RUCH Chorzów - Górnik P
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
licze na zwyciestwo choc jakby Nowaka zabraklo to bedzie ciezko, widzac wczoraj trening popoludniowy i to jak sie rociagal Franek z Pasnikiem to jeden wielki lol Fornal po nich ryczal a ci dalej tego nie umieli zrobic smiesznie to wygladalo, nic no ewentualnie zagramy 10 przeciw 11 ale mysle ze i tak damy rade 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To może na pocieszenie bywalcy głównej usłyszą Booooooooooooooooommmmmmmbaaaaaaaaaaa bez mikrofonuBogdan Kalus pisze:Mam nadzieję zobaczyć dobry mecz i 3 punkty dla niebieskich, ponieważ po raz pierwszy w tym sezonie będę mógł być na meczu. Co prawda na trybunach, a nie w kabince, bo nie wiem kiedy znowu czas pozwoli odwiedzić Cichą. Poza tym spiker ma dobrą passę, a przecież zwycięskiego składu się nie zmienia. Do zobaczenia.

- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z Nowakiem czy bez musi byc zwyciestwo, chociaz ja mysle ze Seba zagra. Z takimi polkowicami to licze na jakies 2-0 conajmniej, ale kazdy wynik bedzie dobry oby byly 3pkt.
No. To wszyscy na Cicha w sobota a po szpilu na biesiada do parku swietujemy kolejne 3kt
No. To wszyscy na Cicha w sobota a po szpilu na biesiada do parku swietujemy kolejne 3kt

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
potrzebny był ten zimny prysznic i im i nam wszystkim byłem w wrocławiu i nie widziałem zeby kibice byli mocno załamani ,nic sie niestało tak sie spiewało pszybijając grabe z naszymi kopaczami ,tak wiec jesteśmy u siebie i momy do wyrwania kolejne 3pkt ,wrocław to juz historia martwi mnie jedynie zdrowie Nowaka ,bo z tym Franke to blado to widza niy mom do niego pszekonania i miec napewno niybyda
JESTEM NIEBIESKI LALALAALA :flaga:
JESTEM NIEBIESKI LALALAALA :flaga:
Jeden z kilkunastu wynalazków polskiej myśli trenerskiej. Niespotykany w innych krajach.Mario_BATORY pisze: zblokowani po przegranej ze Śląskiem
Naukowcy do dziś próbują odgadnąć cóż ów wynalazek miałby oznaczać. W praktyce stosowany, w przypadkach cienkiej gry.
Niektórzy początkujący trenerze często zapominają o jego istnieniu przez co zdarzają im się takie wpadki jak ostatnio trenerowi Szczakowianki, albo trenerowi Świtu.
Jak słysza, takie teksty to mi gówno w poprzek stowo i tyż czuja się zablokowany.