Kibice
Tak jak godo Panewniki musisz mieć 2 fotki i 2 zł oraz musisz podac swój pesel.Jak bydziesz mioł szcęście to ci ja wyrobiom na miejscu a jak nie to poczekosz 2-3 dni.To zależy od tego czy w danym dniu bydzie tam tyn chop co robi te karty.Aha zeby wyrobic ta karta musisz iść do księgowośći, bo tam je wyrabiają.
-
- Kontakt:
19Oberschlesien20 .... w tym młynie średnia wieku nie przekroczyła 13 lat. Jakieś dzieci dostały wstęp za darmno i wszyscy sie wbili na młyn. I jak to potem wyglada? Ten spiew młynu to mo być mocny ryk, a nie pisk jakiś bajtli. Przez to ludzie pitają z młyna bo to nie ma sensu,,,, moze coś z tym zrobią? Oby tak, bo dłuzej tak byc nie moze. PozdRawiam.
Mi sie wydaje że te całe bajtle odstraszają wszystkich,a zaniedługo na nasz młyn bydą lazić całe podstawowki :roll: (a to raczej nie jest sektor rodzinny) No właśnie ale co z tym zrobić żeby to 10-siona gonila młyn nie odwrotnie bo jednak jak ktoś już tu kajś napisoł że kiedys byłoby niedopomyślenia żęby młyn był pusty tam wkońcu znajduje sie wiekszośc flag
Ci co sie jeszcze nie przenieśli na 10-siona to sie na bank przeniosą bo tak dłuzej nie idzie. (ps do teraz nie wiem po kij mi krzesełka na młynie) 

- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tylko tak sie składa że te bajtle za kilka lat będą miec wiecej lat i wtedy oni będą przyszłością Ruchu,i nie powinniście sie tym tłumaczyć że w młynie znajdują sie też osoby w wieku 13 czy 14 lat i nie chodzicie tam.Są takie a nie inne czasy i gdyby tych bajtli nie było to dopiero by ten nasz mlyn wyglądał!Zamiast pi***olić głupoty na forum przyjdzcie wszyscy do młyna sektor 7,i wtedy będzie inaczej!Gdyby każdy z Was zabral przynajmniej jednego kolege i poszedl tam to zapewne po jakimś czasie było by w młynie ludzi o wiele więcej ! W najbliższym czasie dużo sie zmieni związanego z młynem,będą osoby które dopilnują tego i naprawde nie musicie sie obawiać że mówie nie prawde.Akurat tak sie skałada że ten temat był dzisiaj przedyskutowany z osobami ważniejszymi i to wcale nie tak dawno.baryła pisze:19Oberschlesien20 .... w tym młynie średnia wieku nie przekroczyła 13 lat. Jakieś dzieci dostały wstęp za darmno i wszyscy sie wbili na młyn. I jak to potem wyglada? Ten spiew młynu to mo być mocny ryk, a nie pisk jakiś bajtli. Przez to ludzie pitają z młyna bo to nie ma sensu,,,, moze coś z tym zrobią? Oby tak, bo dłuzej tak byc nie moze. PozdRawiam.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt: