Śląsk-Ruch-sportowo
- Simone
- Kontakt:
minimalizm minimalizm ... realnie oceniam nasze mozliwosci , kazdy mecz na wyjezdzie bedzie walka o trzy punkty , czy to z Heko czy z Widzewem , ale bedziemy przywozic 0 , 1 lub 3 ... co to da ze napisze przed kazdym meczem ze wysoko wygramy jak rzeczywistosc bedzie inna ... aaa wtedy bedzie ok - spoko
Grunt zebysmy WSZYSTKO wygrywali u siebie bo na to nas obecnie stac a z wyjazdow zawsze lub prawie cos przywiezli
Jak bedziemy mieli 0 dlugow i budzet Wisly to se mozecie pieprzyc o minimalizmie ...
Grunt zebysmy WSZYSTKO wygrywali u siebie bo na to nas obecnie stac a z wyjazdow zawsze lub prawie cos przywiezli
Jak bedziemy mieli 0 dlugow i budzet Wisly to se mozecie pieprzyc o minimalizmie ...
jestem ze wszystkimi którzy chcą gry na wysokim poziomie a nie minimalizmu typu tu my nie wygrali tu zremisujemy i jesteśmy w grze !!! MAM TAKIE COŚ W du*** !!! wiem jedno-widziałem dwa ostatnie mecze śląska z tfu sosnowcem i na lechii i porównując z naszymi ostatnimi meczami -jak nasza forma szła do góry - powinniśmy tam lekko wygrać 2:0
ale znowu dał znać o sobie minimalizm naszych kopaczy i niekompetencja fornalaka - jadzie na mecz PEPE który ostatnio odwala padlina a ECIK zostaje w domu !!! :oops:
O CO TU KU..A CHODZI DOSTALI TROCHĘ KASY ZA TRZY ZWYCIĘSTWA I MAJĄ WSZYSTKO W du*** !!!
na meczu z polkowicami i tak będę
ale znowu dał znać o sobie minimalizm naszych kopaczy i niekompetencja fornalaka - jadzie na mecz PEPE który ostatnio odwala padlina a ECIK zostaje w domu !!! :oops:
O CO TU KU..A CHODZI DOSTALI TROCHĘ KASY ZA TRZY ZWYCIĘSTWA I MAJĄ WSZYSTKO W du*** !!!

-
- Kontakt:
zas sie zaczyno dupcenie moze jak pepe by nie pojechol ino ecik to by byli tacy co by jebali fornala za toblumen pisze:jestem ze wszystkimi którzy chcą gry na wysokim poziomie a nie minimalizmu typu tu my nie wygrali tu zremisujemy i jesteśmy w grze !!! MAM TAKIE COŚ W du*** !!! wiem jedno-widziałem dwa ostatnie mecze śląska z tfu sosnowcem i na lechii i porównując z naszymi ostatnimi meczami -jak nasza forma szła do góry - powinniśmy tam lekko wygrać 2:0
zue pepe nie pojechol mysla ze ta porazka byla wkalulowano
slask je mocny u siebie i mo za sobom jeszcze duzo wiara kibicowsko na stadionie
zoboczymy jak Ruch sie sprawi w nastepnym meczu to pogodomy
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- esiu1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mowi sie trudno.... gramy po prostu dalej i zobaczymy co bedzie .
Lysy wiez mi jo by tyz chciol zeby wszystkie mecze wygrali wlezli do ekstraklasy,zrobiyli mistrza i zagrali z Werderem o puchar LM ale realia sa inne....Jo tyz pamietom ten Ruch co ogrywol wszystkich i zyczol bych sie zeby tak bylo jak najszybciej,niestety realia sa inne i naRazie musza sie zadowolic tym co jest(wiez mi nie jestech minimalista)!!
Teraz cos do tych kibicow slaska w. tak bylo was 20.000 tysiecy na estadio de oporowska byliscie wspaniali doping dojebany jutro beda to pokazywaly wszystkie stacje telewizyjne a Ruchu bylo 50 dyszek i nic nie pokazali
(lepiej wam) 
Lysy wiez mi jo by tyz chciol zeby wszystkie mecze wygrali wlezli do ekstraklasy,zrobiyli mistrza i zagrali z Werderem o puchar LM ale realia sa inne....Jo tyz pamietom ten Ruch co ogrywol wszystkich i zyczol bych sie zeby tak bylo jak najszybciej,niestety realia sa inne i naRazie musza sie zadowolic tym co jest(wiez mi nie jestech minimalista)!!
Teraz cos do tych kibicow slaska w. tak bylo was 20.000 tysiecy na estadio de oporowska byliscie wspaniali doping dojebany jutro beda to pokazywaly wszystkie stacje telewizyjne a Ruchu bylo 50 dyszek i nic nie pokazali

[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
Nie byłem, nie widziałem, nie komentuję.
Za tydzień Polkowice: będę, zobaczę i ocenię
Za tydzień Polkowice: będę, zobaczę i ocenię
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vahanara a slyszoles kiedys o takim czyms jak mazenia ?? a wiesz ze one sie czasami spelniaja.....a ty co nie wierzysz ze Ruch kiedys zagro w LM. Jak tak jest to po co lazisz na mecze i dopingujesz zoston w doma kup sie trumna i do ni legnij.......
A Werder dlatego bo jest zaroz po Ruchu druzyna ktorej kibicuja i chcialbym zeby sie kiedys spotkaly .
pozdro

A Werder dlatego bo jest zaroz po Ruchu druzyna ktorej kibicuja i chcialbym zeby sie kiedys spotkaly .
pozdro
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2005, o 22:06 przez HBSiwy, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
- SzaRlin
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Postu Lysego nie ma nawet co komentowac...
Pierwsza polowa mizerna z obu stron, Slask troche wiecej przy pilce. na pewno mieli wiecej z gry. Druga czesc meczu bardzo dziwna, bo dostajemy bramke w plecy, minute pozniej wyrownujemy (BRAMKA LUDZINSKI, A NIE JAK PISALISMY BIZACKI - PRZEPRASZAMY! )i zamiast pojsc za ciosem to seria albo caly magazynek bledow przed swoim polem karnym, w ktore Slask wjezdzal jak w maslo. Ruch to dzis calkiem inna druzyna niz ta ze Switem byla. Miejmy nadzieje ze kiepski dzien. Teraz trza je***c Polkowice, Heko, KSZO i Drwece, i bedzie dobrze hehe
wiem ze latwo powiedziec, ale ja mimo dzisiejszej wtopy w nich wierze 
Przez cala pierwsza polowe ogromna ulewa, wiec wygladalo to potem jak pilka wodna, a wslizgi chlopakow dochodzily i do 4-5 metrow
Slask wygral zasluzenie i naleza sie gratulacje. Co cieszy - swietnie zaprezentowali sie nasi kibice, wizualnie (80 procent w barwach) i doping tez fajny, a co najwazniejsze, niewiele bluzgow. Druga polowe seba gral z kontuzja, nie wiadomo na ile powazna i czy go nie wyeliminuje z nastepnego meczu. Co cieszy - cala druzyna bierze porazke na siebie, sa wkurwieni wiec jestem spokojny o nastepne gry. pozdRawiam
Pierwsza polowa mizerna z obu stron, Slask troche wiecej przy pilce. na pewno mieli wiecej z gry. Druga czesc meczu bardzo dziwna, bo dostajemy bramke w plecy, minute pozniej wyrownujemy (BRAMKA LUDZINSKI, A NIE JAK PISALISMY BIZACKI - PRZEPRASZAMY! )i zamiast pojsc za ciosem to seria albo caly magazynek bledow przed swoim polem karnym, w ktore Slask wjezdzal jak w maslo. Ruch to dzis calkiem inna druzyna niz ta ze Switem byla. Miejmy nadzieje ze kiepski dzien. Teraz trza je***c Polkowice, Heko, KSZO i Drwece, i bedzie dobrze hehe

Przez cala pierwsza polowe ogromna ulewa, wiec wygladalo to potem jak pilka wodna, a wslizgi chlopakow dochodzily i do 4-5 metrow

-
- Kontakt:
Nie rozumiem zakladania przed meczem max jednego punkty i hasel Mandrysza typu "jedziemy po remis". Ale nie strawie rzucania blotem na caly klub, bo zespol przegral mecz po passie 3 zwyciestw z rzedu. Nie ma w Polsce aktualnie zespolu ktory wygrywa wszystko! Chcielismy wygrac, nie udalo sie, rywale byli lepsi na boisku, zgarneli zasluzenie komplet punktow a nasi chlopcy maja zimny prysznic. Jestesmy na 5 miejscu, wystarczy jedna kolejka i jestesmy liderem, wiec nie rozumiem panikowania.
Od Polkowic rozpoczynamy nowa passe, a na Heko tez wygramy!
PS. Szacuneczek dla tych ktorzy przyjechali i spiewali ostrzeliwani gradem
Sektor prezentowal sie za***iscie (wiekszosc osob na niebiesko). Doping 1 klasa!
Od Polkowic rozpoczynamy nowa passe, a na Heko tez wygramy!
PS. Szacuneczek dla tych ktorzy przyjechali i spiewali ostrzeliwani gradem

-
- Kontakt:
Jak mawiał przed meczem Rysiu Tarasiewicz, najsłabszą Waszą formacją jest obrona. I tak było. Obawiał się doświadczonych Śrutwy i Bizackiego. Przydzielił im indywidualne krycie, które poskutkowało. Stadion pełny (prawie) - czyli od 7000-8000 luda. Wasi na początku mocni, podczas deszczu zaimponowała tylko "fala". U nas kocioł. Wygrał lepszy i tak juz pozostanie. Was było około 500. Najsilniejsza ekipa w tym sezonie. Troche więcej niż Sosnowiec. Co do oprawy to jesteście daleko za nimi. Paru "napompowanych" z przodu może robiło wrazenie, ale tylko na "Waszych" kolegach z Impelu, których nie wiem dlaczego obrażaliście. Oni natomiast mieli o was dobre zdanie???? Ogólnie zawiodłem się na waszej druzynie i kibicach. Spodziewałem się czegoś więcej. Wszak 3 miejsce nie dostaje się za nic. Ale wynika z tego, że graliście z burakami i dopiero przyjeżdżając do polskiego Wrocławia pokazano wam jak sie gra w piłkę. Przykre ale prawdziwe. Sprowadzcię takiego trenera co ma WKS, piłkarzy co zostawiaja serce na boisku i możemy się równać. Śląsk to serce, a serce trzeba mieć.
-
- Kontakt:
tyz do dom zem wloz dopiero
slask nie pokaza wiele - zatem ruch pokazal jeszcze mniej
mozna sie zastanawiac czy pogoda nie zdecydowala po czesci o przebiegu meczu, bo po pierwszej ulewie to marasu sie tam zrobilo wiela. z reszta zlolo nos porzadnie. jo miol jeden z 3 paryzoli na te pol tysiaca ludzi:), ale i tak nic nie dalo... piorunami pociepalo, ale jednak warunki dla wszystkich jednakowe byly.
nas tak jak napisano ok. pol tysiaca. niby bylo 450 ale ktos sie tam doliczyl 468 - nie wiem jak,ale sie doliczyl.
generalnie, to zwyciestwo nam sie nie nalezalo, a o remis to sie jedynie mogli starac. po czerwonej kartce przewaga slaska znaczaca. z reszta bramki w glupi sposob stracilismy. a strzelil ludzinski - po dobitce bodajze bizackiego
slask nie pokaza wiele - zatem ruch pokazal jeszcze mniej
mozna sie zastanawiac czy pogoda nie zdecydowala po czesci o przebiegu meczu, bo po pierwszej ulewie to marasu sie tam zrobilo wiela. z reszta zlolo nos porzadnie. jo miol jeden z 3 paryzoli na te pol tysiaca ludzi:), ale i tak nic nie dalo... piorunami pociepalo, ale jednak warunki dla wszystkich jednakowe byly.
nas tak jak napisano ok. pol tysiaca. niby bylo 450 ale ktos sie tam doliczyl 468 - nie wiem jak,ale sie doliczyl.
generalnie, to zwyciestwo nam sie nie nalezalo, a o remis to sie jedynie mogli starac. po czerwonej kartce przewaga slaska znaczaca. z reszta bramki w glupi sposob stracilismy. a strzelil ludzinski - po dobitce bodajze bizackiego