Ruch Chorzów - Górnik Łęczna / 27.07.2025 Godz 14:30
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Górnik Łęczna / 27.07.2025 Godz 14:30
Godol brać śpiączki... Pól akcji i jeden tor.
Wynik lepszy jak gra.
Tyla
Wynik lepszy jak gra.
Tyla
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wynik lepszy od gry.
Kilka problemów:
- Gra Bieleckiego nogami
- Kompletnie nie rozumiem zmian
- To kto jest obrońcą ku***?
- Dlaczego u siebie oddajemy pole gry?
- Brak napastnika
- Trener chyba nie wie co robić
Ciekawe co będzie za tydzień
Kilka problemów:
- Gra Bieleckiego nogami
- Kompletnie nie rozumiem zmian
- To kto jest obrońcą ku***?
- Dlaczego u siebie oddajemy pole gry?
- Brak napastnika
- Trener chyba nie wie co robić
Ciekawe co będzie za tydzień
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pierwsze 10 minut wyglądało dobrze. Na nasze nieszczęście jako pierwsi strzeliliśmy gola i szulczek poczuł się spełniony, więc stwierdził że pora przejść do jego standardowej taktyki dziurawego autobusu.
W ostatnim sezonie podobno dlatego przegrywaliśmy, bo pechowo pierwsi traciliśmy. To teraz modyfikacja - jak pierwsi strzelimy, to może będziemy remisować.
To przebudzenie, fartowny gol i wygrana nie zmieni tego, że ta taktyka jest ch***wa. Wręcz potwierdza, że powinniśmy byli po golu dalej grać swoje, bo po straconej bramce byliśmy w stanie wykreować sporo sytuacji. A bronić się nie potrafimy.
W ostatnim sezonie podobno dlatego przegrywaliśmy, bo pechowo pierwsi traciliśmy. To teraz modyfikacja - jak pierwsi strzelimy, to może będziemy remisować.
To przebudzenie, fartowny gol i wygrana nie zmieni tego, że ta taktyka jest ch***wa. Wręcz potwierdza, że powinniśmy byli po golu dalej grać swoje, bo po straconej bramce byliśmy w stanie wykreować sporo sytuacji. A bronić się nie potrafimy.
-
- Kontakt:
Wynik to odlozenie w czasie wyroku na trenerze.
-
Teroski to ruszy. Breslau nosz 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdyby to była drużyna budowana od zera, to ok. Bazujemy na stałych fragmentach mają pewność, że zawsze coś wpadnie i spokojnie pracujemy. Ale...
to nie jest drużyna budowana od zera. Dziś widzieliśmy dwie super interwencje Bieleckiego, poprzeczkę i słupek. Przyjedzie mocniejsza ekipa, to zrobi z nas miazgę.
W ligowej piłce chodzi o punkty co tydzień przez 10miesiecy. Ja bym nie panikował, ale to już za długo trwa, żeby kogokolwiek zaskoczyć. Męczymy się strasznie z przeciętnymi zespołami.
to nie jest drużyna budowana od zera. Dziś widzieliśmy dwie super interwencje Bieleckiego, poprzeczkę i słupek. Przyjedzie mocniejsza ekipa, to zrobi z nas miazgę.
W ligowej piłce chodzi o punkty co tydzień przez 10miesiecy. Ja bym nie panikował, ale to już za długo trwa, żeby kogokolwiek zaskoczyć. Męczymy się strasznie z przeciętnymi zespołami.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Pierwsze 10 minut rzeczywiście wyglądało obiecująco, ale potem a szczególnie poczatek 2 polowy to jak czekanie na bramke Łęcznej która w końcu strzeliła. Niepotrzebnie ta nerwowka w końcówce, trzeba bylo isc za ciosem i podwyzszyc na 2-0, ale my nie mamy napastnika
Nie rozumiem tych zmian, dlaczego schodzi Japończyk po 45 min i wchodzi Szymanski? Dlaczego nie gra Kozak? Po co zmiana na Komora i Lukica?
Ten poziom gry jest daleki od druzyny ktora mialaby w tym sezonie walczyc o cokolwiek- taki ligowy sredniak
Nie rozumiem tych zmian, dlaczego schodzi Japończyk po 45 min i wchodzi Szymanski? Dlaczego nie gra Kozak? Po co zmiana na Komora i Lukica?
Ten poziom gry jest daleki od druzyny ktora mialaby w tym sezonie walczyc o cokolwiek- taki ligowy sredniak
- Rickenn10
- Kontakt:
Wyjechać z tego Chorzowa po meczu to jest jakiś dramat teraz przez tą estakadę...
To miasto to jednak dziura...
To miasto to jednak dziura...
-
- Kontakt:
Te pierwsze 10 mi się akurat podobało, skoro wsiadamy na przeciwnika to musi się to zakończyć strzeleniem gola i tak sie stało.
Jeśli nie potrafimy pójść od razu za ciosem, to trzeba grać uważnie w obronie i czekać na kontry. I tu cały plan zaczął się sypać.
Jeśli nie potrafimy pójść od razu za ciosem, to trzeba grać uważnie w obronie i czekać na kontry. I tu cały plan zaczął się sypać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Wygranych się nie sądzi...no ale...jo tego nie widza z tą taktyką,w jednym szpilu przez 90 min grały 3 formacje obronne w zmienionym składzie personalnym? Szulczek top
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Abstrahując od mankamentów - 4 pkt po 2 meczach to dobry wynik. Jeśli jakimś cudem wygramy ze Śląskiem to będzie bardzo dobrze.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
-
- Kontakt:
[Login ON]
Rada do stratega może by Bielu polotoł na napadzie bo co szpil to inne ustawienie
Cufal i tela
[Login OFF]
Rada do stratega może by Bielu polotoł na napadzie bo co szpil to inne ustawienie
Cufal i tela
[Login OFF]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najważniejsze że są trzy punkty
i w sumie tyla z pozytywów
nie chca jakoś indywidualnie oceniać dopóki nie obejrza powtórki w telewizji.
Dlatego napisza ino, że sposób wyprowadzania przez nas piłki z defensywy do ofensywy jest katastrofalny, oraz nie wiem ilu ludzi potrzebujemy w środku pola by go opanować.
Przynajmniej podczas powrotu w tym deszczu była zabawa
i w sumie tyla z pozytywów
nie chca jakoś indywidualnie oceniać dopóki nie obejrza powtórki w telewizji.
Dlatego napisza ino, że sposób wyprowadzania przez nas piłki z defensywy do ofensywy jest katastrofalny, oraz nie wiem ilu ludzi potrzebujemy w środku pola by go opanować.
Przynajmniej podczas powrotu w tym deszczu była zabawa
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke