Ruch Szczakowianka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ishateR

#31 Post autor: ishateR » 19 sie 2005, o 22:17

figaro pisze:zgadzam sie ściekowianka dzis to same kelnery ale mimo wszystko podoba mi sie obrona!!!Łudziński fajnie zagrał przez te pora minut może konkurencja dla Pepe mu pomoze zoboczymy póki co mo talent Biza wreszcie włazi w swoj rytm Śrutwa mimo ze jest stary dzisie moim zdaniem dowoł rada ,zoboczymy jak sie ten team nas pokoze na wyjeżdie jak wygromy zaczna wierzyć w FORNALINIO
nie wieza :d figaro chwoli Srutwy i Bizona :D
chopy do kalendorza zapisac ;]

pozdRo :wink:

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#32 Post autor: SzaRlin » 19 sie 2005, o 22:18

Ale szpil był piekny, jo te zwyciestwo w Cz-wie wyrzykoł! na kole zech jechol i w doma o 18-30 a potem na szpil! a tera ida spac hehe

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: Raul22 » 19 sie 2005, o 22:23

no i wkoncu efektowne zwyciestwo mi osobiscie podobala sie gra Petasza a i bramka z rogu elegancka;d w sumie cala druzyna spoxik zagrala ale wyroznanie Ludzinskiego to troche chyba na wyros bo przeciez 3 czy 4 razy mial pilke i nie zablysnal specjalnie poprostu nie widzialem nic zeby go wyrozniac ale to moje zdanie tylko pozdRo

rumcajs_79
Kontakt:

#34 Post autor: rumcajs_79 » 19 sie 2005, o 22:23

jo wom godom jak zagrajom otwarty szipl w gdansku i forlan niebedzie im kazał bronic sie na własnym polu karnym tylko dobra gra agresywna na połowie lechii zeby jzu tam atakowac to remis momy a mogymy nawet wygrac!a co do szczakowianki to moze niejest tak dobra jak kiedys ale to mnie hu* opchodzi bo chłopaki sie rozszczelali i to było wazne zeby poczuli smak bramek boomi juz zapomnieli jak to sie robi!

Piootrek

#35 Post autor: Piootrek » 19 sie 2005, o 22:24

Nikiszowiec pisze:
Piootrek pisze:Na następny mecz ida :D Dziś niechcialem isc bo myslalem ze przegrajom ale na nastepny ida :D Chopcy oby tak dalej :)
jestes beznadziejny !! :?
Chłopie za dużo się rozczarowalem moją drużyna ale widze poprawę :)

Panewniki
Kontakt:

#36 Post autor: Panewniki » 19 sie 2005, o 22:25

4:0 4:0 HKS.................JAZDAAAAAAAAAAA :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

_CHULiGANERiA_

#37 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 19 sie 2005, o 22:29

mecz moim zdaniem dobry nie bylo raczyj brakow w obronie . wogole dobry szpil

1 liga 1 liga HKS:P

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#38 Post autor: vahanara » 19 sie 2005, o 22:30

Szczakowa dzisiaj przegrałaby chyba nawet z walką zabrze. Chwała chłopakom że ją tak szybko wypunktowali, dawno nie było tak miło :) Bardzo potrzebne było takie zwycięstwo a odniesione nad Fudało - wiesiami cieszy szczególnie :lol:
Ktoś pisał że Łudziński fajnie zagrał... Spartaczył kontre i niecelnie dośrodkował, faktycznie nieźle...
Dla mnie bohaterem był Petasz, miał parę strat, kilka niecelnych podań ale bardzo dawno nie widziałem na Ruchu takich dośrodkowań ze skrzydła, tak bitych rogów etc... Niezrozumiałe jest dla mnie zmienianie pozycji skrzydłowych, Petasz który świetnie sobie radzi po lewej stronie całkiem znika na prawej. Dobrze że grał tam tylko parę minut.
Owczarrek miał dużo strat ale widać że szuka gry i nie boi się (i potrafi) uderzyć z daleka.
Fajnie że Maniek się odblokował i zdobył brankę ale wszystko to zepsuł swoim żenującym zachowaniem przy zmianie. Napewno to pomoże w utrzymaniu dobrej atmosfery w drużynie. :evil: To że sił brak jest do zaakceptowania ale brak klasy... :oops:

P.S.
Obyśmy po każdej kolejce mogli tak pomarudzić i dopisać 3pkt. :wink:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

A.L.S

#39 Post autor: A.L.S » 19 sie 2005, o 22:34

Raul® pisze:ale wyroznanie Ludzinskiego to troche chyba na wyros bo przeciez 3 czy 4 razy mial pilke i nie zablysnal specjalnie poprostu nie widzialem nic zeby go wyrozniac ale to moje zdanie tylko pozdRo
a ile łon groł ? Szybszy, lepi sie zastawio i lepi przejmuje bal niż nasze dziadki..i widzi !!.. karny to chyba jego robota (akcja skrzydłem poprzedzająca, bo to że Śrutwa zostoł sparterowany wiym)

figaro

#40 Post autor: figaro » 19 sie 2005, o 22:38

też to zauważyłem jak TATA ciepnoł opaskom kapitana za siebie ale....mysle ze to jest dowód na tojak mocno przeżywa kożdy mecz a ze jest nadpobudliwy to łon som dobrze wiy i jutro sie pszeprosi ze wszystkimi MARIO rulez ale przyzwyczajej sie poleku ze kariera dobiega konca ale piłkarza bo jeszce masz duzo do zrobienia jako działacz !!! :flaga:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#41 Post autor: vahanara » 19 sie 2005, o 22:39

A.L.S pisze:a ile łon groł ? Szybszy, lepi sie zastawio i lepi przejmuje bal niż nasze dziadki..i widzi !!.. karny to chyba jego robota (akcja skrzydłem poprzedzająca, bo to że Śrutwa zostoł sparterowany wiym)
Tak, jego. Niecelnie dośrodkował a po trzech czy czterech podaniach innych grajków był karny. Warto pamiętać że cała akcja zaczęła się od Nowaka i to chyba jego największa zasługa w tej bramce... :roll:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

rumcajs_79
Kontakt:

#42 Post autor: rumcajs_79 » 19 sie 2005, o 22:47

no wom wszystkim to naprawde nieidzie dogodzic przegrajom zle i zwada :evil: wygrajom tyz zle
zespuł jest nowy duzo nowych grajkow ale cza sie cieszyc bo jest coraz lepiej i niech oni tyz wiedzom ze umiemy to docenic!a ty szpil sie nies konczył a jakis gosciu zakłada temat ze mario musi odejsc do hu** to dom wariatow!PROPONUJE KAZDYMU PO DUZYM BROWAKRU I MIŁEGO WEEKENDU

A.L.S

#43 Post autor: A.L.S » 19 sie 2005, o 22:49

Spokojnie Vahanara, kazdy mo prawo do jakiś oceny. Uwazom, że z duetu Janoszka Łudziński, bydymy miec więcej pozytku jak z tercetu Bizacki, Śrutwa, Pepe... ale to moja SUBIEKTYWNO ocena.

nuno

#44 Post autor: nuno » 19 sie 2005, o 22:49

:lol: brawo ! pozdro z Łodzi !

Bachol

#45 Post autor: Bachol » 19 sie 2005, o 22:50

Mecz pod wzlgędem piłkarskim jak na Ruch rewelacyjny :D a jeśli patrzeć na mecz pdo względem kibicowskim to też było Super.. :D Oby tak dalej.. :D

4:0 ruch żegna frajera... :D

ODPOWIEDZ