Pitry pisze się z dużej litery , bo to nazwisko. A gra Zagłębia nie była ładna zgadzam się, ale nawas wystarczy.Raul® pisze:wlasnie wrocilem z meczu ogolnie nie grali tak zle czesciej posiadali pilke i atakowali, lecz ataki konczyly sie na 16 metrze,2 fajne sytacje Srutwy ale jak zwykle brak skutecznosci, zaglebie nic wielkiego nie zagralo, ale zrobilo te 1 akcje wszedl ktos tam srodkiem dal pilke miedzy dwoch naszych srodkowych obroncow pitry minal bramkarza i gol, co mnie martwi to fakt ze marnuje sie potencjal Cwielonga i wystawia sie go na prawa pomoc gdzie nic nie gra, bo w ataku musza grac Bizacki (fest slaby mecz zreszta nie pierwszy) i Srutwa, a i jeszcze o dopingu powiem, mysle ze jak na range meczu to bardzo slaby (90% to obrazanie Srutwy, Bizaka i Ruchu), tylko momentami przypominal ten z tamtego roku jak mysmy byli
Zagłebie Sosnowiec - Ruch Chorzów
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
O szpilu juz nie byda godol ale ino wspomna ze Bartnik za***iscie grol.Co do dopingu Zaglebia to moim zdaniem byl na fest slabym poziomie,to juz u nos na ŁKSie byl lepszy i te wyzwiska na Srutwy :lol: na samego Srutwy bylo wincyj wyzwisk niz na Ruch.A i podobalo mi sie haselko kere bylo skierowane do Bizaka-"wy***rdalaj do familoku' :lol: PozdRo.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
-
- Kontakt:
bo to jest tak ze niewarzne czy ruch wygro po hujowej grze czy przego po swietnym szpilu jak z gorolami wczoraj i tak fornal dostanie po galotach bo kibice niebieksich nielubiom go poprostu i co kolewiek zrobi zawsze bydzie skrytykowany!niedziwota ze trener mo dego dosc bo zawsze bydzie zejbany my niechecmy wygrywac z forlanem my poprostu go niechcemy jakkolwiek bydzie ruch groł!tak to tu wyglondo!mie tyz by sie chcialo odtego zigac!
- Lutz
- Kontakt:
A przed meczem nie bylem?Lutz pisze:Sorry że niy na temat i sorry że sie wtroncom - ale powiydz mi Jacentos czy byłbyś tak samo w dupe uprzejmy jakbyście tyn szpil wtopiliTo tela - już trzimia pysk :lol:

- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak se czytam Wasze posty i wychodzi na to, że jak synek nie umie trafi w światło bramki z 10-15 metrow, albo jak podaje 10m do tyłu to... winny jest Fornalak! A jakże - Fornalak strzela, Fornalak podaje, Fornalak to, tamto siamto... Ehh, oczywiście że jest słabym trenerem, ale nie zwalajacie CAŁEJ winy na niego - patrzcie na naszych super grajkow: wybrali taki zawód - więc niech się biorą do roboty łamagi ! Do tego durne i naiwne tłumaczenia: bo piłka za śliska, bo to nie moja pozycja, bo bala uciekła i nieczysto trafił (sic!) i tym podobne brednie
Zmiana trenera jak najbardziej, tylko kto się podejmie pracy w klubie, który tonie i do tego nie płaci... :?

Zmiana trenera jak najbardziej, tylko kto się podejmie pracy w klubie, który tonie i do tego nie płaci... :?
-
- Kontakt:
Dla mnie najgorszym zawodnikiem u nas byl niestety Pepe,ale to chyba wina ustawienia-nasz super trener ustawia typowego napastnika w pomocy to wiadomo jaki moze byc efekt.
Co do dopingu-to wlasciwie go nie bylo,jedynie obrazanie Mario-nic wiecej.
Ogolnie-zaprezentowalismy sie duzo lepiej od goroli,ale licza sie punkty-a my ich nie zdobylismy.
Co do dopingu-to wlasciwie go nie bylo,jedynie obrazanie Mario-nic wiecej.
Ogolnie-zaprezentowalismy sie duzo lepiej od goroli,ale licza sie punkty-a my ich nie zdobylismy.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wydaje mi sie, ze to wina ustawienia, bo to nie pierwszy mecz w ostatnim czasie, w którym nic nie gro, mi sie wydaje, ze on trocha obrosł w piórka, że myśli, że już nie wie kim jest jak zagroł kilka meczy dobrych, że stoł sie taką "gwiazdką", moze te odczucia sa błędne i przesadzone, ale takie mom wrażenie. Bo to o Nim nawet w ostatnich eczach nie idzie napisać, ze groł źle, nie idzie nawet napisać tak jak o Śrutwie, że spierdzielił jakoś setka, o Nim po prostu nic nie można napisać, tak jakby trocha przełaził obok meczu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: