Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
problem w tym ze zadluzenie wobec samego Malinowskiego wynosi 300.000 zl. Juz widza jak ludzie wrzucaja kasa, zeby splacic jakiegos lebra :x Moze bysmy uzbierali te 2.000 i choc moze by to pomoglo klubowi, to sam nie wiem czy bym swoje pieniadze wtopil w takie cos, z czego efektow nie bedzie widac, bo jak pzpn bedzie chcial to wdupi nam kare za jakiegos Jamroza, albo innego Grzelaka ktorym tez wisimy.Lofs pisze:Zadłużenie wynosi 30 tys. zł. Niech każdy kibic zamiast walić kase bez sensu do tych puszek wpłaci 3 zł na w/w cel. Nie jest to rozsądniejsze rozwiązanie? Może istnieje jeszcze szansa odzyskania 6 punktów i zdjęcia zakazu transferów?
Pomyśl
Tez uwazam ze stadion jest dla wszystkich, i dla starych i dla mlodych. Tylko nie umiem zrozumiec czemu starzy robia na zlosc mlodym, a Ci drudzy bluzgaja na tych pierwszych i tak dalej

PS. Nasza ultraska jeszcze wszystkim pokaze. Taki moj maly glos, aby powrocic do pirotechniki wokol stadionu. Race, albo wulkany na calej prostej robily za***iste wrazenie

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nikt Ci nie karze, takich kibicow i tak szanujeLofs pisze:Róbcie co chcecie, ale ja swojej kasy na bzdury wydawać nie bede.
Czasami warto sie "poswiecic" w imie dobra "zespolu". Te kilka minut co ktorys tam mecz nikogo nie zbawi, no chyba ze ktos robi dupne problemy z niczego... :?Lofs pisze:Nawiązując do Kkubickiego - po to siedza na 5, żeby spokojnie pooglądać szpil. W ultraske niech sie bawią w młynie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lofs pisze:Nie, Kolego, nie jestem żadnym panem Z.
I w pełni podtrzymuje swoje zdanie.
Uważam, że bardziej sensowna byłaby akcja np. zbiórki kasy na spłate tego gnoja malinowskiego. Zadłużenie wynosi 30 tys. zł. Niech każdy kibic zamiast walić kase bez sensu do tych puszek wpłaci 3 zł na w/w cel. Nie jest to rozsądniejsze rozwiązanie? Może istnieje jeszcze szansa odzyskania 6 punktów i zdjęcia zakazu transferów?
Pomyśl
Po pierwsze to już KKubicki napisał, że to jest kwota 10 krotnie wyższa, a poza tym są jeszcze inni wierzyciele
Po drugie ja sam bym do tego się nie dołożył, bo no sorki, ale czemu mam płacić za czyjeś wyimaginowane kontrakty?
Po trzecie każda zbiórka pieniędzy na Ruchu to kwota rzędu ok. 150-200 zł, więc zanim byś nazbierał tę kwotę, to ...
Lofs pisze:Nawiązując do Kkubickiego - po to siedza na 5, żeby spokojnie pooglądać szpil. W ultraske niech sie bawią w młynie.
Ehhh... Szkoda gadać. Dwie, trzy minuty nikogo nie zbawią, ale cóż.... Lepiej zrobić ze stadionu kino ( brakuje jeszcze popcorn`u , coli, chipsów :? )
Do koloR`a : Zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Tylko teraz momy już inne czasy, niestety też inno liga i trzeba znaleźć jakikolwiek sposób na to, by przyciągnąć ludzi na trybuny. Jeśli wiem, że takowy pokaz ultras wpływa na poprawę jakości widowiska, to domniemywam, że na następny raz kilka - naście- dziesiąt osób przyjdzie na mecz nie tylko oglądać spotkanie, ale też wspaniale się bawić w młynie.
-
- Kontakt:
co komu szkodzi 2-3 minuty poswiecic(widocznie szkodzi)wom tam wszystko przeszadzo najlepije to zeby niespiewac do niesłychac do spiker gogo i dobrze ze płot wom wycieli bo przez fany tyn nic niebyło widac:evil: ja by tobyło robione w 10 to byscie zobaczyli jak umiom sie tam wszyscy bawic tylko ze niema takiego widoku jak na prostej!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kilka moich uwag w temacie i nie tylko.
1.Całkowicie popieram akcję „Wszyscy na niebiesko”. Byłoby super gdyby cały stadion był w tym kolorze.
2.Uważam, że ULTRAS powinna istnieć i nadal robić oby coraz lepsze oprawy. Jest to fajna sprawa i poprawia atmosferę na szpilu. Zbiórki na oprawy powinny być kontynuowane.
3.Jeżeli chodzi o sektor 5 i jego okolice to niestety mam niezbyt miłą opinię o niektórych którzy tam zasiadają. Od kilkudziesięciu lat również przeważnie z tego miejsca oglądam Niebieskich. Jest tam kilku „kibiców-pajacy”, którzy przez 90 minut potrafią tak dosrawać i pi***olić na temat Niebieskich, że nie da się tego słuchać, nieistotne czy to Śrutwa, Bizak, bo im najwięcej się obrywo, czy kto inny który spieprzył jakąś zagrywkę. Kiedyś jednego opierdoliłem, no to do końca meczu był już cicho. Ale na meczu z ŁKS-em ten gamoń znów grał (pi***olił) swoje przez 90 minut. Było to żenujące. Od meczu ze Szczaką wale na 10, całkiem inna atmosfera.
4.Sprawa „Młyna”. Powinien być i to dużo większy. Tylko czy wszyscy uczestnicy „Młyna”, nie obrażając nikogo, rozumieją to co śpiewają? Chodzi mi o tą dzieciarnię która stanowi dużą jego część. Zastanawiam się czy te dzieciaki wiedzą za co „je*** PZPN”, dlaczego „polscy sędziowie to k…. sprzedawczykowie”, dlaczego „Polska bez Śląska”, itd.
1.Całkowicie popieram akcję „Wszyscy na niebiesko”. Byłoby super gdyby cały stadion był w tym kolorze.
2.Uważam, że ULTRAS powinna istnieć i nadal robić oby coraz lepsze oprawy. Jest to fajna sprawa i poprawia atmosferę na szpilu. Zbiórki na oprawy powinny być kontynuowane.
3.Jeżeli chodzi o sektor 5 i jego okolice to niestety mam niezbyt miłą opinię o niektórych którzy tam zasiadają. Od kilkudziesięciu lat również przeważnie z tego miejsca oglądam Niebieskich. Jest tam kilku „kibiców-pajacy”, którzy przez 90 minut potrafią tak dosrawać i pi***olić na temat Niebieskich, że nie da się tego słuchać, nieistotne czy to Śrutwa, Bizak, bo im najwięcej się obrywo, czy kto inny który spieprzył jakąś zagrywkę. Kiedyś jednego opierdoliłem, no to do końca meczu był już cicho. Ale na meczu z ŁKS-em ten gamoń znów grał (pi***olił) swoje przez 90 minut. Było to żenujące. Od meczu ze Szczaką wale na 10, całkiem inna atmosfera.
4.Sprawa „Młyna”. Powinien być i to dużo większy. Tylko czy wszyscy uczestnicy „Młyna”, nie obrażając nikogo, rozumieją to co śpiewają? Chodzi mi o tą dzieciarnię która stanowi dużą jego część. Zastanawiam się czy te dzieciaki wiedzą za co „je*** PZPN”, dlaczego „polscy sędziowie to k…. sprzedawczykowie”, dlaczego „Polska bez Śląska”, itd.
-
- Kontakt:
do kolegi LOFS i nie tylko
bez napinki sam napisałeś
1)to powiedz ile jesteś w stanie kasy dać, na długi i jaki masz plan pozyskania większej kasy bo nie mów mi, że dasz całą kwotę
2)kolesie wypowiadający się w temacie o ULTRAS, każdy z Was może się tam zapisać i błysnąć talentem organizacyjnym
bo niektórzy co tu się wypowiadają to nawet nie wiedzą co to jest NU`03
3) co do akcji "wszyscy na niebiesko" to Stona, Wam już napisał najpierw coś zróbcie a potem pokrytykujemy to co zrobicie
4) Lofs też nie mam 20 lat, ale Timiego z Batorego widziałem kilka razy i facet "kibicowsko" zrobił na pewno więcej od Cibie
i całe NU`03 też bo chobcy nie pi***olą farmazonów na forum tylko działają i nie mają czasu na wpisu pt. robimy akcje....
TYLKO JĄ ROBIĄ a jak się to komuś nie podoba to nie musi na to patrzeć.
bez napinki sam napisałeś
1)to powiedz ile jesteś w stanie kasy dać, na długi i jaki masz plan pozyskania większej kasy bo nie mów mi, że dasz całą kwotę
2)kolesie wypowiadający się w temacie o ULTRAS, każdy z Was może się tam zapisać i błysnąć talentem organizacyjnym
bo niektórzy co tu się wypowiadają to nawet nie wiedzą co to jest NU`03
3) co do akcji "wszyscy na niebiesko" to Stona, Wam już napisał najpierw coś zróbcie a potem pokrytykujemy to co zrobicie
4) Lofs też nie mam 20 lat, ale Timiego z Batorego widziałem kilka razy i facet "kibicowsko" zrobił na pewno więcej od Cibie
i całe NU`03 też bo chobcy nie pi***olą farmazonów na forum tylko działają i nie mają czasu na wpisu pt. robimy akcje....
TYLKO JĄ ROBIĄ a jak się to komuś nie podoba to nie musi na to patrzeć.