Ruch Chorzów - Polonia Bytom / 24.08.2025 Godz 17:30
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Bytom / 24.08.2025 Godz 17:30
Dzisiej dostali my odpowiedź czy ta ekipa mo jakiekolwiek szanse na awans
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Blisko było 3 punktów. Na plus na pewno, że widać tworzenie się drużyny.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sędzia to jakiś zjeb...
Szkoda straty pkt ale nic gromy dalij
Szkoda straty pkt ale nic gromy dalij
Ekipa podwyższonego Ryzyka
-
- Kontakt:
strata 2 pkt, szkoda
Wyciagnac tego aryjczyka Szymanskiego i Apolinarskiego z Bytomia,
Wyciagnac tego aryjczyka Szymanskiego i Apolinarskiego z Bytomia,
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z poprzednim trenejro to byśmy zaś bęcki dostali i by było tłumaczenie, że nie może skorzystać ze wszystkich zawodników albo wystarczy strzelic peirwsi bramke albo ufo xDD
Ten punkt trzeba brać jako dobry prognostyk dzisiaj się nie udało, ale z kadym meczem wierzę że będzie lepiej.
King przynajmniej nie narzeka wie, że wygladamy słabo wydolnościowo i i szybkosćiowo i to widać w końcówce meczu zawsze.
Szkoda 2 pkt ale teraz Stal Mielec i potem 2 tygodnie spokojnej pracy.
P.S>Ten Apolinarski dobry chop... ale przy nas to wszyscy szybkosciowcy dobrze wyglądają
Ten punkt trzeba brać jako dobry prognostyk dzisiaj się nie udało, ale z kadym meczem wierzę że będzie lepiej.
King przynajmniej nie narzeka wie, że wygladamy słabo wydolnościowo i i szybkosćiowo i to widać w końcówce meczu zawsze.
Szkoda 2 pkt ale teraz Stal Mielec i potem 2 tygodnie spokojnej pracy.
P.S>Ten Apolinarski dobry chop... ale przy nas to wszyscy szybkosciowcy dobrze wyglądają

- damianx123
- Kontakt:
Łebku, jak nie wiesz czemu tam siedzieli a nie gdzie indziej to nie komentuj i siedź na pi***ie.Myslisz ze jakby mogli siedzieć na drugiej stronie to byśmy ich tam nie wpuścili? Czytam czasami wasze wiadomości to ręce opadają.

-
- Kontakt:
Kolego sympatyczny weź nam powiedz dlaczego siedzieli z w tym miejscu bo chyba jesteś kumaty.damianx123 pisze: ↑24 sie 2025, o 19:44Łebku, jak nie wiesz czemu tam siedzieli a nie gdzie indziej to nie komentuj i siedź na pi***ie.Myslisz ze jakby mogli siedzieć na drugiej stronie to byśmy ich tam nie wpuścili? Czytam czasami wasze wiadomości to ręce opadają.
Stal jestem w stanie zrozumieć neutralne stosunki od dawien dawna, ale Polonia ??
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Remis wydaje się sprawiedliwy .Jakosc gry uległa poprawie zdecydowanie ale te balony zamiast ostrych piłek w pole karne to należy zlikwidować bo to dobre jest na plażę . Potrzebny napastnik przynajmniej w połowie dobry jak Rodado bo nie mamy go wcale a tak na dłuższą metę się nie da .
-
- Kontakt:
Wrócił nasz towar eksportowy czyli zesranie się metr przed kiblem.
Ja pi***ole, jak jeszcze raz zobacze Szymańskiego w pomocy to wyjde z siebie. Nagamatsu grający też nie na swojej pozycji powoduje, że tracimy na potencjale i to sporo. Wraca Ceglarz (brawo za gola, stadiony świata), więc Nagamatsu powinien wrócić na "10". Do tego Kolar. Jakości z przodu braknąć nie powinno. Dziś mecz słaby, na remis...
Ja pi***ole, jak jeszcze raz zobacze Szymańskiego w pomocy to wyjde z siebie. Nagamatsu grający też nie na swojej pozycji powoduje, że tracimy na potencjale i to sporo. Wraca Ceglarz (brawo za gola, stadiony świata), więc Nagamatsu powinien wrócić na "10". Do tego Kolar. Jakości z przodu braknąć nie powinno. Dziś mecz słaby, na remis...
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stracone 2 punkty. Na dziś brak lidera na boisku. Jest postęp ale dużo pracy przed Waldkiem
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Przynajmniej niektórym otworzą się oczy, że Fornalik nie odmieni wszystkich jak za dotknięciem różdżki. Może łatwiej nam będzie się zakręcić w tej barażowej 6, ale potrzeba czasu, walki, wzmocnień i mnóstwo pracy. Jeszcze niejeden mecz przegramy czy zremisujemy i trzeba to wliczać.
Minusy ogromne to ilość minut straconych na grę w siatkonogę, gra piłką Biela (chociaż niewiele brakło przy Venturze i miałby asystę) i przeciągnięte dośrodkowania. Po paru piłkarzach spodziewałem się też więcej, ale mamy punkt w twardym, derbowym i trochę brzydkim pojedynku. Wyczyścić głowy i na ten gówniany Mielec wyjść po swoje.
Minusy ogromne to ilość minut straconych na grę w siatkonogę, gra piłką Biela (chociaż niewiele brakło przy Venturze i miałby asystę) i przeciągnięte dośrodkowania. Po paru piłkarzach spodziewałem się też więcej, ale mamy punkt w twardym, derbowym i trochę brzydkim pojedynku. Wyczyścić głowy i na ten gówniany Mielec wyjść po swoje.
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ech szkoda 3 pkt , przespalismy 1 polowe . Bielecki twoja gra nogami to kataatrofa 90% wybic do nikogo. Po kazdym troningu powinienes zostac i cwiczyc gre i wybijanie nogami. Niestety nie mamy bramkarza naprawde szymanski jest gorszy od biela ?
-
- Kontakt:
Pierwsza połowa za bardzo Szulczkowa. Remis ze wskazaniem na Polonię. Ceglarz w podstawowym składzie w następnym meczu. I napastnik. Następny mecz myślę, że z napastnikiem.
-
- Kontakt:
Z Żurawskim do 70 minuty graliśmy w 10, więc wynik nie jest zły, no ale myśląc o barażach to jednak punkt u siebie z beniaminkiem nie może zadowalać.
Preisler dalej słabizna, dałbym tego Karasińskiego od pierwszej minuty. Może w ataku będzie ciut gorzej,ale przynajmniej w obronie będzie ogarniał.
Nic, Ruch Fornalika będziemy mogli oceniać po transferach i przerwie reprentacyjnej.
Preisler dalej słabizna, dałbym tego Karasińskiego od pierwszej minuty. Może w ataku będzie ciut gorzej,ale przynajmniej w obronie będzie ogarniał.
Nic, Ruch Fornalika będziemy mogli oceniać po transferach i przerwie reprentacyjnej.
-
- Kontakt:
Cieszy frekwencji. 20K to już naprawdę dobry wynik. Poloni tak ok 2K.
Co do meczu to jestem pod wrażeniem bytomskich, że Nas sporą część meczu zdominowała, a przecież to beniaminek i żaden krezus finansowy.
Druga rzecz, która sie mi rzuciła to częste upadki naszych oraz fatalne wykorzystywanie różnych i wolnych. To jest na już materiał do przepracowania. Zawodowiec obala się na rogu

Niestety meczu ze Stalą to tylko jedna jaskółka. Zespół trzeba wzmocnić. Oby Koler coś wniósł.
Z przebiegu meczu remis sprawiedliwy.
Co do meczu to jestem pod wrażeniem bytomskich, że Nas sporą część meczu zdominowała, a przecież to beniaminek i żaden krezus finansowy.
Druga rzecz, która sie mi rzuciła to częste upadki naszych oraz fatalne wykorzystywanie różnych i wolnych. To jest na już materiał do przepracowania. Zawodowiec obala się na rogu

Niestety meczu ze Stalą to tylko jedna jaskółka. Zespół trzeba wzmocnić. Oby Koler coś wniósł.
Z przebiegu meczu remis sprawiedliwy.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6