Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo jeszcze pamiyntom czasy jak sie prosiyło mama o zrobiynie szala na drutach a jak żech nazbiyroł pora groszy to żech zamowioł szal w "Praktyczny Pani" w Chorzowie na rynku! Ale to byl szpan - 2,5 metra. Ważne żeby go w 9 móc za łoknym trzimać wracając na Bykowina. To były czasy....
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
no to korzyd do babci smigo i niech kupi dobro kawa lub jakiejs ciotko i włoczka niebiesko oroz bioło wełny! 8) to bydo szale jak sie patrzy a nima tuz tuz!heheheh19Neo20 pisze:A co Wy na taki pomysł?Każdy mo w rodzinie albo zno kogoś fto umi robić na drutach. Jakby poprosić o zrobienie takiego szala niebiesko-białego albo całego niebieskiego
![]()
To by zrobiło efekt
- Neo
- Kontakt:
Chyba nie skumałeś. Mój pomysł polega na tym, żeby się zaopatrzyć w usztrykowany szal. Mój tata mo taki kilkumetrowyKkubicki pisze:Po co prosic :shock: Przeciez wszystkie szale Ruchu sa w barwach niebiesko-bialych. No ale wielu woli na mecze Ruchu brac szaliki Widzewa, czy innego Staszowa... :?19Neo20 pisze:Jakby poprosić o zrobienie takiego szala niebiesko-białego albo całego niebieskiego![]()
To by zrobiło efekt

- Neo
- Kontakt:
A wiela mosz metrów
Tukej mosz fota mojego :arrow: http://home.arcor.de/hooligan4u/szale/szal_ruch_02.jpg

Tukej mosz fota mojego :arrow: http://home.arcor.de/hooligan4u/szale/szal_ruch_02.jpg
a co w tym zlego ?? ze przyda w szalu Apatora, Widzewa Czy Pogoni.Kkubicki pisze:Po co prosic :shock: Przeciez wszystkie szale Ruchu sa w barwach niebiesko-bialych. No ale wielu woli na mecze Ruchu brac szaliki Widzewa, czy innego Staszowa... :?19Neo20 pisze:Jakby poprosić o zrobienie takiego szala niebiesko-białego albo całego niebieskiego![]()
To by zrobiło efekt
Mi sie wydaje ze to lepij. Ze nie zapominomy o Pogoni wogóle wiadomo z kim zgoda momy itp.
no ale kozdy mo swoje zdanie
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Radvan
- Kontakt: