RUCH Chorzów - Górnik P
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: AOK.....Nie próbuj być mądry bo ci to nie wyłazi.....
Mogłbyś wyjasnić o kim piszesz, bo nie znalazałem wypowiedzi AOK-a w tym temacie.Mario_BATORY pisze:
Panowie moze zatrudnimy AOK-a na trenera wydaje sie mądrzejszy od wszystkich ...taki talent nie może sie zmarnować ...
POZDROWIENIA DLA KUMTYCH..
Jeżeli chodzi Ci o oak-a to, on zniknął zgodnie ze swoja obietnicą z tych stron kilka dni temu, więc nie ma co go wspominać. Był i go nie ma. Kolejny meteoryt.
Kolejne wspominanie go może spowodować tylko ... jego szybki powrót, może o to chodzi?
Twoja data zalogowania zbiego się z jego aktywnością na tych stronach, ale ja nie jestem od tropienia.
-
- Kontakt:
Bluefil-mi sie zdaje,ze to nie to Czermno.bluefil pisze:Czermno w powiecie koninskiem, a Konin Kolo Turek:) taki zarcik geograficzny. Kumaci z geografii powinni wiedziec.
Tu chodzi chyba o to co lezy miedzy Radomskiem a Końskimi kajś na "szkieletczyźnie".
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Może zastanowimy się o nad tematem ktory zostal zablokowany pt: " MŁYN..." bo to jednak jest prawda co tam marzenka napsiala.. Jeszcze jedyna przyspiewka ( a raczej okrzykiem bo tego spiewwem sie nie da nazwać) mlyna jest RUCH RUCH HKS co szczerze mozną wolac ale nie tylko to... na wszystkich stadionach sie teraz spiewa dlugie piosenki.. Proboja ostatnio to spiewac na 10 i nawet to wychodzi
I na mlynie serio są w 70 % dzieci po 13-14 lat... :shock: :?

-
- Kontakt:
Witam wszystkich. NIe bylo mnie na szpilu ale sie wypowiem.
Po pierwsze cieszy zwyciestwo jak najbardziej.
Co do mlyna to co slyszalem z roznych rozmow to wiekszosc ekipy przyszla z meczu z Docwelami i byla zmieczona ogolnie dniem i pogoda chyba w Chorzowie nie dopisywala.
Chopcy nie mieli czasu cos przyszykowac z Ultras a co do dopingu to jak juz pisalem glowny powod to chyba Zmeczenie.
Co do mlyna to co slyszalem z roznych rozmow to wiekszosc ekipy przyszla z meczu z Docwelami i byla zmieczona ogolnie dniem i pogoda chyba w Chorzowie nie dopisywala.
Chopcy nie mieli czasu cos przyszykowac z Ultras a co do dopingu to jak juz pisalem glowny powod to chyba Zmeczenie.
Jak mogą byc kibice zmęczeni.... :? A jesli juz nawet zmeczeni, to Ruch nie jest ważniejszy od Myszkowa ??Bogas pisze:Witam wszystkich. NIe bylo mnie na szpilu ale sie wypowiem.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2005, o 21:11 przez tomasz_, łącznie zmieniany 1 raz.
- 19r20
- Kontakt:
a ja z innej baczki
pojawiły się noty sędziów i w naszym meczy sędzi dostał prawie najwyższą możliwą notę
Adam Lyczmański - 8,0 (Ruch Chorzów 2-1 Górnik Polkowice), obserwator: Żelazko.
jak dla mnie to kpina bo ten sędzia był beznadziejny, mylił się bardzo często, bramka dla polkowic wpadła po kilkumetrowym spalonym a tu proszę ocena 8.
KPINY!!!!!!!
pojawiły się noty sędziów i w naszym meczy sędzi dostał prawie najwyższą możliwą notę
Adam Lyczmański - 8,0 (Ruch Chorzów 2-1 Górnik Polkowice), obserwator: Żelazko.
jak dla mnie to kpina bo ten sędzia był beznadziejny, mylił się bardzo często, bramka dla polkowic wpadła po kilkumetrowym spalonym a tu proszę ocena 8.
KPINY!!!!!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Nie wiem czy gol dla Polkowic wpadł ze spalonego. Nie wiem, bo siedziałem po drugiej stronie boiska, ale widziałem inne błędy Lyczmańskiego: sędzia nie uznał dla Polkowic bramki (faulu chyba nie było), Moskal go uderzył i tylko żółta kartka, Śrutwa za faul mógł dostać czerwoną kartkę, a na koniec I połowy był róg dla Polkowic którego sędzia nie pozwolił wykonać. Staram się patrzeć na decyzje sędziego obiektywnie dlatego nota 8.0 jest dwukrotnie za wysoka.
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z nota noższą niż 7,3 (albo jakoś tak). Jestem ciekawy co sędzia musi zrobic żeby od obserwatora dostać notę np. 3.0. Chyba musi byc pijany i spać na środku boiska. A tak w ogóle to obserwatorem był Wit Żelasko. I wszystko jasne (wielu sędziów ma duże plecy...)
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z nota noższą niż 7,3 (albo jakoś tak). Jestem ciekawy co sędzia musi zrobic żeby od obserwatora dostać notę np. 3.0. Chyba musi byc pijany i spać na środku boiska. A tak w ogóle to obserwatorem był Wit Żelasko. I wszystko jasne (wielu sędziów ma duże plecy...)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nic nie musi zrobić bo skala ocen sędziów to od włąśnie chyba od 7,3 do 8,5, nie wiem czemu tak jest , ale tak jest, 8 tzn ze sedziowoł dobrze, poniżej że słabo lub fatalnie powyżej że dobrze, ale zgodze sie że ten sędzia nie powinien nawet 8 dostać, może nawet nie ta bramka, bo myśla, że tam mógł być faul, mimo, że kontakt był poza 5 to jednak jest to tylko zależne od interpretacji sędziego i mógł tak i tak i nikt ni epowinien mieć do niego pretensji, natomiast na pewno pozwaloł na ostra gra, przez co było wiele bardzo ostrych fauli, a czerwonej nikt nie dostoł.
Ale ponieważ dziś już kolejny spiel, więc zakończmy ten temat, bo sie już i tak nic nie zmieno
Ale ponieważ dziś już kolejny spiel, więc zakończmy ten temat, bo sie już i tak nic nie zmieno
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke