Seby to momy przegrane szpile
:arrow: Najlepiej byloby sprzedac Frankego i Pasnika i kupic jakiegos jednego dobrego tormana co by byla rywalizacja o miejsce w pierwszym skladzie

Obroncy:
Tak jak jush tu ktos zaznaczyl,jezeli obroncy maja za plecami Frankego na torze to loni panikuja bo ten synek jest niedoswiadczony.Mimo ze Franke stoi na torze to loni zawsze powinni grac pewnie i zdecydowanie,co we wczorajszym szpilu nie pokozali

Pmocnicy:
Cos tam probowali zagrac wczorej ale nic im nie wylazilo,a jak im juz cos wyszlo to napastnicy nie potrafili tego wkorzystac

Napastnicy:
Wczorej totalno kleska....DREWNO :!:

Kibice:
Wielka,Wielka,Wielka....Niebieska eRka :arrow: :arrow: :arrow: Wyszla calkiem calkiem :D
Broendby.....Dobre ale troshka mje po nich gardlo boli :twisted:
Oprawa slabiutko ale wiem ze duzo osob z Ultrasow pojechalo do Gliwic na Gala

Teraz pelno mobilizacja na kolejne szpile :!: Na Jadze cza pokozac kto mo najlepszych kibicow :!: :!: :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#156 Post autor: spyru » 2 paź 2005, o 09:32

Oprawa była jaka była z kilku względów. Mobilizujemy sie na jeden mecz i zapewniam że jak dopisze frekwencja to oprawa sie spodoba. Tylko że jak oni będą grali tak jak grają to ja tej frekwencji nie widze. I to jest duży problem.

nudziarz nie będe sie z Tobą wadził. To jest Twoja opinia, ja mam inne zdanie i tyle w temacie

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#157 Post autor: tedeus63 » 2 paź 2005, o 09:35

ja mam pytanie do pana Fornalaka czlowieku kto zmienia sklad druzyny(chyba chory czlowiek) ktora wygrywa 4 mecze u siebie i jako tako sobie radzi BARTOS WIELKI KRZYKACZ ???przecierz on powinien sie nawet nie lapac do drozyny rezerwowej a petaszowi i smarzykowi to bartos powinien buty czyscic najlepsze chopy petasz i smarzynski zaczyna mecz na lawce rezerwowych i znowu zaczyna rzadzic kolezenstwo w ruchu pomysl panie fornalak co zrobiles nam kibicom i druzynie nie mowie ze ma pan zrezygnowac z trenowania tylko ustawiaj chlopie sklad wedlug siebie a nie po kolezensku i bedzie dobrze z pozdrowieniami tedeus 63

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#158 Post autor: SzaRlin » 2 paź 2005, o 09:37

Ozor pisze:A ile mo do hu** przyjsc? 10000 na to co oglądamy od paru lat ,ludzie to się nie bierze z niczego!
Ale swoja drogą było 10000 na barazu i wszyscy widzieli wtedy ta kaszana. to jest Polska i naszo popierdolono mentalność"niy ida na szpil, po hu* bo zas przegrają" marzy mi sie tela kibicow co bylo na benefisie gucia. ale paczcie wiela bylo na Lech-Legia : 26 tysiecy kurwaaa to je zajebisto atmosfera

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: Goscioo » 2 paź 2005, o 09:50

Fornalak przed sezonem gadal cos ala " beda grali Ci co sa w najwyzszej formie"
Bizacki pi***oli cala 2 polowe co bala to strata a lon sciogo walczocego Pepe, ftory leciol do kazdej bali nawet jak mu chopcy zle zagrali to walczyl o ta bala a Biza straci i rece rozklado a Fornal 3mie Bize i sciepuje dobrze grajocego w tym meczu Pepe !
nie czaja tego ale wytlumaczenie jest chyba jedne
NIBIESKO FAMILIA zawsze byla, jest i bydzie !

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: heli » 2 paź 2005, o 10:10

dla mnie po pierwsze bardzo nie pewnie grała obrona, może oni też sa trocha zestreswanim że Franke na torze, ale jednak przecież ten tor co nie uznoł sędzia, wogóle ten liniowy od strony 10 to jak trzy razy w meczu unióśł ręka to dobrze, to sie dali ograć jak dziecko, pierwsza bramka to samo, wciepa na 10m zgranie i slny strzał, a obrońcy sie stoją i patrzą, wogóle jakoś tak mało agresywnie zagrali i mało pressingiem, przecież nawet jak Kszo grało w 10 to oni im bala nie umieli wziąć, w końcu sie same Kszoki wnerwili i wyjabali na aut co by ta zmiana była. W miare to jeszcze wyglądał początek drugiej połowy, ale do straty bramy, głupia strata obrony, Franke źle ustawiony do tego jego 1,80 dało znać o sobie i brama. Tak jak żech pisoł że może po tych ostatnich meczach trzeba coś zmienić w skłądzie tak teraz widza, że niech już lepiej Fornal nic nie zmienio, bo zarówno z Bartosa jak i Pepe praktycznei zero pożytku. Pepe może sie jeszcze staroł, ale mu nie wyłaziło, a Bartos to abo stracił, abo do tyłu groł. Petasz trocha ożywił ta gra, ale po prostu byliśmy słabsi, Kszo mądrze taktycznie grało, a my zaś ino jedno wciepy i niech sie dzieje co chce, a tam dwóch napastników i pięciu obrońców Kszo zawsze.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

tomasz_

#161 Post autor: tomasz_ » 2 paź 2005, o 10:15

Panewniki pisze:Ale mo lazi o to ze 10 dzisiej spiewala ciagle 2 te same piosenki :roll:
Dobrze zaznaczone.." spiewała dwie piosenki" Ale oni spiewali a nie ryczeli tylko jedno i to samo:
RUCH RUCH HKS...
Na wszystkich stadionach fajne spiewy wszystkich kibiców a u nas... :? :?
chociaz super wyszło: Wielka wielka wielka. NIEBIESKA ERKA :)

Pozdro. fajnie bylo jesli chodzi o doping bo w drugiej polowie jak by nie kibice to bym spal.. zenujaco niski poziom chlopaki wczoraj pokazali ;/ Poza tym szkoda ze Petas znie gral od poczatku... według mnie to chlop jedyny w druzynie co umi sie wykazac celnościa (rzuty rożne, wolne zwody itp.)
Pozdro

rumcajs_79
Kontakt:

#162 Post autor: rumcajs_79 » 2 paź 2005, o 10:22

mi sie podobalo kibicowsko super bylo w 10 i wspulny spiwe z młynem heheh tak mo byc a ze bylo mało ludzi to hu* z tymi co niełazom :evil:
a co do szpilu to sie nie wypowiadom bo była zenada!a tryner niebydzie sciongoł przeca kolegow z placu(biza-mario) :(
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

ruby z kaliny

#163 Post autor: ruby z kaliny » 2 paź 2005, o 10:43

Piootrek pisze:
kszo1929 pisze:Dwójka do zera Ostrowiec żegna frajera !!!!!!!!! :lol:
zbanowac gorola
jasnowidz?
a tak na serio to czy nie tak mialo byc panowie?przeca Ruch jeszcze cos wisi Jurkowi?

BRASILIAN

#164 Post autor: BRASILIAN » 2 paź 2005, o 10:46

CO WY ROBICIE!!!! NIEBIESCY CO WY ROBICIE!!!!!!!! :()

Stona
Kontakt:

#165 Post autor: Stona » 2 paź 2005, o 10:55

widza narosto mały konfilkt miedzy ,,10" a ,,7" :twisted: i dobrze....przydo sie trocha zdrowej konkurencji miedzy sektorami...może doping bedzie głośniejszy :wink: co do szpilu....ku*** nie wiem co mom napisac....bramka na 1:0 frajerska do szatni...do tego momentu gralismy słabo ale to my powinnismy prowadzić ....II połowa...nie pamiętom z niej nic....żadnej ciekawej akcji...nawet nie wiem kiedy padła barmka na 2:0....liczył sie tylko doping i fajno zabawa.....
za Tobą pójde w ogień, wode..

ODPOWIEDZ