Przypuszczam, że wąpię.snajper pisze:wydaje mi sie ze zamiast pasnika to leprzy jest pomimo wszystko Franke 8)
II liga - opinie
-
- Kontakt:
Fakt, obydwa sklady wyrownane. Takiego wyboru to juz dawno trener nie mial w Chorzowie. Niech sie tylko kontuzjowani wylecza i mozemy grac systemem sroda-sobota i wtedy inni spuchna:) Byle to wykorzystac. Wydaje sie, ze wreszcie po wiele latach tansfery do Ruchu nie sa chybione. Bo te ostatnie jeszcze za Wyrobka, to byla najwieksza masakra. Wszyscy prawie co przyszli to odeszli.......
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Macie rację że liga jest wyrównana w tym sezonie. Kto się będzie liczył w walce o awans rozstrzygnie się w 2 rundzie, ale nie można tracić głupich punktów w pierwszej rundzie. I na razie My - czyli Śląsk WROCŁAW to robimy
Wygrywamy po wielkiej walce. Nie gramy może wielkiej piłki ale przed sezonem wróżono nam po 5 kolejkach 0 punktów !!! Ciekawe kto z was postawiłby takie wyniki u buków przed sezonem?
Śląsk - Kujawiak 1-0
Jagiellonia - Śląsk 2-0
Śląsk - Podbeskidzie 3-2
Widzew - Śląsk 1-2
Śląsk - Zagłębie S 0-0
Lechia - Śląsk 1-2
Także sami nie napinajcie się jaki to Śląsk słaby i jak nędznie gra. bardzo sie cieszę że gramy właśnie z Wami a nie z jakimś Heko czy parkietem bo wtedy róznie mogłoby byc z koncentracją. Mecz z Ruchem który też jest wysoko w tabeli to bedzie kolejny mecz o stawkę i myslę, że damy radę.
Śląsk - Ruch 3-1
A co będzie dalej w sezonie to ...... Ja WIERZĘ, ze będzie dobrze dla Śląska :lol:
Ps. jako ze mój Ojciec jest kibicem Ruchu to pierwszy mecz jaki widziałem w latach 80 na żywo był mecz w Chorzowie Ruch-Lech Poznań. Ruch wygrał 2-1 a bramkę dla Lecha w 90 min. strzelił Mirek Okoński, a dla niebieskich chyba Warzycha.
CAŁA Polska W CIENIU ŚLĄSKA

Śląsk - Kujawiak 1-0
Jagiellonia - Śląsk 2-0
Śląsk - Podbeskidzie 3-2
Widzew - Śląsk 1-2
Śląsk - Zagłębie S 0-0
Lechia - Śląsk 1-2
Także sami nie napinajcie się jaki to Śląsk słaby i jak nędznie gra. bardzo sie cieszę że gramy właśnie z Wami a nie z jakimś Heko czy parkietem bo wtedy róznie mogłoby byc z koncentracją. Mecz z Ruchem który też jest wysoko w tabeli to bedzie kolejny mecz o stawkę i myslę, że damy radę.
Śląsk - Ruch 3-1

A co będzie dalej w sezonie to ...... Ja WIERZĘ, ze będzie dobrze dla Śląska :lol:
Ps. jako ze mój Ojciec jest kibicem Ruchu to pierwszy mecz jaki widziałem w latach 80 na żywo był mecz w Chorzowie Ruch-Lech Poznań. Ruch wygrał 2-1 a bramkę dla Lecha w 90 min. strzelił Mirek Okoński, a dla niebieskich chyba Warzycha.

Ostatnio zmieniony 5 wrz 2005, o 20:17 przez bartkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
co za niepoprawny optymista ale co do wyniku zgadzam sie z tobabartkubek pisze:Macie rację że liga jest wyrównana w tym sezonie. Kto się będzie liczył w walce o awans rozstrzygnie się w 2 rundzie, ale nie można tracić głupich punktów w pierwszej rundzie. I na razie My - czuli Śląsk WROCŁAW to robimyWygrywamy po wielkiej walce. Nie gramy może wielkiej piłki ale przed sezonem wróżono nam po 5 kolejkach 0 punktów !!! Ciekawe kto z was postawiłby takie wyniki u buków przed sezonem?
Śląsk - Kujawiak 1-0
Jagiellonia - Śląsk 2-0
Śląsk - Podbeskidzie 3-2
Widzew - Śląsk 1-2
Śląsk - Zagłębie S 0-0
Lechia - Śląsk 1-2
Śląsk - Ruch 1:3![]()

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W Jadze goraco sie robi. 3 podstawowych zawodnikow przesuneli do rezerw, a ci zaczeli juz sie pluc. Z doswiadczenia jako wieloletni menedzer w CM a teraz FM, wiem ze takie przesuwanie do rezerw czesto przynosi odwrotny skutek do zamierzonego 
No, ale zobaczymy co Jaga zaprezentuje w najblizszej kolejce. Mam nadzieje ze Polonia nie przesunie meczu do Bialegostoku, tylko zagra gdzies na Slasku i jakies punkty urwie. Zreszta, patrzy swego

No, ale zobaczymy co Jaga zaprezentuje w najblizszej kolejce. Mam nadzieje ze Polonia nie przesunie meczu do Bialegostoku, tylko zagra gdzies na Slasku i jakies punkty urwie. Zreszta, patrzy swego

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wygraliśmy ze Świtem 2:0, a Świt pod koniec prowadzi z Polkowicami 3:0. Za tydzien do Chorzowa przyjeżdżają Polkowice. Jak wygramy z nimi i jutro przynajmniej zremisujemy ze Śląskiem + oddane 6 punktów = wiara w walkę o ekstraklasę 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).