gornik-RUCH 0:0 !!!
-
- Kontakt:
Znowu swietny mecz Nowaka , Wlecialowski tez swietny mecz nie popuscil nikomu szkoda,ze tak zawsze nie gra , Lines tez mi sie podobal, szkoda troch akcji Wiechowskiego w ostatnij minucie mogl byc gol
ale jestem optymista przed meczem z kszo

[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
- Arkadio
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Nowak (SEBOL!?:) ) -> bezbłędny. Wleciał
Gdzie Ci wszyscy dla których przez całą zimę był kandydatem nr 1 do wyp...ia!??? Może chociaż małe przepraszam?!
Generalnie obrona pewna i skuteczna. Lines - bardzo dobry mecz szkoda że gra tylko z Gorawskim ale zdaje się że najlepiej się rozumieją nie tylko na boisku. To oraz wynik to pozytywy. Boiska o tej porze nie nadają się ani dla Biaka ani dla Gorawskiego. Za dużo dryblingów po których piłka uciekała. Sergi niestety bezbarwny. Niewiem czy miał choć jedno dobre zagranie. Może w obronie bo w ofensywie nie istniał. Malina super w odbiorze ale w ataku j.w. Rozczarowuje mnie trochę Edek Cecot. Dziś grał krótko ale też niezbyt pewnie. Generalnie więcej pozytywów niż po Wiśle ale osobiście wolałem Ruch Pietrzaka - zwłaszcza grający tak jak z Legią w wa-wie. Rozumiem że mamy grajków takich a nie innych ale po to Pan jest Panie Mandrysz by ich uczyć grać w piłkę a nie tylko piłkę wybijać. Kompletnie nie odpowiada mi ta docwelowska taktyka. Oby było lepiej
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Typowy mecz walki - wiadomo derby .Punkt cieszy , tym bardziej , ze w pelni zasluzony. Dla mnie mial dwoch bohaterow : Nowak i Wlecialowski.
Nasz mlody bramkarz pokazuje klase , ale nie chwalmy go za czesto zeby " woda Sodowa " nie uderzyla mu do glowy.
Dlatego ( jak rowniez ze jest czesto niedoceniany ) na pilkarza meczu wybralem Wlecialowskiego, ktory gral bezblednie w obronie, skutecznie wyprzedzal zamiary rywali oraz dobrze kierowal obrona - ktora wreszcie zagrala konsekwentnie.
Niestety dla mnie atak zagral malo zdecydowanie - Bizacki i Gorawski zamiast strzelac ciagle przekladali pilke z nogi na noge szukajac ciagle dogodniejszej sytuacji do oddania strzalu. Ten drugi po kontuzji zdaje sie nie doszedl jeszcze do siebie.
W pomocy nie ma pilkarza ktory by pokierowal gra . Mamy tylko rzemieslnikow i walczakow , ale dzisiaj zostawili sporo zdrowia na boisku. Wybijal sie tutaj Lines , ktory kondycyjnie chyba nie jest jeszcze przygotowany na 90 min.
Znow dostalismy 3 kartki ( sedzia zdecydowanie faworyzowal " kurnika ")
i nie sadze ze w Ostrowcu czeka nas spacerek.
Nasz mlody bramkarz pokazuje klase , ale nie chwalmy go za czesto zeby " woda Sodowa " nie uderzyla mu do glowy.
Dlatego ( jak rowniez ze jest czesto niedoceniany ) na pilkarza meczu wybralem Wlecialowskiego, ktory gral bezblednie w obronie, skutecznie wyprzedzal zamiary rywali oraz dobrze kierowal obrona - ktora wreszcie zagrala konsekwentnie.
Niestety dla mnie atak zagral malo zdecydowanie - Bizacki i Gorawski zamiast strzelac ciagle przekladali pilke z nogi na noge szukajac ciagle dogodniejszej sytuacji do oddania strzalu. Ten drugi po kontuzji zdaje sie nie doszedl jeszcze do siebie.
W pomocy nie ma pilkarza ktory by pokierowal gra . Mamy tylko rzemieslnikow i walczakow , ale dzisiaj zostawili sporo zdrowia na boisku. Wybijal sie tutaj Lines , ktory kondycyjnie chyba nie jest jeszcze przygotowany na 90 min.
Znow dostalismy 3 kartki ( sedzia zdecydowanie faworyzowal " kurnika ")
i nie sadze ze w Ostrowcu czeka nas spacerek.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2003, o 21:57 przez Marek Nowak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
mi sie podobal nowak, wlecial(w koncu!) i lines ten koles ma duze serce do gry i ma ciag na brame....wg mnie widac jakis sens w grze Ruchu wyuczone schemay gra z klepy...do doskonalosci jeszce daleko ale
duze tez brawa dla bizaka za walke moze mu dzis wszystko nie wychodzilo ale walczyl ... o to chodzi w tym sporcie
duze tez brawa dla bizaka za walke moze mu dzis wszystko nie wychodzilo ale walczyl ... o to chodzi w tym sporcie
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
Jacy napastnicyBlue_R pisze:...miejmy nadzieje ze na Kszo przelamia sie napastnicy

- 19r20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowak - bezsprzecznie najlepszy
Wleciał i Matyja - bardzo dobrze, oprócz wybijania piłek na oslep widać że jeszcze myśleli jak zagrac ją do przodu
Fornalik, Master- niestety tylko wybijali piłki, sa za wolni, ale błedów nie popełnili
Lines i Malina - jasniejsze postacie pomocy
Wiechowski - widac że jescze nie jest zgrany, ale jak ma piłke to wie co z nia zrobic
Jarczyk - w przeciwieństwie do AndRe dla mnie najsłabszy na boisku (poza tym nie pamiętam kiedy on grał w obronie, uswiadom mnie gdyż ja kojarze go głownie na prawej pomocy), najwiecej strat, bez pomysłu zagrywał, a raczej tracił piłki, wolny i mało zwrotny, dostał najgłupszą żółtą kartkę ostatnich lat, a po chwili mógł zarobic czerwoną.
Bizacki - bardzo dobry mecz
Gorawski - starał się ale widac jeszcze braki po kontuzji, w drugiej połowie nie miał juz sił, trener powinien go wymienić po 60 min.
Mandrysz - brawo
Sedzia - kartkował tylko Ruch, przeciwnicy faulowali kilka razy równiez brutalnie, wówczas nie wyjmował kartek.
Rada na przyszłość - wygrać w Ostrowcu i uważać na kartki, mamy ich najwięcej w lidze, a Malina jest indywidualnym liderem - 8 (może pobuje rekord Hajty
)))
Wleciał i Matyja - bardzo dobrze, oprócz wybijania piłek na oslep widać że jeszcze myśleli jak zagrac ją do przodu
Fornalik, Master- niestety tylko wybijali piłki, sa za wolni, ale błedów nie popełnili
Lines i Malina - jasniejsze postacie pomocy
Wiechowski - widac że jescze nie jest zgrany, ale jak ma piłke to wie co z nia zrobic
Jarczyk - w przeciwieństwie do AndRe dla mnie najsłabszy na boisku (poza tym nie pamiętam kiedy on grał w obronie, uswiadom mnie gdyż ja kojarze go głownie na prawej pomocy), najwiecej strat, bez pomysłu zagrywał, a raczej tracił piłki, wolny i mało zwrotny, dostał najgłupszą żółtą kartkę ostatnich lat, a po chwili mógł zarobic czerwoną.
Bizacki - bardzo dobry mecz
Gorawski - starał się ale widac jeszcze braki po kontuzji, w drugiej połowie nie miał juz sił, trener powinien go wymienić po 60 min.
Mandrysz - brawo
Sedzia - kartkował tylko Ruch, przeciwnicy faulowali kilka razy równiez brutalnie, wówczas nie wyjmował kartek.
Rada na przyszłość - wygrać w Ostrowcu i uważać na kartki, mamy ich najwięcej w lidze, a Malina jest indywidualnym liderem - 8 (może pobuje rekord Hajty

mecz dobry zaciety
agresywna gra Ruchu brawo
mocne punkty seba i wlecial ( maly szok co dla niektorych )
linesa obserwowalem juz z wisla bedzie pozytek z niego tylko jeszcze kondycja jak by nie ta najslabiej Jarczyk taki jakis zatracony moim zdaniem mogl wejsc lasza za niego i to duzo szybciej
ale ogolnie jest dobrze i bedzie lepiej lajcik

mocne punkty seba i wlecial ( maly szok co dla niektorych )
linesa obserwowalem juz z wisla bedzie pozytek z niego tylko jeszcze kondycja jak by nie ta najslabiej Jarczyk taki jakis zatracony moim zdaniem mogl wejsc lasza za niego i to duzo szybciej
ale ogolnie jest dobrze i bedzie lepiej lajcik

- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poczytajcie sobie co wypisują zabole na swoim forum niektóre posty są zabawne ! http://213.76.228.113/forum/
Z WYNIKU MOŻEMY BYC ZADOWOLENI MOIM ZDANIEM. NA POCHWAŁE ZASŁUGUJE GRA OBRONNA BO ZAGRAŁA NAPRAWDĘ DOBRZE NO I BRAMKARZ NOWAK KTÓRY POTWIERDZIŁ,ZE JEST WIELKIM TALENTEM. SZKODA,ŻE NIE WSZYSCY POSŁUCHALI DECYZJI GÓRY,ZE SEKTOR NASZ MA BYĆ PUSTY I MIMO TO ZASIEDLI W SEKTORZE GOSCI. JA TEZ BYŁEM NA MECZU ALE SIEDZIALEM PO DRUGIEJ STRONIE Z DZIADKAMI CHOC CHETNIE BYM W NASZYM SEKTORZE ZASIADŁ, ALE USZANOWAŁEM DECYZJE GÓRY Z KTÓRA MOGE SIE NIE ZGADZAC ALE UWAŻAM,ZE DUZO ROBIA WIEC SZNUJE ICH DECYZJE. SZKODA ZE NIE WSZYSCY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEBIESKICH