Zagłebie Sosnowiec - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Dąbrowa Górnicza

#91 Post autor: Dąbrowa Górnicza » 14 sie 2005, o 11:18

Raul® pisze:wlasnie wrocilem z meczu ogolnie nie grali tak zle czesciej posiadali pilke i atakowali, lecz ataki konczyly sie na 16 metrze,2 fajne sytacje Srutwy ale jak zwykle brak skutecznosci, zaglebie nic wielkiego nie zagralo, ale zrobilo te 1 akcje wszedl ktos tam srodkiem dal pilke miedzy dwoch naszych srodkowych obroncow pitry minal bramkarza i gol, co mnie martwi to fakt ze marnuje sie potencjal Cwielonga i wystawia sie go na prawa pomoc gdzie nic nie gra, bo w ataku musza grac Bizacki (fest slaby mecz zreszta nie pierwszy) i Srutwa, a i jeszcze o dopingu powiem, mysle ze jak na range meczu to bardzo slaby (90% to obrazanie Srutwy, Bizaka i Ruchu), tylko momentami przypominal ten z tamtego roku jak mysmy byli
Pitry pisze się z dużej litery , bo to nazwisko. A gra Zagłębia nie była ładna zgadzam się, ale nawas wystarczy.

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#92 Post autor: KOCHŁOWICE » 14 sie 2005, o 11:25

O szpilu juz nie byda godol ale ino wspomna ze Bartnik za***iscie grol.Co do dopingu Zaglebia to moim zdaniem byl na fest slabym poziomie,to juz u nos na ŁKSie byl lepszy i te wyzwiska na Srutwy :lol: na samego Srutwy bylo wincyj wyzwisk niz na Ruch.A i podobalo mi sie haselko kere bylo skierowane do Bizaka-"wy***rdalaj do familoku' :lol: PozdRo.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

rumcajs_79
Kontakt:

#93 Post autor: rumcajs_79 » 14 sie 2005, o 11:26

bo to jest tak ze niewarzne czy ruch wygro po hujowej grze czy przego po swietnym szpilu jak z gorolami wczoraj i tak fornal dostanie po galotach bo kibice niebieksich nielubiom go poprostu i co kolewiek zrobi zawsze bydzie skrytykowany!niedziwota ze trener mo dego dosc bo zawsze bydzie zejbany my niechecmy wygrywac z forlanem my poprostu go niechcemy jakkolwiek bydzie ruch groł!tak to tu wyglondo!mie tyz by sie chcialo odtego zigac!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#94 Post autor: Lutz » 14 sie 2005, o 11:37

Sorry że niy na temat i sorry że sie wtroncom - ale powiydz mi Jacentos czy byłbyś tak samo w dupe uprzejmy jakbyście tyn szpil wtopili :?: To tela - już trzimia pysk :lol:

JACENTOS

#95 Post autor: JACENTOS » 14 sie 2005, o 11:48

Lutz pisze:Sorry że niy na temat i sorry że sie wtroncom - ale powiydz mi Jacentos czy byłbyś tak samo w dupe uprzejmy jakbyście tyn szpil wtopili :?: To tela - już trzimia pysk :lol:
A przed meczem nie bylem? :) Mysle ze tak. Mam dosc tych bzdur, Sosnowiec vs Slask. Pracuje w firmie z Zaglebia, mamy tu 50% Slazakow i jaks sie nie zabijamy, jest za***iscie, czasem przy wodeczce sie powyglupiamy, ze granica, ze inne panstwo, ale kazdy wie ze to zarty, nie wykraczamy poza granice dobrego smaku. Mam rodzine na Pudlerskiej, Slowackiego, Dabrowskiego, Mickiewicza. Uwazam ze pilka jest dla kibicow. Te wszystkie Swiete Wojny tylko odstraszaja ludzi od stadionow. Chyba pora z tym skonczyc. Jesli nam sie uda, to nic tylko budowac nowe stadiony na 30, 40, 50 tys widzow.... pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: Slawko » 14 sie 2005, o 11:51

Ja mam kumpli gieksiarzy paru zaboli mam nawet rodzina za granica.... :D ale to wszystko znika podczas szpilu. Co innego po robocie w szynku a co innego na stadionie.. tak to juz jest
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Harpo

#97 Post autor: Harpo » 14 sie 2005, o 11:54

Tak se czytam Wasze posty i wychodzi na to, że jak synek nie umie trafi w światło bramki z 10-15 metrow, albo jak podaje 10m do tyłu to... winny jest Fornalak! A jakże - Fornalak strzela, Fornalak podaje, Fornalak to, tamto siamto... Ehh, oczywiście że jest słabym trenerem, ale nie zwalajacie CAŁEJ winy na niego - patrzcie na naszych super grajkow: wybrali taki zawód - więc niech się biorą do roboty łamagi ! Do tego durne i naiwne tłumaczenia: bo piłka za śliska, bo to nie moja pozycja, bo bala uciekła i nieczysto trafił (sic!) i tym podobne brednie :evil:

Zmiana trenera jak najbardziej, tylko kto się podejmie pracy w klubie, który tonie i do tego nie płaci... :?

Dąbrowa Górnicza

#98 Post autor: Dąbrowa Górnicza » 14 sie 2005, o 12:00

bRzuszek pisze:a kto powiedzioł że nos tam nie bydzie ?? Jadymy bo wkońcu "Ludowy wzywa" :lol: a co do wyniku to sie nie wypowiadom ale miejmy nadzieja ze wygromy i tych pier*olonych goroli pokonomy !! 8)
Pokonaliście że az pachnie hahahahahah.

volek
Kontakt:

#99 Post autor: volek » 14 sie 2005, o 12:14

Dla mnie najgorszym zawodnikiem u nas byl niestety Pepe,ale to chyba wina ustawienia-nasz super trener ustawia typowego napastnika w pomocy to wiadomo jaki moze byc efekt.
Co do dopingu-to wlasciwie go nie bylo,jedynie obrazanie Mario-nic wiecej.
Ogolnie-zaprezentowalismy sie duzo lepiej od goroli,ale licza sie punkty-a my ich nie zdobylismy.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#100 Post autor: heli » 14 sie 2005, o 12:36

nie wydaje mi sie, ze to wina ustawienia, bo to nie pierwszy mecz w ostatnim czasie, w którym nic nie gro, mi sie wydaje, ze on trocha obrosł w piórka, że myśli, że już nie wie kim jest jak zagroł kilka meczy dobrych, że stoł sie taką "gwiazdką", moze te odczucia sa błędne i przesadzone, ale takie mom wrażenie. Bo to o Nim nawet w ostatnich eczach nie idzie napisać, ze groł źle, nie idzie nawet napisać tak jak o Śrutwie, że spierdzielił jakoś setka, o Nim po prostu nic nie można napisać, tak jakby trocha przełaził obok meczu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#101 Post autor: Scypion » 14 sie 2005, o 13:06

niy ma co z takim ciulem dyskutowac i tak go za chwila zbanujom i skasujom jego posty...niych leczy swoje kompleksy kaj indzi...

ruby z kaliny

#102 Post autor: ruby z kaliny » 14 sie 2005, o 13:11

aha zapomniolech wom pedziec ze na sosnowcu zaspjywolech sie jedna piosynka na colki glos i zodyn mi nic nie zrobjol :lol:
Polska BEZ SLASKA :D

ruby z kaliny

#103 Post autor: ruby z kaliny » 14 sie 2005, o 13:38

nojlepi bylo jak zadzwonil do mie Reden a jo lodbjyrol telefon i godom-slucham,no wiesz prowadzimy 1-0.... chopcy z roboty mysleli ze lacie wdupiom :lol:

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: hanys1920 » 14 sie 2005, o 13:48

hehehehehehehehe post roku :lol:
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

rumcajs_79
Kontakt:

#105 Post autor: rumcajs_79 » 14 sie 2005, o 14:03

ruby z kaliny pisze:nojlepi bylo jak zadzwonil do mie Reden a jo lodbjyrol telefon i godom-slucham,no wiesz prowadzimy 1-0.... chopcy z roboty mysleli ze lacie wdupiom :lol:
no to widze kolego ze ładnie potrawisz mowic popolskiemu :twisted:

wic roku heheheh

ODPOWIEDZ