Lechia - Ruch w środe!!!!!!!!!
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale tys jest synek dupny.To znaczy że jak ktoś nie może jechać na wyjazd z różnych powodów to już nie może pokibicować swojej drużynie przed TV19Piter20 pisze:zamiast jechąc na mecz to wy wolicie oglądac tranmisja na polsacie sport.!!!!rozumia jak ktoś niemoże ale są osoby którym sie niechce i pi***olą głupoty!!!Ja to bym chciał zeby go wogule niepokazywali!!niejedziesz to hu* niebedziesz paczał jak ruch gra

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chłopie mój post kierowany był do osób które moga jechać na mecz mają kase udaja prawdziwych kibiców wiernych a głupio gadają non stop o tym polsacie albo ze niewiedzą czy jechać bo deszcz moze padać!!!!w tym przypadku niedotyczy to ciebie!!!chociaż ci powiem ze od nas chłopakom zależy z osiedla i np.biorą wolne na ten mecz i jadą!!ale oc tu dużo gadać kto ma jechać to pojedzie
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ja chce zaprosić wszystkich na stronke www.gorny.slask.prv.pl gdzie bedziemy pisać o wyjeździe naszych kibiców do Gdańska...Jak wiadomo ten wyjazd zapowiada sie bardzo atrakcyjnie pod względem kibicowskim... :twisted: :twisted:
Więc jak tylko sie coś ciekawego wydarzy podczas podrózy czy już na miejscu damy info na stronke...pzdR
Więc jak tylko sie coś ciekawego wydarzy podczas podrózy czy już na miejscu damy info na stronke...pzdR
To spoko jedzcie i pokazcie sie z jak najleprzej strony :twisted:19Piter20 pisze:chłopie mój post kierowany był do osób które moga jechać na mecz mają kase udaja prawdziwych kibiców wiernych a głupio gadają non stop o tym polsacie albo ze niewiedzą czy jechać bo deszcz moze padać!!!!w tym przypadku niedotyczy to ciebie!!!chociaż ci powiem ze od nas chłopakom zależy z osiedla i np.biorą wolne na ten mecz i jadą!!ale oc tu dużo gadać kto ma jechać to pojedzie
-
- Kontakt: