Ciekawe co na to Panowie udziałowcy. W sumie to ich dotyczy.
Natomiast jestem zaskoczony, że aż ponad 90% godzi sie na tą pożyczkę. Jak dla mnie są to stracone pieniądze i nie taki był cel działalności stowarzyszenia.
A co innego mamy zrobić powiedz w obecnej sytuacji?
Może czas na kogoś kto mając w pierwszej lidze jedne z najwyższych cen biletów super sprzedaży gadżetów czy jak na warunki 1 ligowe bardzo dobre ilości karnetów ogarnie ten burdel a nie doprowadzi do 8 mln straty za jeden rok . Jako prezes zarabia kosmiczne pieniądze na 1 ligę. Po sprzedaży Nowotnego kozaka Turka i 20000 z Polonią prosimy się kibiców o 200 tys. Powiedz mi czy ty wyobrażasz sobie że w momencie jak brakuje ci pieniędzy idziesz do rodziców o pożyczkę i mówisz że oddasz jak ci teściowie dadzą ? Jesli jego jedynym pomysłem na zwiększenie przychodów jest miasto to niech da sobie spokoj
Napisz pw do Lightman albo do Bartkamyciochojec pisze: ↑wczoraj, o 12:07Cześć, też jestem w WR, mógłbym dołączyć do tego forum? Nie pisze na priv bo nie wiem od kogo to zależy, pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 110 gości