RUCH Chorzów - Górnik P
-
- Kontakt:
najwazniejsze ze 3 punkty sa nasze - ja bardzo obawialem sie tego meczu po tym co zobaczylem we wroclawiu...
nie bylo skrzydel i malo agresji z naszej strony - choc Mario walczyl niezle - a za ta nakladke mogl spokojnie dostac czerwona...
ale najwazniejsze sa 3 punkty
nie bylo skrzydel i malo agresji z naszej strony - choc Mario walczyl niezle - a za ta nakladke mogl spokojnie dostac czerwona...
ale najwazniejsze sa 3 punkty
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
Re: Przesada 19r20
I tutaj masz zonk bo ja kiedyś byłem nastawiony pozytywnie do tego gracza ale od czasu gdy powiedział zupełnie bezpodstawnie pare cierpkich słów pod adresem kibiców chociażby odśnieżających stadion to mam go głęboko w...poważaniu i po jednym jako takim udanym szpilu na pewno nie będa się onanizowoł i pioł z zachwytu jaki to z niego SUPERTORMAN.Dla mnie EOT. :twisted:wacha pisze:no ma takie zdanie a nie inne bo tacy jak ty je wyrabiaja :roll:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Mecz slabiutki, nasi jakos tak sennie grali, bez polotu bez pomyslu na gre, ale jednak wyszli z tego 0:1 i za to im chwala. Franke niepewny, ale nie zagral najgorzej co mial wybronic to wybronil Wink Bramki strzelamy ze stałych fragmentów gry, niedawno Petasz bezposrednio z rogu, wczoraj dwie z wolnych. W ostatnich latach stale fragmenty szczególnie rogi nie stwarzaly wiekszego zagrozenia pod bramka przeciwnika, to w tym sezonie bardzo na plus
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Luke, nie musisz lobrazac kibicow Ruchu, moze jedyn z drugim majom na swoim koncie wiencyj szpili niz ty? Gupio by Ci bolo, pra? Mosz jakies osobiste animozje do Franka i tyla, jo go poznol kiedys osobiscie, nieroz pilech z nim piwko, i wiem ze za Ruchym jest sercem, zanim zaczon grac we pierwszyj druzynie, lazil do mlyna, kibicowol tak samo jak jo abo ty. Luke pomysl 3 razy zanim cosik powiesz abo uzyj lodpowiednich argumentow na swoja abrona tudziez na pograzenie Franka.Luke pisze:Zacznij chodzić na Ruch jeden z drugim to będziesz wiedział albo się nie wypowiadaj jeśli nie masz o czymś pojęcia.Tyle w temacie!!abnamro pisze:Jeśli jest tak jak mówisz to podziel sie tym co od niego usłyszeli kibice Ruchu moze wtedy sie wszystko wyjaśni
-
- Kontakt:
Haslo typu spierdal, to kazdy moze rzucic. Ale co dalej? Masz kase luke na nowego klasowego bramkarza. To ja wyloz, a sie nie napinaj tutaj. I zadnego pilkarza, ktoiry walczy dla Ruchu i daje s siebie 100% nie mozna obrazac.
Co sie tyczy gieksy to ich wiecej nie bylo w sobote (ci co byli moga potwierdzic). Z nami moze 2500-3000. A jak probowali w nas wjechac...typowa pokazowka i tak wiedzieli ze policja im na nic nie pozwoli. Smieszna ta gieksa.
Myszkow cienko zagral. Zastanawia mnie, czy tacy pilkarze Myszkowa z tego zyja, czy jeszcze gdzies robia?
Nasz mecz, moze nie byl na wysopkim poziomie, ale wystarczajaco emocji i adrenaliny dostarczyl. Mamy 3pkt i tylko 2pkt straty do lidera. Teraz wszyscy panowie na Heko. Moze to nie jest atrakcyjny wyjazd, ale musimy jechac. Nie ma, ze boli:)
Co sie tyczy gieksy to ich wiecej nie bylo w sobote (ci co byli moga potwierdzic). Z nami moze 2500-3000. A jak probowali w nas wjechac...typowa pokazowka i tak wiedzieli ze policja im na nic nie pozwoli. Smieszna ta gieksa.
Myszkow cienko zagral. Zastanawia mnie, czy tacy pilkarze Myszkowa z tego zyja, czy jeszcze gdzies robia?
Nasz mecz, moze nie byl na wysopkim poziomie, ale wystarczajaco emocji i adrenaliny dostarczyl. Mamy 3pkt i tylko 2pkt straty do lidera. Teraz wszyscy panowie na Heko. Moze to nie jest atrakcyjny wyjazd, ale musimy jechac. Nie ma, ze boli:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
Bramkarzem w Ruchu NUMER 1 jest SEBA i NIE ZMIENIA SIĘ NIC - mam nadzieję że już podczas najbliżeszego meczu z Heko będzie w stanie bronić naszej bramki a Franke niech zagra 10 takich meczy jak chociazby ten ostatni z Polkowicami to byda godoł że "daje z siebie 100%" a nie po jednym meczu się już onanizować ale co niektórym to odpowiada!Pożyjemy,zobaczymy... :lol:bluefil pisze:Haslo typu spierdal, to kazdy moze rzucic. Ale co dalej? Masz kase luke na nowego klasowego bramkarza. To ja wyloz, a sie nie napinaj tutaj. I zadnego pilkarza, ktoiry walczy dla Ruchu i daje s siebie 100% nie mozna obrazac.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Luke, jak widza, nie umiesz odpowiedzieć i zmieniosz temat, tu nie chodzi o to kto jest lepszy, bo wiadomo jak ino Seba jest zdrowy to wiadomo kto gro, ino o to kaj tobie podkreślom tobie, a nie że zaśłyszane kajś, powiedzioł ci Franke, ze kibice Ruchu są tacy i tacy. Niegodej, że kajś na spielu, bo łaża nie mal na kożdy, zawsze na 10 czyli za ławą i żech takiego czegoś nie słyszoł, ale może w budynku, może w szatni, może na treniolu, dlatego sie pytom. Szczególnie, że jest to synek z Hajduk, to nie jest ktoś kto przyjeżdzo tu na pół roku i potem zaś jedzie kaj indziej, póki co to on tu żyje wśród tych kibiców, wiec dziwia sie trocha , ze takie coś mógł powiedzieć, ale tak jak godom nie wiem może takie coś powiedzioł, ale mi to trocha wyglądo, że on rzeczywiście coś mógł powiedzieć komuś, a po czasie to sie z tego zrobiła plota i urosła, tak choby on nazdoł wszystkim kibicom. A nei pisz Luke nei zawracaj kota ogonem, że ktoś uważo, ze Franke jest lepszy od Seby, nie ta klasa, nie te warunki, ale napisz to co sie ciebie ktoś pyto, albo napisz ześ ino tak słyszoł, a to trocha zmienio postać rzeczy
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
AOK.....Nie próbuj być mądry bo ci to nie wyłazi.....
Widze ze madrosci pewnego osobnika znudzily sie nie tylko mi ale jest wiecej osob podziwiajacych z wypiekami na twarzy mądrości i wymiociny kolegi...
PS.AOK jakbyś nie zauwazył to pokaże ci ze nie tylko ja myślałem o "zablokowaniu" drozyny po przeranej ze Śląskiem ale ta myśl pojawiła sie równiez w szatni wśród chłopaków.....
""""Myślę, że po tej porażce zejdziemy na ziemię. Po kilku zwycięstwach zaczęło się stawiać już przed naszą drużyną cele, a nam potrzeba spokoju - uważa Bonk, a po chwili myślami jest już przy następnym meczu ligowym. - Ważne abyśmy się „nie zablokowali” na dobre, tylko od razu, wygrali mecz z Polkowicami."""""""""
Panowie moze zatrudnimy AOK-a na trenera wydaje sie mądrzejszy od wszystkich ...taki talent nie może sie zmarnować ...
POZDROWIENIA DLA KUMTYCH..
PS.AOK jakbyś nie zauwazył to pokaże ci ze nie tylko ja myślałem o "zablokowaniu" drozyny po przeranej ze Śląskiem ale ta myśl pojawiła sie równiez w szatni wśród chłopaków.....
""""Myślę, że po tej porażce zejdziemy na ziemię. Po kilku zwycięstwach zaczęło się stawiać już przed naszą drużyną cele, a nam potrzeba spokoju - uważa Bonk, a po chwili myślami jest już przy następnym meczu ligowym. - Ważne abyśmy się „nie zablokowali” na dobre, tylko od razu, wygrali mecz z Polkowicami."""""""""
Panowie moze zatrudnimy AOK-a na trenera wydaje sie mądrzejszy od wszystkich ...taki talent nie może sie zmarnować ...
POZDROWIENIA DLA KUMTYCH..
-
- Kontakt:
Czermno w powiecie koninskiem, a Konin Kolo Turek:) taki zarcik geograficzny. Kumaci z geografii powinni wiedziec.
Luke nikt sie nie onanizuje po grze Frankego. Ja widze, ze najbardziej to sie ty podniecasz. Czlowieku, Franke zagral, bo nie mial kto inny grac. Chcesz, idz do Kolodziejczyka i powiedz mu ze jestes lepszy. I tak jak heli pisal, gdzies tam od kogos z piatej reki zaslyszane bajki. To jest Niebieski i nie sadze, zeby jechal na nas kibicow. Tak wiec troche spokoju.
Ja sobie moge wyobrazic jak taki Franke musi byc zestresowany jak wychodzi na murawe po przeczytaniu takich madrych wypowiedzi jak twoja. Pokaz co ty potrafisz, a potem obrazaj innych.
To jest mlody bramkarz i moze cos z niego bedzie. Nie skreslaj faceta na starcie....
Luke nikt sie nie onanizuje po grze Frankego. Ja widze, ze najbardziej to sie ty podniecasz. Czlowieku, Franke zagral, bo nie mial kto inny grac. Chcesz, idz do Kolodziejczyka i powiedz mu ze jestes lepszy. I tak jak heli pisal, gdzies tam od kogos z piatej reki zaslyszane bajki. To jest Niebieski i nie sadze, zeby jechal na nas kibicow. Tak wiec troche spokoju.
Ja sobie moge wyobrazic jak taki Franke musi byc zestresowany jak wychodzi na murawe po przeczytaniu takich madrych wypowiedzi jak twoja. Pokaz co ty potrafisz, a potem obrazaj innych.
To jest mlody bramkarz i moze cos z niego bedzie. Nie skreslaj faceta na starcie....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt: