Sezon 2025/26 Wszystkie ligi.
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2025/26 Wszystkie ligi.
swoją drogą solidarność w naszym województwie w tej kolejce. w pi*** dostali:
Ruch
Górnik
GKS
Polonia
Zagłębie
Tychy
Podbeskidzie
Raków
Jastrzębie i Rekord remis
Ruch
Górnik
GKS
Polonia
Zagłębie
Tychy
Podbeskidzie
Raków
- julko20
- Kontakt:
Trochę to przykre, Górny Śląsk, region który miał takie perspektywy-czarne złoto, hutnictwo nie ma drużyny na takim poziomie jak Legia, Lech...i teraz po zmianach gospodarczych tym bardziej
Ale mi ta Wisła imponuje, wymierzanie starych wyjadaczy wiedzących jak grać w piłkę z młodymi gniewnymi... robią bezpośredni awans na stówę, nie wiem co by się musiało stać aby tak nie było, chyba jakaś plaga kontuzji. GKS Tychy, też mi zaimponowało, Skowronek tam robi mega robotę, serio przyjemnie się to oglądało... A kibicowsko....Tyskie dzbany żenada, w młynie 300 osób nie potrafią zebrać na 90% szpili w sezonie a oni chcą dyrygować polską sceną kibicowską

Ale mi ta Wisła imponuje, wymierzanie starych wyjadaczy wiedzących jak grać w piłkę z młodymi gniewnymi... robią bezpośredni awans na stówę, nie wiem co by się musiało stać aby tak nie było, chyba jakaś plaga kontuzji. GKS Tychy, też mi zaimponowało, Skowronek tam robi mega robotę, serio przyjemnie się to oglądało... A kibicowsko....Tyskie dzbany żenada, w młynie 300 osób nie potrafią zebrać na 90% szpili w sezonie a oni chcą dyrygować polską sceną kibicowską

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tychy pierwszym klubem, ktory ma wieksza frekwencje przy bojkocie niz przy mobilizacji 

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
No właśnie- po zmianach na niekorzyść GŚ- upadek hut, kopalni i przemysłu.
Teraz liczy się developerka i sprzedaż w internecie. Może elektronika, IT.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale teraz sie zerknij top 5 wyjazdowiczów w ten weekendtynbydziedobry pisze: ↑4 sie 2025, o 21:34swoją drogą solidarność w naszym województwie w tej kolejce. w pi*** dostali:
Ruch
Górnik
GKS
Polonia
Zagłębie
Tychy
Podbeskidzie
Raków
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ile mu dajmy? Ja strzelam max do końca kwietnia.
- Rickenn10
- Kontakt:
Lech ciśnie Zvezde... Ale żeśmy dożyli czasów
Naprawdę grają jak równy z równym. Piłka na europejskim poziomie.
Ale grają jasny ch**

Naprawdę grają jak równy z równym. Piłka na europejskim poziomie.
Ale grają jasny ch**
-
- Kontakt:
Prawdziwy Lech jest pogrzebany za długi. Meczyk fajny.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A kogo to dzis obchodzi ze to Amica?
Swoja droga droga plusem polskiej ligi jest to ze o.ile najlepsi przedatawiciele z Czech, Austrii czy Serbii sa lepsi od mistrzow Polski, to druzyny z miejsc 2-4 sa slabsze od odpowiednikow z Polski. Nasza liga jest wyrownana i kazdy przedstawiciel z polskiej ligi, ktory dostanie sie do pucharow jest w stanie robic podobne wyniki w Lidze Konferencji.
Swoja droga droga plusem polskiej ligi jest to ze o.ile najlepsi przedatawiciele z Czech, Austrii czy Serbii sa lepsi od mistrzow Polski, to druzyny z miejsc 2-4 sa slabsze od odpowiednikow z Polski. Nasza liga jest wyrownana i kazdy przedstawiciel z polskiej ligi, ktory dostanie sie do pucharow jest w stanie robic podobne wyniki w Lidze Konferencji.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mnieHullCityFC pisze: ↑6 sie 2025, o 21:18A kogo to dzis obchodzi ze to Amica?

ogolnie bardzo im to srodowisko popuscilo. tacy fajniutcy sa i lubiani, a mam do nich mniej szacunku niz do takiej Legii. tam mam wrazenie akcja z amica by nie przeszla.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Ludzie zapominają. Mnie ten klub mocno drażni jak Pedalski z miasta na Z. Czytałem ich historię. Spierdolili od długów i wydymali wszystkich. Nawet ich legendę Reissa wydymali. Do dziś ma na nich wyjebane. Dziś są piękni i bogaci. Tfuu.jajo pisze: ↑6 sie 2025, o 21:22mnieHullCityFC pisze: ↑6 sie 2025, o 21:18A kogo to dzis obchodzi ze to Amica?
ogolnie bardzo im to srodowisko popuscilo. tacy fajniutcy sa i lubiani, a mam do nich mniej szacunku niz do takiej Legii. tam mam wrazenie akcja z amica by nie przeszla.
-
- Kontakt:
I po Wronkach
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Rickenn10
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A moim zdaniem oba zespoły zagrały przeciętnie, po prostu widać było dużą jakość poszczególnych zawodników, taki Krunić 5 lat grał regularnie w Milanie, Palma z Lecha też super piłkarz.