heli pisze:
a po trzecie to wielki ch## w dupe tym co sie nazywają kibicami, a już około 40 minuty meczu na czacie sie ino ograniczali do jechania bo zawodnikach, opisywania widma porażki, jak zwykle najbardziej się oberwało Fornalakowi i Śrutwie, a potem zaś, gdy się udało strzelić to nagle super kibice, znów dla nich super mario, a nie kaleka.
No dokladnie tego sie czytac nie dalo, zreszta od poczatku sezonu jak przegrywalismy to co chwile na forum jebanie Fornalaak i Śrutwy, natomiast po pogromie Szczakowianki nie widzialem jakos postów chwalacych Fornalaka. To co jak druzyna przegrywa to winny trener Fornalak, a jak wygrywa to juz trener nie ma w tym udzialu? Dzisiaj na chacie tez po bramce co drugi post Fornalak raus. A jak wygrywalismy to jakos wszyscy o Fornalaku zapomnieli Moze troche konsekwencji...
no i wyglada na to ze Srutwa pilkarzem meczu...
Ale nie podniecajmy sie za bardzo tymi zwyciestwami, nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc, poczekajmy z pochopnymi ocenami druzyny i deklaracjami walki o 1 lige jeszcze kilka kolejek
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.