Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Sebol1985

#46 Post autor: Sebol1985 » 17 sie 2005, o 17:11

Popiyrom akcja Wszyscy na Niybiesko ale Slawko dobrze godo :!: :!: :!: Nojpiyrw nich ludzie zacznom prziłazić

Obrazek

rumcajs_79
Kontakt:

#47 Post autor: rumcajs_79 » 17 sie 2005, o 18:22

a po hu* moajom łazic!! niema jak isc i widziec jak ruch wygrywo 2-0 lub 4-1 a jak juz przegrywo i w klubie nie idzie to tylko sie dupcy po hu* łazic na dziadow i takie tam :evil: a jak jest na dobre i na złe do hu** :evil: jak jo juz wlyza na szpil i szłyusza ich nazykaniena nich to mnie krew zalywo!po co wyzywac tych piłkarzy napewno chcom dobrze a ze im nie wychodzi no to juz szkoda jaka kasa takie grajki!ale cza najpierw pokazac sie zrobic doping konkretny zaspiewac jestesmy zwami zeby to poczuli jak to olejom i bygom grac w ciula to hu* ale cza sie sstarac!wszyscy nazykajom na spzil z gorolami a naprawde niegrali zle i podzienkowanie im sie za to nalezy. wiem ze teraz mnie zbesztajom co niektozy za to co pisza ale tako jest prawda jo tyz ich wyklinom i sie wkorwiom jak przegrajom ale to z nerwow!dajmy im poczuc ze jestesmy z nimi na szczakowiance od pierwszych minut dio ostatnich niech nosz poczujom i usłyszym ze my som!choby w 1500 ale mo byc jazda zoboczycie ze sie lepij gro! niz jak marudzymy!

Panewniki
Kontakt:

#48 Post autor: Panewniki » 17 sie 2005, o 19:10

rumcajs_79....100% popaRcia dla Ciebie :!: Przez caly szpil ostry doping a kto nie spiewo niech wydupio na 6 albo 5 :evil: Pokozmy naszym grajkom ze my som z nimi na dobre i na zle :!:

CZY MNIE KOCHASZ CZY NIE TAK JAK JA KOCHAM CIE,W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZLE
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Piootrek

#49 Post autor: Piootrek » 17 sie 2005, o 20:49

19Neo20 pisze:A wiela mosz metrów :P :?:
Tukej mosz fota mojego :arrow: http://home.arcor.de/hooligan4u/szale/szal_ruch_02.jpg
fpty narazie niemom ale jak bedzie to dom znac. Ale powyżej dwóch metrów :D

Eagle

#50 Post autor: Eagle » 17 sie 2005, o 20:53

_CHULiGANERiA_ pisze:
a co w tym zlego ?? ze przyda w szalu Apatora, Widzewa Czy Pogoni.
We szalu Ruchu sie wstydzisz?

_CHULiGANERiA_

#51 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 17 sie 2005, o 23:52

Eagle pisze:
_CHULiGANERiA_ pisze:
a co w tym zlego ?? ze przyda w szalu Apatora, Widzewa Czy Pogoni.
We szalu Ruchu sie wstydzisz?
czego mom sie wstydzic?? proste roz przyda w takim roz w takim

snajper

#52 Post autor: snajper » 18 sie 2005, o 09:58

jo Cie najczesciej widza w Apatorze :P

bluefil
Kontakt:

#53 Post autor: bluefil » 18 sie 2005, o 10:33

Tez mysle, ze po pierwsze musi nas byc duzo, ale z drugiej strony co komu szkodzi, jak juz idzie na stadion ubrac cos niebieskiego? Nie musi byc emblematow Ruchu jak ktos sie boi, bo mieszka w kiespkiej dzielnicy. Skonczmy juz z tym cholernym komunistycznym czerwonym, to nie sa nasze barwy!!!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

_CHULiGANERiA_

#54 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 18 sie 2005, o 11:13

snajper pisze:jo Cie najczesciej widza w Apatorze :P
ale tera bydZie ciagle na zmiana :P:D

tomasz_

#55 Post autor: tomasz_ » 19 sie 2005, o 17:01

mpopieram teat ale my mamy chodzic w niebieskich barwach a pilkarze nas robia w ciula i graja w granatowych ???? ja juz ZGLUPIALEM...

snajper

#56 Post autor: snajper » 19 sie 2005, o 23:13

widac jak dzisiej wszyscy byli na niebiesko ... :roll:

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: Goscioo » 19 sie 2005, o 23:18

bo jak sie roz powie to od razu piorujacych efektow niy bydzie cza ciogle o tym przypominac przy okazji kazdego szpilu, jak sa plakaty przed szpilami cza w nich pisac o tym a na pewno byda efekty
trocha nie na temat ale widac ze chopcy z nu poprawili sprawe z puszkami - na 10 dzis sypali ze az milo bo chopcy chodzili po malu i sie kazdego pytali czy sie dociepnie, oby tak dali ....
pozdRo

rumcajs_79
Kontakt:

#58 Post autor: rumcajs_79 » 19 sie 2005, o 23:20

snajper pisze:widac jak dzisiej wszyscy byli na niebiesko ... :roll:
no na niebiesko to moze nie było ale w młynie to nagolasa było bez dwoch zdan !
a co do puszek w 10 to goscio mo racje małolat co zrierał naprawde przyłorzyl sie do tego nieprzeleciał przez sektro tylko sie wszystkich pytal i duzo chłopakow wzucało! poprostu synek z puchom mo talynt do tego! :twisted:
Ostatnio zmieniony 19 sie 2005, o 23:24 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.

ishateR

#59 Post autor: ishateR » 19 sie 2005, o 23:20

snajper pisze:widac jak dzisiej wszyscy byli na niebiesko ... :roll:

zaro napisz ze my na czerwono byli
dla sprostowania - przyjechali busem chopcy z Widzewa wiec bylo niebiesko czerwono :wink:

a tak po za tematem
czy na hama muszemy wy***rdalac do mlyna ludzi kere chcom sie isc na 6 czy 10 bo jak widza jak przy brami stoi 7 ziomkow i nie maja zamiaru nikogo na 10 przepuscic to mie krew zalewo po to kozdy kupuje bilet na 10 albo do mlyna a nie kupuja sie na 10 a mi kozom isc na 7 ?

Panewniki
Kontakt:

#60 Post autor: Panewniki » 20 sie 2005, o 09:30

Teraz zech sie oglondol fotki ze szpilu i co widza :?: 5 i 6 calo na czerwono.....noRmalnie mje cos biere....Rozumia sztama z Widzewem ale bez przesady zeby lazic w koszulkach i szalach widzewa i nie miec nic NIEBIESKIEGO.pozdRo dla Niebieskich :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ODPOWIEDZ