Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

#16 Post autor: Panewniki » 16 sie 2005, o 10:18

No ale to takie jakies zwykle foliowe moze by sie udalo zalatwic za jakos niewielko kasa....A potem by sie oglosilo ze te narzutki na kozdy szpil i jush....a roz zrezygnowac z jakiejs oprawy race,strobole itp.

P.S. Nie chca sie klocic...to ino moja propozycja :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

snajper

#17 Post autor: snajper » 16 sie 2005, o 10:22

według mnie najleprzym rozwiazaniem bydzie dogodac sie z firma Reporter zeby za niewielko kasa zrobili jakies pasiaki w nakjładzie z 3 tysiace i potem kozdy by sie kupił i by to za***iscie wygkladało tak jak na Celtic Park :twisted:

Panewniki
Kontakt:

#18 Post autor: Panewniki » 16 sie 2005, o 10:25

To jest dobre :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

barth
Kontakt:

#19 Post autor: barth » 16 sie 2005, o 10:43

19r20 pisze:gadki szmatki
przed wyjazdem na Widzew tyla gadki żeby wszyscy na niebiesko
a jak było?
szkoda gadać
dokładnie

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#20 Post autor: vinc84 » 16 sie 2005, o 10:59

popieram, pasiaki z Reportera!!!
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#21 Post autor: wolfik » 16 sie 2005, o 11:30

Sa niebieskie koszulki Reportera w cenie bodajze 20 zl, nie sa to co prawda koszulki Ruchu, ale cale niebieskie z malym napisem Reporter i fajny material:) Choc mozliwe ze juz sie sprzedaly, byly w Katowicach w Belgu(teraz to sie chyba Champion nazywa) no i w defekcie przy dworcu.

Na forum tez mozna kupic koszulki Ruchu

Jest jeszcze to http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=27014366 co prawda nie niebieska, ale w koncu nasi pilkarze tez graja w granatowych:)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

bluefil
Kontakt:

#22 Post autor: bluefil » 16 sie 2005, o 12:13

na widzewie to polowa byla na czerwono jak my przyjechali, przy odjezdzie to juz chyba 3/4...
Ja tam zawsze mam niebieska koszulke i niebieski szalik. Inne barwy mnie nie interesuja. No i skarpetki z herbem Ruchu, ale to wtedy jak nie ide w sandalach. Skarpetkom do sandalow mowie NIE!!!!:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

_CHULiGANERiA_

#23 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 16 sie 2005, o 12:36

jo sie przyda w szalu Pogoni Staszów

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#24 Post autor: Anmael » 16 sie 2005, o 14:11

Tak sobie mysle ze pasiaki to jest to - wystarczy popatrzec na Jage albo Cracovie jak od nich pasiaste koszulki wygladaja. Zreszta juz kiedys mielismy pasiaki - nawet jeszcze w domu mam :wink:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: hanys1920 » 16 sie 2005, o 14:32

z całym szacunkiem Anmael nie przypominam by nasz klub kojarzono jako pasiaków jakichś...my jestesmy NIEBIESCY!!!!!!bez względu na to jak kiedyś występowalismy i co jak prezentuje sie na sektorach...tylko NIEBIESCY
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: Goscioo » 16 sie 2005, o 15:38

nie wazne czy szalik albo koszulka, bluza jest w paski czy nie ! nasze barwy to niebiesko-biale dlatego niewazne czy pasy czy nie wazne by kazdy mial cos w tych kolorach jak jest na szpilu

Gość

#27 Post autor: Gość » 16 sie 2005, o 16:00

Co prawda w niebieskiej koszulce nie chodze na mecze. Ale zawsze mam na sobie jakas biala koszulke i niebieski szalik. Myśle że to nie problem znaleźć coś w doma w tych kolorach. Jak ktoś naprawde nie ma nic w tych kolorach i nie jest przy kasie, to chyba nie problem iść na targ i sobie kupić jaks biała czy niebieska koszulka za 10 zł od ruskich.

koloR
Kontakt:

#28 Post autor: koloR » 16 sie 2005, o 16:56

hanys1920 pisze:z całym szacunkiem Anmael nie przypominam by nasz klub kojarzono jako pasiaków jakichś...my jestesmy NIEBIESCY!!!!!!bez względu na to jak kiedyś występowalismy i co jak prezentuje sie na sektorach...tylko NIEBIESCY
Anmaelowi chodzilo chyba o to ze kiedys mielismy szaliki-pasiaki , jeszcze na poczatku lat90
caly mlyn byl niebiesko-bialy , dopiero potem pojawily sie niebieskie szale z bialymi napisami
i stadion robil sie niebieski , od pewnego czasu jednak nawet kozdy gowniarz woli czarna
bluze z jakims napisem pitbul i kapturem niz nasze ukochane barwy i dlatego obecnie sytuacja
wyglado tak a nie inaczej

rumcajs_79
Kontakt:

#29 Post autor: rumcajs_79 » 16 sie 2005, o 18:02

hm kiedys były koszulki ruchu w pasy biało niebieskie!bardzo fajnie sie prezentowały moze by zrobic podobny wzor troche zmodernizowac :twisted: i jest w czym sie prezentowac tanim kosztem by była dostepna dla kazdego!gdzies w granica 35-40zł

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: AdiC » 16 sie 2005, o 18:13

A czy Reporter nie mógłby przygotować koszulek w naszych barwach z R-ką. Zwykły Tshit, z dobrej bawełny, za nieduże pieniądze bez żodnych kapturów ani szlaczków.
Jakieś kilka tysięcy sztuk by się pewnie sprzedało. Licza tych co na szpile chodzą i trocha znajomych. Jo som by sie na 5 szt. skusił - cołko familio bych oblyk.
Dobry materiał i do tego np 5 PLN od sztuki by szło na klub. Może to ktoś przeczyto z marketingu z Reportera... jak niy to popytom na najbliższym szpilu. Po co szukać u ruskich. Jak mosz placić to dej zarobić Klimkowi abo od razu Ruchowi. Może tam być info że to jest oryg. koszulka fanów Niebieskich. Jakiś hologram itd. W droższyj wersji niych bydzie Polo niebieskie i tyż z R-ką....
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

ODPOWIEDZ