Modernizacja stadionu
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Jest stadion ogromny póki co za 150 tys podczas gdy cygany płaca 200 tys za ten swój tak że nie narzekac , robić ekipę na którą ludzie będą chcieli chodzić tylko tyle i aż tyle panie Prezes.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wybory samorzadowe to inna para kaloszy niz wybory ogolnopolskie. O tym juz pisalem. Kotala wracal do stadionu, choc moim zdaniem lepiej by wyszedl gdyby zadeklarowal postawe anty Ruch. Bylby bardziej wiarygodny
Moze nie znam sie na polityce. Zobaczymy.
Nam by sie przydal polityk- kibic Ruchu co by cos zalatwil. Mamy takiego w parlamencie? Czy tylkoten odklejony Kohut mi sie kojarzy?
Moze nie znam sie na polityce. Zobaczymy.
Nam by sie przydal polityk- kibic Ruchu co by cos zalatwil. Mamy takiego w parlamencie? Czy tylkoten odklejony Kohut mi sie kojarzy?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I co z tego że Tęczowy Rafau wygrał w Chorzowie jak przegrał. W parlamentarnych PO też może sobie w Chorzowie wygrywać ale jak utrzyma aktualny pik w dół to też przegra parlamentarne. To czy PO wygra w Chorzowie do stadionu ma się nijak. Ważne żeby przejebali ogólnopolskieHullCityFC pisze: ↑23 lip 2025, o 18:12Wybory samorzadowe rzadza sie innymi zasadami
W wyborach zarowno parlamentarnych jak i prezydenckich PIS zostal zdeklasowany. Zreszta nawet w samorzadowych PIS dostal mocno w lev.
Michalek moze chciec wybudowqc stadion, ale kase daja grube ryby. PO nie da. To wiemy. Czy da PIS? Tez watpie. Skoro chec dania kasy ani o 1% nie poprawil ich notowan
-
- Kontakt:
że co proszę?!HullCityFC pisze: ↑23 lip 2025, o 18:12W wyborach zarowno parlamentarnych jak i prezydenckich PIS zostal zdeklasowany.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
On ma swojego matrixa
-
- Kontakt:
Znowu zaczynacie z polityką? Litości!
Politycy będą nam pomocni, jeśli będziemy budować wielką społeczność kibiców Ruchu, czyli otrząśniemy się z wiosennej traumy i przejdziemy do czasu odbudowy vol 2.0,
Innej drogi nie widzę. Oprócz kibiców nie mamy wielu innych zasobów.
Politycy będą nam pomocni, jeśli będziemy budować wielką społeczność kibiców Ruchu, czyli otrząśniemy się z wiosennej traumy i przejdziemy do czasu odbudowy vol 2.0,
Innej drogi nie widzę. Oprócz kibiców nie mamy wielu innych zasobów.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Myślę, że przed wyborami parlamentarnymi przyszły minister sportu zjawi się w Chorzowie i chętnie wróci do obietnicy. Czy ją zrealizuje to inna kwestia ale prędzej uwierzę pisowi niż po. Nie zapominajcie, że Częstochowa też miała obiecane i inne kluby też zatem to spory potencjalnie elektorat a koszt dla rządu stosunkowo niewielki. I jakby na to nie patrzeć, będziemy wtedy już w innym miejscu. Mam nadzieję, że ze zburzonym całkowicie startym stadionem i pierwszą trybuną w budowie.HullCityFC pisze: ↑23 lip 2025, o 12:34Pisowi chodzilo o kazdy glos i liczylo ze te 100 mln choc troche pomoze w Chorziwie czy regionie.
Przed obietnica PO mialo w Chorzowie 40%, po obietnicy tez mialo 40%. Juz nie spojrza w naszym kierunku.
Obym sie mylil.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie mam na mysli calego kraju. Kto wygral w Chorzowie PIS czy PO? Ile mandatow w radzie miasta ma PIS a ile PO (odrzucmy Michalka i jego liste)Harpo pisze: ↑23 lip 2025, o 22:25że co proszę?!HullCityFC pisze: ↑23 lip 2025, o 18:12W wyborach zarowno parlamentarnych jak i prezydenckich PIS zostal zdeklasowany.
To jest wszystko kalkulacja polityczna. Platforma nie da. Czy da PIS teraz, skoro obietnica z 2023 nie zmienila preferncji wyborczych Chorzowian w zadnych z kolejnych wyborow?
Watpie. Pieniadze pojda rozdawac gdzie indziej. Dadza innemu elektoratowi.
Obym sie mylil
-
- Kontakt:
Aaa, o sam Chorzów chodziło.
Przez lata Platforma zdruzgotała to miasto, a ludzie dalej na nich głosują. Szczyt bezmyślności.
Przez lata Platforma zdruzgotała to miasto, a ludzie dalej na nich głosują. Szczyt bezmyślności.
Niebieskie serce od 1988 R.
- stillimatic82
- Kontakt:
ruchfans pisze: ↑wczoraj, o 11:02Myślę, że przed wyborami parlamentarnymi przyszły minister sportu zjawi się w Chorzowie i chętnie wróci do obietnicy. Czy ją zrealizuje to inna kwestia ale prędzej uwierzę pisowi niż po. Nie zapominajcie, że Częstochowa też miała obiecane i inne kluby też zatem to spory potencjalnie elektorat a koszt dla rządu stosunkowo niewielki. I jakby na to nie patrzeć, będziemy wtedy już w innym miejscu. Mam nadzieję, że ze zburzonym całkowicie startym stadionem i pierwszą trybuną w budowie.HullCityFC pisze: ↑23 lip 2025, o 12:34Pisowi chodzilo o kazdy glos i liczylo ze te 100 mln choc troche pomoze w Chorziwie czy regionie.
Przed obietnica PO mialo w Chorzowie 40%, po obietnicy tez mialo 40%. Juz nie spojrza w naszym kierunku.
Obym sie mylil.
Jak ktoś myśli że nagle PIS albo PO wywalą z Budżetu centralnego na strzał 100-150mln na budowe Stadionu w Chorzowie to niech zejdzie na ziemie - to NIGDY nie nastąpi a takie obietnice to sobie można między bajki włożyć- na dzień dobry sie 20 następnych klubów po kase zgłosiło że oni też skoro my mamy- pomijąc że dla polityków to strzał w kolano bo odrazu by poszlo jak to idą grube mln na zachcianki prawie prywatnych podmiotów. To się inaczej załatwia - składa się wnioski na na finasowanie pośrednie, fundusze celowe - dotacje - robi się to elementami na kolejne etapy odzielnie - tu cos sypną z danego źródła tam coś sypną i stadion się buduje - tak to robili np w Szczecinie - można też na niektóre elementy infrastruktury dostać dofinasowanie z UE tylko trzeba to robić z głowa i mięc odpowiednich ludzi do wypełniania wniosków - ja mam nadzieje że Michałek ze swoim doświadzeniem w Bankowości będzie wiedział z czasem jak dane fundusze i dotacje pozyskać i ten stadion mimo wszystko powstanie szybciej a nie za 7 lat