RUCH Chorzów - Górnik P

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#151 Post autor: Patton » 18 wrz 2005, o 13:38

volek pisze:
Patton pisze:Od kiedy na Ruch tyle ladnych panienek chodzi?? :shock: :wink:
Patton-one wiedziały,że przyjdziesz po dluzszej nie obecnosci i pojawily sie special for you. 8) :D
Zawstydzilem sie... :oops: :oops: 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Tomus
Kontakt:

#152 Post autor: Tomus » 18 wrz 2005, o 13:57

ku*** dosc dzieci na mlynie dzieci na 1
lepi zeby na mlynie bylo mniej osob co spiewaja i sie prezentuja jakos niz same bajtle kiedys tak nie bylo
jak by w ten mlyn wczorej gksa wpierdolila to on by opustoszal odrazu
(oczywiscie mowie o 12 polowie)

Tomus
Kontakt:

#153 Post autor: Tomus » 18 wrz 2005, o 13:57

ku*** dosc dzieci na mlynie dzieci na 1
lepi zeby na mlynie bylo mniej osob co spiewaja i sie prezentuja jakos niz same bajtle kiedys tak nie bylo
jak by w ten mlyn wczorej gksa wpierdolila to on by opustoszal odrazu
(oczywiscie mowie o 1 polowie)

Goliat

Re: ??

#154 Post autor: Goliat » 18 wrz 2005, o 13:59

ange pisze:"Marek Koniarek (trener Górnika): - Byliśmy dziś zespołem lepszym. Stworzyliśmy więcej sytuacji podbramkowych od Ruchu. Niestety punkty zostały w Chorzowie. Może dlatego, że zaważyły na tym okoliczności, o których nie chciałbym mówić."

o czym on dupił??

Od dupioł o tym że Polkowice zapłaciło sędziemu, a on był taki trol że ani nie umioł meczu wydrukować chociaż sie momentami fest staroł:):)

ruchfans
Kontakt:

#155 Post autor: ruchfans » 18 wrz 2005, o 14:46

No świetnie - 3 pkt są ale gra pozostawia wciąż wiele do życzenia. Wiem, że jesteście zapaleńcami i z całym szacunkiem dla ka;żdego z nas - trzeba zgodzić się z Koniarkiem. Polkowice byly wczoraj drużyną lepszą, świetnie się broniły i moim zdaniem były bardziej kreatywne w ataku. Jesli chodzi o nasz zespół to skakałem wczoraj ze złości nie jeden raz jak po raz kolejny nasi zawodnicy mogąc rozegrać szybki tak ogdrywali piłkę do tyłu. Popatrzcie na kontre z pierwszej połowy, kiedy Górnik strzelił bramkę. Wystarczyło jedno złe podanie, błyskawiczna kontra i było 0:1. Ruch tylko jeden raz w całym meczu miał taką okazję, kiedy Śrutwa zachował się jak junior bodaj już w 90 minucie będąc sam na sam na sam z bramkarzem. Jednak nie gra a wynik idzie w świat i moim zdaniem Niebiescy na te punkty zasłużyli, choć byli wczoraj nieco słabsi od rywali, to nadrobili to ambicją, wolą walki noi oczywiście lepszą skutecznością. Tak to już w piłce jest, ze wygrywa nie ten kto lepiej graa ten kto strzeli jedną bramkę więcej, tak jak wczoraj.

A teraz chciałem sie ustosunkować do jednej ważnej rzeczy o której wszyscy tutaj się rozpisujecie. Piszeszcie, że 10 the best itd itp. Owszem - wszyscy macie rację, siedziałem też tam wczoraj i świetnie się czułem. Jedna rzecz jednak bardzo mnie niepokoi. Ta grupa dzieci, bo inaczekj tego nie nazwe, która w pierwszej połowie dopingowała w młynie zachowała się po prostu tragicznie. Wiecie jak to wyglądało z boku, kiedy nagle młyn pustoszeje i wszyscy biegną na 10?? Pamiętajcie, że na płotach wisiały fany a fany samej nigdy się nie zostawia!!!! Za czasów kiedy ja chodziłem do młyna czyli jakieś 3, 4 lata temu takie zachowanie było nie do pomyślenia, a też bylo kto nie miał wstępu do młyna. Zdaję sobie sprawę, że od tego czasu wszystko się zmieniło ale takie sytuacje nie mogą się powtarzać. Gdyby byli kibice przyjezdni kto wie jak zareagowali by na fakt i widok fany wiszą na psutym młynie - bardzo mi się to nie spodobało
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#156 Post autor: Lutz » 18 wrz 2005, o 14:50

łysybatoRy pisze: CHWAŁA TYM CO BYLI I WIELKI PULOK DLO TYCH CO W DOMA KIBICOWALI PRZY KOMPACH I TELEGAZECIE :cry: :cry: :cry:
Mom nadzieja że mie niy mosz na myśli - bo jo Ci by tego puloka ale wiysz kaj wrazioł .

KK
Kontakt:

#157 Post autor: KK » 18 wrz 2005, o 15:00

Lutz - przeciez wiesz ze on mial na mysli tych ktorzy mieszkaja w Chorzowie, czy Swionach, a grzeja wygodne dupska w domu. Dupni kibice tzw. "krety", ktorzy przyjda na mecz jesli beda okreslone warunki spelnione - pogoda (sloneczna, +20), zespol w pierwszej trojce (i to pod warunkiem ze nie przegral ostatniego meczu), no i jeszcze darmowe bilety by sie przydaly...

Gość

#158 Post autor: Gość » 18 wrz 2005, o 15:04

Przeciez to wszystko da sie załatwić, trzeba zrobic tzw. selekcje podczas meczu. Odrazu małych na poczatku wy***ac, rozumie jak ktos wyglada "swojo" to niech zostanie, ale nie dzieci które maja po 150 wzrostu, lataja po całym młynie, robia przedszkole i gdyby cos sie zaczeło dziać to za pierwszym strzałem zaliczają szpital. Podczas meczu śpiewasz z calej pary - zostajesz, stoisz cicho - wy***rdalaj !.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: Ozor » 18 wrz 2005, o 15:05

To był mój pierwszy mecz w tym sezonie po 2 miesiacach nieobecnosci zobaczyłem wiecej walki w wykonaniu naszych i to tyle,niestety z jednym wartosciowym bramkarzem niewiele zdziałamy, o grającym wczoraj w bramce zawodniku wole milczec.Czy gramy dobrze czy zle to zależy od tego jakie cele sobie stawiamy bo jesli to gra o awans to niepowinno to wygladac jak wczoraj.I ostatnie slowo na temat dopingu sektor 10 to nie sektor rodzinny tam siedzą ludzie po mutacji głosu zasiadają tam od wielu lat są z tym klubem na dobre i złe,dzieciarnia ma dla siebie inny sektor z tego co mi wiadomo i ktos powinien tego pilnowac.
BRAWO DLA 10 SEKTORA ZA DOPING.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#160 Post autor: Lutz » 18 wrz 2005, o 15:08

Kkubicki pisze:Lutz - przeciez wiesz ze on mial na mysli tych ktorzy mieszkaja w Chorzowie, czy Swionach, a grzeja wygodne dupska w domu. Dupni kibice tzw. "krety", ktorzy przyjda na mecz jesli beda okreslone warunki spelnione - pogoda (sloneczna, +20), zespol w pierwszej trojce (i to pod warunkiem ze nie przegral ostatniego meczu), no i jeszcze darmowe bilety by sie przydaly...
:lol: :lol: Nu myśla że mie na myśli niy mioł :lol: - co do drugiego sie zgadzom - to leje , to bilety za drogie , to zaś za tanie , za gorko, za zimno, pifo lejom w parku, pies sie łokocioł - kożdo wymówka je dobro. Klub co zajumuje 3 miejsce w tabeli ( II ligi) , z realnom szansom na walka o awans - a tu na szpil przyłazi 2000 optymistów. Trocha gańba i żenada - niy chca godać głośno ale ,,,trocha wstyd jak sie porówno 4 liga na Bukowy i nos. ehhhhhhhhh kiedyś tak niy boło.

SODA

#161 Post autor: SODA » 18 wrz 2005, o 16:18

cieszy zwyciestwo, gra jeszcze niy, 10 rulez, Paton pozdro.

abnamro
Kontakt:

Przesada 19r20

#162 Post autor: abnamro » 18 wrz 2005, o 16:20

19r20 pisze:cóż inny wynik jak zwycięstwo nie wchodzi w grę
jeżeli zagramy na swoim dobrym poziomie to jestem spokojny

tylko martwi mnie obsada bramkaża - Franke patałach niech sp***dala z Chorzowa

Wydaje mi sie że przesadziłeś chłopie!! Co to za odzywa "spierdalaj" dla niebieskiego?? Palnij sie w łeb zanim zaczniesz kogoś bezpodstawnie obrażać!!!! Szczególnie że Franki pokazał że ma serce do grania i do niebieskich!! Moze nie bedzie nigdy dudkiem, ale jemu szacunek sie należy!!
Zawsze i wszędzie RUCH

Panewniki
Kontakt:

#163 Post autor: Panewniki » 18 wrz 2005, o 16:22

ku*** Franke sie staro zeby jak najlepiej wypasc na szpilu a tu jakies ci*** bydom mu godac SPIERDALAJ :evil: Pomyslcie 3 razy anim cos napiszecie :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Luke

Re: Przesada 19r20

#164 Post autor: Luke » 18 wrz 2005, o 16:23

abnamro pisze:

Wydaje mi sie że przesadziłeś chłopie!! Co to za odzywa "spierdalaj" dla niebieskiego?? Palnij sie w łeb zanim zaczniesz kogoś bezpodstawnie obrażać!!!! Szczególnie że Franki pokazał że ma serce do grania i do niebieskich!! Moze nie bedzie nigdy dudkiem, ale jemu szacunek sie należy!!
Nie pucuj się bo dla mnie on też jest CIULEM i niech sp***dala choby za to jakie zdanie ma o kibicach Ruchu :!: :!: :evil: :evil:

wacha
Kontakt:

Re: Przesada 19r20

#165 Post autor: wacha » 18 wrz 2005, o 16:53

Luke pisze:
abnamro pisze:

Nie pucuj się bo dla mnie on też jest CIULEM i niech sp***dala choby za to jakie zdanie ma o kibicach Ruchu :!: :!: :evil: :evil:
no ma takie zdanie a nie inne bo tacy jak ty je wyrabiaja :roll:
Niebieskie Siemianowice Śląskie

ODPOWIEDZ