gornik-RUCH 0:0 !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Bolek
Kontakt:

#16 Post autor: Bolek » 19 mar 2003, o 21:10

Znowu swietny mecz Nowaka , Wlecialowski tez swietny mecz nie popuscil nikomu szkoda,ze tak zawsze nie gra , Lines tez mi sie podobal, szkoda troch akcji Wiechowskiego w ostatnij minucie mogl byc gol :) ale jestem optymista przed meczem z kszo
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Arkadio
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Arkadio » 19 mar 2003, o 21:25

Pewny występ Nowaka,bezbłędny Wleciał,Swirujący coś tam sędzia,0:0 na górniku,cenny punkt moim zdaniem......ale...Wiechowski jakby huknął pod lata w końcówie to mogło być fajnie i chyba bych z ty knajpy nie wyloz.....hehe.Pozdrowionka
blue fans Arkadio

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#18 Post autor: vahanara » 19 mar 2003, o 21:31

Nowak (SEBOL!?:) ) -> bezbłędny. Wleciał :D :D :D Gdzie Ci wszyscy dla których przez całą zimę był kandydatem nr 1 do wyp...ia!??? Może chociaż małe przepraszam?! :D Generalnie obrona pewna i skuteczna. Lines - bardzo dobry mecz szkoda że gra tylko z Gorawskim ale zdaje się że najlepiej się rozumieją nie tylko na boisku. To oraz wynik to pozytywy. Boiska o tej porze nie nadają się ani dla Biaka ani dla Gorawskiego. Za dużo dryblingów po których piłka uciekała. Sergi niestety bezbarwny. Niewiem czy miał choć jedno dobre zagranie. Może w obronie bo w ofensywie nie istniał. Malina super w odbiorze ale w ataku j.w. Rozczarowuje mnie trochę Edek Cecot. Dziś grał krótko ale też niezbyt pewnie. Generalnie więcej pozytywów niż po Wiśle ale osobiście wolałem Ruch Pietrzaka - zwłaszcza grający tak jak z Legią w wa-wie. Rozumiem że mamy grajków takich a nie innych ale po to Pan jest Panie Mandrysz by ich uczyć grać w piłkę a nie tylko piłkę wybijać. Kompletnie nie odpowiada mi ta docwelowska taktyka. Oby było lepiej
Pozdrawiam

Marek Nowak
Kontakt:

#19 Post autor: Marek Nowak » 19 mar 2003, o 21:50

Typowy mecz walki - wiadomo derby .Punkt cieszy , tym bardziej , ze w pelni zasluzony. Dla mnie mial dwoch bohaterow : Nowak i Wlecialowski.
Nasz mlody bramkarz pokazuje klase , ale nie chwalmy go za czesto zeby " woda Sodowa " nie uderzyla mu do glowy.
Dlatego ( jak rowniez ze jest czesto niedoceniany ) na pilkarza meczu wybralem Wlecialowskiego, ktory gral bezblednie w obronie, skutecznie wyprzedzal zamiary rywali oraz dobrze kierowal obrona - ktora wreszcie zagrala konsekwentnie.
Niestety dla mnie atak zagral malo zdecydowanie - Bizacki i Gorawski zamiast strzelac ciagle przekladali pilke z nogi na noge szukajac ciagle dogodniejszej sytuacji do oddania strzalu. Ten drugi po kontuzji zdaje sie nie doszedl jeszcze do siebie.
W pomocy nie ma pilkarza ktory by pokierowal gra . Mamy tylko rzemieslnikow i walczakow , ale dzisiaj zostawili sporo zdrowia na boisku. Wybijal sie tutaj Lines , ktory kondycyjnie chyba nie jest jeszcze przygotowany na 90 min.
Znow dostalismy 3 kartki ( sedzia zdecydowanie faworyzowal " kurnika ")
i nie sadze ze w Ostrowcu czeka nas spacerek.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2003, o 21:57 przez Marek Nowak, łącznie zmieniany 1 raz.

Blue_R

#20 Post autor: Blue_R » 19 mar 2003, o 21:51

Nowak zdecydowanie wyrasta na nr 1 . szkoda ze tylko w bramce mamy problem z wyborem :( miejmy nadzieje ze na Kszo przelamia sie napastnicy

fuhr
Kontakt:

#21 Post autor: fuhr » 19 mar 2003, o 22:16

mi sie podobal nowak, wlecial(w koncu!) i lines ten koles ma duze serce do gry i ma ciag na brame....wg mnie widac jakis sens w grze Ruchu wyuczone schemay gra z klepy...do doskonalosci jeszce daleko ale

duze tez brawa dla bizaka za walke moze mu dzis wszystko nie wychodzilo ale walczyl ... o to chodzi w tym sporcie
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#22 Post autor: Gość » 19 mar 2003, o 22:25

Blue_R pisze:...miejmy nadzieje ze na Kszo przelamia sie napastnicy
Jacy napastnicy :?: Bizacki którego zwodzik znają już nawet trampakrze w Ruchu ;) Narwojsz .. hmmm że tak powiem zabłąkany troszeczkę, czy moze Gorawski który nie powinien jeszcze pojawiać się na boisku ze względu na leczoną kontuzję (powtarzam leczoną nie wyleczoną)... może jednak Mario nie był taki zły ;)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#23 Post autor: 19r20 » 20 mar 2003, o 09:01

Oczywiście cieszę się że udało się nam zdobyć 1 cenny punkt.

ILU PIKNIKÓW POJECHAŁO JEDNAK NA TEN MECZ?! WIE KTOŚ JAK WYGLĄDAŁ SEKTOR RUCHU?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: gerhat » 20 mar 2003, o 09:09

Nowak - bezsprzecznie najlepszy
Wleciał i Matyja - bardzo dobrze, oprócz wybijania piłek na oslep widać że jeszcze myśleli jak zagrac ją do przodu
Fornalik, Master- niestety tylko wybijali piłki, sa za wolni, ale błedów nie popełnili
Lines i Malina - jasniejsze postacie pomocy
Wiechowski - widac że jescze nie jest zgrany, ale jak ma piłke to wie co z nia zrobic
Jarczyk - w przeciwieństwie do AndRe dla mnie najsłabszy na boisku (poza tym nie pamiętam kiedy on grał w obronie, uswiadom mnie gdyż ja kojarze go głownie na prawej pomocy), najwiecej strat, bez pomysłu zagrywał, a raczej tracił piłki, wolny i mało zwrotny, dostał najgłupszą żółtą kartkę ostatnich lat, a po chwili mógł zarobic czerwoną.
Bizacki - bardzo dobry mecz
Gorawski - starał się ale widac jeszcze braki po kontuzji, w drugiej połowie nie miał juz sił, trener powinien go wymienić po 60 min.

Mandrysz - brawo
Sedzia - kartkował tylko Ruch, przeciwnicy faulowali kilka razy równiez brutalnie, wówczas nie wyjmował kartek.

Rada na przyszłość - wygrać w Ostrowcu i uważać na kartki, mamy ich najwięcej w lidze, a Malina jest indywidualnym liderem - 8 (może pobuje rekord Hajty :))))

ord

#25 Post autor: ord » 20 mar 2003, o 09:59

mecz dobry zaciety :) agresywna gra Ruchu brawo
mocne punkty seba i wlecial ( maly szok co dla niektorych )
linesa obserwowalem juz z wisla bedzie pozytek z niego tylko jeszcze kondycja jak by nie ta najslabiej Jarczyk taki jakis zatracony moim zdaniem mogl wejsc lasza za niego i to duzo szybciej
ale ogolnie jest dobrze i bedzie lepiej lajcik :)

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: NIEBIESKI_ » 20 mar 2003, o 12:57

Poczytajcie sobie co wypisują zabole na swoim forum niektóre posty są zabawne ! http://213.76.228.113/forum/

Darek

#27 Post autor: Darek » 20 mar 2003, o 14:29

Z WYNIKU MOŻEMY BYC ZADOWOLENI MOIM ZDANIEM. NA POCHWAŁE ZASŁUGUJE GRA OBRONNA BO ZAGRAŁA NAPRAWDĘ DOBRZE NO I BRAMKARZ NOWAK KTÓRY POTWIERDZIŁ,ZE JEST WIELKIM TALENTEM. SZKODA,ŻE NIE WSZYSCY POSŁUCHALI DECYZJI GÓRY,ZE SEKTOR NASZ MA BYĆ PUSTY I MIMO TO ZASIEDLI W SEKTORZE GOSCI. JA TEZ BYŁEM NA MECZU ALE SIEDZIALEM PO DRUGIEJ STRONIE Z DZIADKAMI CHOC CHETNIE BYM W NASZYM SEKTORZE ZASIADŁ, ALE USZANOWAŁEM DECYZJE GÓRY Z KTÓRA MOGE SIE NIE ZGADZAC ALE UWAŻAM,ZE DUZO ROBIA WIEC SZNUJE ICH DECYZJE. SZKODA ZE NIE WSZYSCY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEBIESKICH

Gość

#28 Post autor: Gość » 20 mar 2003, o 15:40

Mecz sie mogl podobac chociaz nie bylo bramek. Brawo dla Nowaka i Linesa i Wleciała.
Potwierdzaja sie niestety nasze obawy wzgledem ataku. Jak tak dalej pojdzie to beda same remisy 0:0 bo bez ataku bramek nie bedzie. A same sie nie nastrzelaja.

Gość

#29 Post autor: Gość » 20 mar 2003, o 15:58

OGÓLNIE 1 PUNKT CIESZY ALE MOGLI WYGRAĆ WTEDY BYŁO BY SUPER

ODPOWIEDZ