Śląsk-Ruch-sportowo
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Bałem się trochę Ruchu przed meczem, ale Śląsk rozegrał KAPITALNE spotkanie. Tak naprawdę niebiescy nie stworzyli żadnej sytuacji w całym meczu !!! Bramka padła po katastrofalnym błędzie naszego bramkarza ( wyszedł na 14-15 metr i nie złapał piłki :roll: i Bizacki strzelił właściwie do pustej ). Nie chcę Was obrażać ale Ruch był najsłabszą drużyną która zagrała na Oporowskiej w tym sezonie. Niepoukładana gra bez jakiegokolwiek pomysłu. Wasz bramkarz w pierwszej połowie odniósł chyba kontuzję (cała druga połowę utykał ) i nie rozumiem dlaczego trener go nie zmienił. atmosfera na trybunach - Stadiony świata. Dzięki deszczowi))))))) Mega ulewa ( nie pamiętam nigdy meczu w takiej ulewie ) spowodowała, że wszyscy na odkrytej stali i darli WKS WKS. Was na stadionie chyba trochę mniej niż 600 osób, ale mogę się mylić, natomiast na całym stadionie na bank ponad 7000 osób. Dobry doping z waszej strony, ale pod koniec milczycie.
MAMY LIDERA HEJ ŚLĄSKU MAMY LIDERA MAMY LIDERA HEJ ŚLĄSKU MAMY LIDERA !!!
:lol:
:lol:
:lol: 8)
MAMY LIDERA HEJ ŚLĄSKU MAMY LIDERA MAMY LIDERA HEJ ŚLĄSKU MAMY LIDERA !!!

-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie no Łysy nie mom pytań...Wiadomo mielimy wygrać wszystkie pozostałe szpile w 2 lidze-no trudno nie udało sie :shock: :shock:
Co do gry sie nie wypowiadam bo nie widziałem--ale wiem jedno!!!Wszyscy idemy na Polkowice i dopingujemy Ruch bo muszemy wygrać!!Dla mnie nie ma już tematu Śląsk-teraz najważniejszy jest szpil z Polkowicami!!
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE!!!
PS.Niektorzy tylko czekają na porązke żeby mogli pojeździć po piłkarzach!!ehhhh :x :x
Co do gry sie nie wypowiadam bo nie widziałem--ale wiem jedno!!!Wszyscy idemy na Polkowice i dopingujemy Ruch bo muszemy wygrać!!Dla mnie nie ma już tematu Śląsk-teraz najważniejszy jest szpil z Polkowicami!!
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE!!!
PS.Niektorzy tylko czekają na porązke żeby mogli pojeździć po piłkarzach!!ehhhh :x :x
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trudno przegrali, wiadomo, że wszystkich meczy sie wygrać nie da, oby dalej sie utrzymałą dobra atmosfera zarówno wśród piłkarzy, jak i wśród kibiców, bo nie przypadkeim na Świcie było po długim czasie powyżej 4500, nie przypadkiem zaiczamy bardzo dobry wyjazd w liczbie 600, a jakbych mioł takie podejście do tego klubu i piłkarzy jak Łysy to bych woloł pi***olić kibicowanie i zająć się wedkowaniem, abo ch** wie czym. Jo wiedzioł i pisoł, że jak sie zdarzy jedna porażka to u części wróci normalność czyli ciągłe wyzywanie zarówno trenera jak i piłkarzy. A teraz prosze mi napisać jakim to jestem minimalistą, jak to Łysy jest zasłużony dotego klubu i kaj to z racji tradycji my powinni nie być. Wiadomo porażka boli, ale to nei powód by kogoś je***. JAkbych był laikiem i bych sie przeglądoł te forum to bych po takich postach ani sie na mecz nie wybroł bo po co jak tam niby wszyscy lecą niby w ch***. Dlatego róbmy póki co swoje jako kibice, a nie róbmy tragedii, ze przegrali jeden mecz po trzech zwycięstwach z rzędu. jedna porażka po dłuższym czasie i już atmosfera wśród kibiców nie wśród piłkarzy jest je***a. tyla, każdy może mieć swoje zdanie i jo mom takie i szanuja zdanie innych, ale nie musza sie z nim zgadzać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Simone
- Kontakt:
ee tam pi***olicie co niektorzy niezdrowo ... nasz zespol to nie Barcelona i mimo ze kazdy wierzyl w zwyciestwo to gralismy z klubem ktory byl wyzej w tabeli od nas i to na ich terenie ...
Do tego przy wyniku 2:1 dla Slaska dostalismy czerwona kartke a Cwielong podobno spier ... sete w 85 minucie ...
Byloby 2:2 i nastroje inne ... a tak wpadla 3 bramka bo sie odkrylismy grajac w oslabieniu i tyle ...
Poza tym murawa niezbyt nadawala sie do gry a jak wiadomo jestesmy jedna z lepiej wyszkolonych technicznie druzyn w lidze i zwiekszylo to mozliwosci Slaska ...
Jeszcze raz powtarzam nie mamy zespolu ktory bedzie ogrywal wysoko czolowke na wyjazdach
Przynajmniej narazie ...
Dam glowe ze z Polkowicami lekko pojedziemy z 3:0 , na Heko punkcik i jestesmy w grze ... inni tez potraca punkty , tego mozna byc pewnym ...
Ekstraklasa za rok nasza bedzie tak czy inaczej i choooj ...
Do tego przy wyniku 2:1 dla Slaska dostalismy czerwona kartke a Cwielong podobno spier ... sete w 85 minucie ...
Byloby 2:2 i nastroje inne ... a tak wpadla 3 bramka bo sie odkrylismy grajac w oslabieniu i tyle ...
Poza tym murawa niezbyt nadawala sie do gry a jak wiadomo jestesmy jedna z lepiej wyszkolonych technicznie druzyn w lidze i zwiekszylo to mozliwosci Slaska ...
Jeszcze raz powtarzam nie mamy zespolu ktory bedzie ogrywal wysoko czolowke na wyjazdach

Przynajmniej narazie ...
Dam glowe ze z Polkowicami lekko pojedziemy z 3:0 , na Heko punkcik i jestesmy w grze ... inni tez potraca punkty , tego mozna byc pewnym ...
- SzaRlin
- Kontakt:
ku*** pi***ola taki minimalizm. "Na Heko punkcik i jesteśmy w grze" co to ku*** za tok rozumowania??? Do mie kozdy szpil to wiara w zwycięstwo, ale chyba niy do kozdego!!Simone pisze:ee tam pi***olicie co niektorzy niezdrowo ... nasz zespol to nie Barcelona i mimo ze kazdy wierzyl w zwyciestwo to gralismy z klubem ktory byl wyzej w tabeli od nas i to na ich terenie ...
Jeszcze raz powtarzam nie mamy zespolu ktory bedzie ogrywal wysoko czolowke na wyjazdach![]()
![]()
Przynajmniej narazie ...
-
- Kontakt:
jo mom info z cugu ze nos 350 konkretnej bandyDziobol pisze:0-2 po dobrym meczu nos 600 mysla ze pojedzie
niechca sioc fermyntu bo niebylo mnie tam i nawet niema mnie w kraju ale to na 100%pewne
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
tak jak pisałem wczesniej nie było was 600 :shock: . Myslę, że między 350 a 400. Sektor gości nabity na ful to jest 500-maks 600 osób. A na stadionie było sporo ponad 6000. Myslę, że koło 7500-8000. Tak więc ten co relację pisał na waszej głównej to bajki opowiadał.rumcajs_79 pisze:jo mom info z cugu ze nos 350 konkretnej bandyDziobol pisze:0-2 po dobrym meczu nos 600 mysla ze pojedzie
niechca sioc fermyntu bo niebylo mnie tam i nawet niema mnie w kraju ale to na 100%pewne
-
- Kontakt: