Gdzie sens, gdzie logika ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy z meczów 'u siebie" powinny być transmisje "live" w internecie ?

tak
61
64%
nie
35
36%

Liczba głosów: 96

Wiadomość
Autor
brelok

Gdzie sens, gdzie logika ???

#1 Post autor: brelok » 1 paź 2005, o 13:07

Sorry, że w debiucie poruszam taki temat.
Z tego co tu się doczytałem to wszyscy narzekają na niską frekwencję na Ruchu. I mają rację :!: :!:
Tym bardziej nie rozumiem działania osób nomen-omen opiniotwórczych na tym forum, które zdecydowały(a) o tym, że z dzisiejszego meczu (U siebie !!!!) będzie transmisja Live w internecie !!!!
Komu i czemu to ma służyć, nie wiem. Na pewno to nie służy podniesieniu frekwencji.

Panewniki
Kontakt:

#2 Post autor: Panewniki » 1 paź 2005, o 13:11

Generalnie nie powinno być,ale zauwaz ze duzo kibicow Ruchu mieszka obencnie za granica i tez by chcieli wiedziec jak gra ich ukochana druzyna :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

Re: Gdzie sens, gdzie logika ???

#3 Post autor: Lutz » 1 paź 2005, o 13:12

brelok pisze:Sorry, że w debiucie poruszam taki temat.
Z tego co tu się doczytałem to wszyscy narzekają na niską frekwencję na Ruchu. I mają rację :!: :!:
Tym bardziej nie rozumiem działania osób nomen-omen opiniotwórczych na tym forum, które zdecydowały(a) o tym, że z dzisiejszego meczu (U siebie !!!!) będzie transmisja Live w internecie !!!!
Komu i czemu to ma służyć, nie wiem. Na pewno to nie służy podniesieniu frekwencji.
Komu i czemu ma to służyć :?: :?: Np. mnie, Tomiymu, didieymu i wielu wielu innym co naprowdy na szpil przyjść niy mogom abo mieszkajom tam kaj jo abo jeszcze dali, a ci co na Ruch przyłażom bydom przyłazić dali obojyntnie czy je relacja Live czy niy. Niy szukejmy w relacjach live usprawiedliwienio niskiej frekwencji - tak na marginesie niy kożdy mo net . Jak dzisiej bydzie 2000 tys chopa to napewno niy bydzie wina relacji.
Ostatnio zmieniony 1 paź 2005, o 13:18 przez Lutz, łącznie zmieniany 2 razy.

KK
Kontakt:

#4 Post autor: KK » 1 paź 2005, o 13:15

LOL. Robimy transmisje dla kibicow Ruchu ktorzy mieszkaja w Szczecinie, Zamosciu, innych zakatkach Polski, a takze tych z zagranicy. A jesli ktos, kto mieszka na Slasku nie przyjdzie na mecz, bo zadowoli sie czytaniem minutówki to to nie jest kibicem tylko C.I.P.ĄĄĄ. Kto kocha ten klub na meczu bedzie. A zreszta co ja sie tu produkuje. Mecze Lecha sa transmitowane na zywo w radiu, internecie i telewizji, pogoda byla wczoraj ch... a na stadion przyszlo 26.000 ludzi!

Dzis pewnie znow bedzie 2.500, tych samych dobrze znanych mord, ktore po meczu znow beda swietowac trzy punkty. A jesli beda tacy, ktorzy mogli przyjsc na mecz, ale woleli grzac dupska w domu przed kompem, to zycze im, zeby żal im dupe sciskal po koncowym gwizdku wygranego meczu :) Ot, tyle co mam do powiedzenia.

PS. Trzeba przywitac Jurka Wyrobka odpowiednio! Jestesmy mu cos winni...

brelok

#5 Post autor: brelok » 1 paź 2005, o 13:19

Kkubicki pisze: A jesli ktos, kto mieszka na Slasku nie przyjdzie na mecz, bo zadowoli sie czytaniem minutówki to to nie jest kibicem tylko C.I.P.ĄĄĄ. Kto kocha ten klub na meczu bedzie. A zreszta co ja sie tu produkuje. Mecze Lecha sa transmitowane na zywo w radiu, internecie i telewizji, pogoda byla wczoraj ch... a na stadion przyszlo 26.000 ludzi!
bardzo wiele racji w tym jest :!:

Elmer
Kontakt:

#6 Post autor: Elmer » 1 paź 2005, o 14:03

Kkubicki pisze: Dzis pewnie znow bedzie 2.500, tych samych dobrze znanych mord, ktore po meczu znow beda swietowac trzy punkty
No fajnie. Łaża na wszystkie szpile i jeszcze mnie od mord będą wyzywać :wink:
A jeśli chodzi o transmisje live. Kto nie chce przyjść to niezależnie od tego czy będzie transmisja live czy nie to i tak nie będzie. Ale przed kompem choćby nie wiem co się robiło to atmosfery meczu i tak się nie zrobi. Prawdziwy kibic zawsze stawi się przy Cichej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

bartek13123

#7 Post autor: bartek13123 » 1 paź 2005, o 14:05

Powiedzcie jaka jest średnia frekwencja na meczach ?
I ile osób spodziewacie się na mecz z KSZO ?

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Slawko » 1 paź 2005, o 14:24

Relacje live to jest ostatni powod malej frekwencji...

A poza tym walkujemy ten temat juz lata i dupa z tego jest. Bez udzialu i pomocy klubu my kibice samymi plakatami itp nic nie zdzialamy.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Viro

#9 Post autor: Viro » 1 paź 2005, o 14:50

panowie nie spodziewajcie sie cudow
frkwencja jest jaka jest ale to nie sprawa pilkarzy itd tylko moim zdaniem duzo ludzi po ostatnim sezonie naprawde sie zawiodlo a szale przechylil mecz o utrzymanie ze zniczem
przyszlo wiele osob ktore napewnoby chodzily gdyby nie postawa grajkow
stalem i slyszalem tylko teksty tupu dobrze ze jest za darmo bo za kase moja noga tu nie postanie juz
niestety nie kazdy jest takim fanatykiem ludzie sa kibicami Ruchu i dla nich Ruch to klub ktory ma grac zawsze o najwyzsze cele a ostatnimi czasy tylko nadszarpniete zostalo ich zaufanie i zeby teraz wrocili trzeba naprawde czasu , wynikow, i dobrego marketingu
pozdRawiam

rumcajs_79
Kontakt:

#10 Post autor: rumcajs_79 » 1 paź 2005, o 16:12

dla mnie to jest jedyne zrodlo info o wyniku szpilu duzo czasu spedzam zagranicom w przekroju calego roku wiec pomysl jest w 100% trafiony ! :twisted:
ale dzis som te dni co jestem na ślasku i szpil byda widzioł na cichej 8)
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

ishateR

#11 Post autor: ishateR » 1 paź 2005, o 16:30

jo ino jeden szpil opusciol w tym roku ( na wiosna z polkowicami ) a tak zech jest durś :)
i sie z tego ciesza :D trocha kasy poszlo na szpile ale wola dac 150 zl w roku na Ruch niz 300 na jedyn mecz polokow :]

ksruch

#12 Post autor: ksruch » 2 paź 2005, o 01:05

Sorry że sie sam wom wpierdalom w tymat bo jo w sumie nie loglondom zodnych relacji live bo lone mie walom, ale lod pewnego czasu na szpile niy chodza (chodz do tego czasu bylech na kozdym szpilu i u nos i na wyjezdzie), ale niy podobo mi sie zeby mie jakis ciul kubicki nazywol cipom, bo nie wydowo mi sie zeby miol do tego prawo...
Viro... prowda godosz

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#13 Post autor: wolfik » 2 paź 2005, o 01:14

ksruch pisze:Sorry że sie sam wom wpierdalom w tymat bo jo w sumie nie loglondom zodnych relacji live bo lone mie walom, ale lod pewnego czasu na szpile niy chodza (chodz do tego czasu bylech na kozdym szpilu i u nos i na wyjezdzie), ale niy podobo mi sie zeby mie jakis ciul kubicki nazywol cipom, bo nie wydowo mi sie zeby miol do tego prawo...
Viro... prowda godosz
Tyle, ze jakby postepowal tak jak ty, to tego klubu juz nie ma...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ksruch

#14 Post autor: ksruch » 2 paź 2005, o 01:37

Wiysz Wolfik keby kożdy robiol jak jo to tyn klub nigdy by sie niy znaloz w takim polozyniu jak teraz, bo tak na przyklad w tamtym sezonie to na wiynkszosci wyjazdow poza mnom i tymi co zy mnom przyjechali molo kto byl (a czasami żodyn), wiync niy godej mi sam takich flekow, a że w pewnym momyncie (zresztom po bezpośrednich rozmowach i kontaktach z grojkami) zmierzlo mi sie loglondac pseudogwiazdy typu biza czy mario, to jeszcze niy powod żeby jakieś syneczki mie lobrażali...
Jo Ruch kochom jak malo kto, ale mom swoj honor, a żech jest ciyrpliwy to zaczekom, aż tyn element co w tamtym sezonie nasz kochany Ruch tak zeszmaciyl pódzie w ciul, wtedy jo zaś byda mog spokojnie lazić na szpile.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#15 Post autor: wolfik » 2 paź 2005, o 02:05

ksruch pisze:Wiysz Wolfik keby kożdy robiol jak jo to tyn klub nigdy by sie niy znaloz w takim polozyniu jak teraz, bo tak na przyklad w tamtym sezonie to na wiynkszosci wyjazdow poza mnom i tymi co zy mnom przyjechali molo kto byl (a czasami żodyn), wiync niy godej mi sam takich flekow, a że w pewnym momyncie (zresztom po bezpośrednich rozmowach i kontaktach z grojkami) zmierzlo mi sie loglondac pseudogwiazdy typu biza czy mario, to jeszcze niy powod żeby jakieś syneczki mie lobrażali...
Jo Ruch kochom jak malo kto, ale mom swoj honor, a żech jest ciyrpliwy to zaczekom, aż tyn element co w tamtym sezonie nasz kochany Ruch tak zeszmaciyl pódzie w ciul, wtedy jo zaś byda mog spokojnie lazić na szpile.
Ale ja cie nie oceniam chodzi mi o mechanizm, o którym pisał KK, jesliby kazdy stwierdzil, ze nie idzie na mecz bo ch*** grają to bylismy jednym z wielu niczym nie wyróżniajacych sie klubów, moze poza długami. Pilkarsko jestesmy bardzo przecietni, ale kibicowsko znaczymy naprawde wiele. No bo Ruch to my, badzmy wiec z tym klubem na dobre na złe, bawiąc sie doskonale na trybunach niezaleznie od gry, pogody czy transmisji na necie
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ODPOWIEDZ