Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
ŁKS to główny kandydat do awansu kadrowo organizacyjnie z nowym trenerem i konkretnym sztabem dla mnie to pewniak do awansu
Śląsk kadrowo mocny z świetnym trenerem powinien zakręcić się w barażach
Później miedź i my
Wisła Polonia
I może Polonia Bytom na świeżości i zgraniu
Cała reszta moim zdanie wyraźnie odstaje od reszty i nie trafia do mnie argument wieczystej gdzie na ten moment jest za dużo doświadczonych piłkarzy a nowe transfery kompletnie szału nie robią
To nasz sezon
Później miedź i my
Wisła Polonia
Cała reszta moim zdanie wyraźnie odstaje od reszty i nie trafia do mnie argument wieczystej gdzie na ten moment jest za dużo doświadczonych piłkarzy a nowe transfery kompletnie szału nie robią
To nasz sezon
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ile byś postawił na to, że to nasz sezon? Nie kumam Twojego optymizmu. Bez napastnika, z kulawą obrona i Szulczkiem ? Czarno to widzę. Czas pokaże.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja nawet nie mam punktu zaczepienia. Slask i Wisla ciagle maja w kadrze graczy na ekstraklasowym poziomie. LKS bardzo wzmocniony. Wieczysta spokojnie powalczy o baraze. Nawet jesli to klub spokojnej starosci to kadrowo sa 2x lepsi niz my.
Gdzie my jestesmy? Tak jak nas widza bukmacherzy. W srodku stawki. ..
Na ta chwile mamy problemy na bokach obrony, w srodku pola i ataku.
Gdzie my jestesmy? Tak jak nas widza bukmacherzy. W srodku stawki. ..
Na ta chwile mamy problemy na bokach obrony, w srodku pola i ataku.
-
- Kontakt:
Pisanie o kimkolwiek że to "pewniak" do awansu w tej lidze to spora przesada. Tutaj wszystko się może wydarzyć... już dużo łatwiej typować ekstraklasę, tam czołówka się wyklarowała i mocniej odstaje od reszty niż w 1. lidze.
Śląsk i Wisła mogą i wygrać z kimś tam 6 czy 7-0 ale jak potracą punkty na drużynach które dobrze bronią i kontrują (a tych nie brakuje) to z awansu cieszyć się będą inni. Jak zawsze w tej lidze, wygra regularność i pragmatyzm a nie walory wizualne
Śląsk i Wisła mogą i wygrać z kimś tam 6 czy 7-0 ale jak potracą punkty na drużynach które dobrze bronią i kontrują (a tych nie brakuje) to z awansu cieszyć się będą inni. Jak zawsze w tej lidze, wygra regularność i pragmatyzm a nie walory wizualne

-
- Kontakt:
Jasper Löffelsend w ŁKS-ie. Dość ciekawy transfer.
- julko20
- Kontakt:
Niemiecki pomocnik grający w USA który nic nie osiągnął...a ma już 27 wiosen...
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
- _BiADACZ_
- Kontakt:
O Boże...19gorek20 pisze: ↑16 lip 2025, o 19:14ŁKS to główny kandydat do awansu kadrowo organizacyjnie z nowym trenerem i konkretnym sztabem dla mnie to pewniak do awansu
Później miedź i my
Wisła Polonia
To nasz sezon

Jak coś to przeproszę Cię osobiście na koniec sezonu i postawia flaszka.

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Mam taką nadzieję bo jak na to nie patrzę i wiem że zawsze krytykowałem dyrektora foszmanczyka tak po tym okienku muszę go pochwalić. Uważam że na papierze kadra gwarantuje top4 ligi i to trener musi udzwignac. Chyba że wyjdziemy ceglarzem na ławce z puszczą to wtedy już tylko egzorcysta pomoże naszemu Mourinho
- Radvan138
- Kontakt:
NazwiskastaRvin pisze: ↑16 lip 2025, o 16:37To nie ino od Szulczyka zależy a z tego co wiym to momy trzech Króli co mają takie ego że nic nie muszą i wiedzą lepiej…HullCityFC pisze: ↑16 lip 2025, o 16:20Mieszane uczucia. Kompletnie nie wierze w projekt Szulczka. Facet jest narcystyczny i toksyczny. Trzeba na prawde sie postarac by ro***bac i stracic szatnie w tak krrotkm czasie. Im gorzej zaczniemy tym szybciej sie go pozbedziemy.
Boje sie ze bedzie nijako i pezeciagniemy jego pobyt do konca rundy.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19gorek20 pisze: ↑16 lip 2025, o 22:06Mam taką nadzieję bo jak na to nie patrzę i wiem że zawsze krytykowałem dyrektora foszmanczyka tak po tym okienku muszę go pochwalić. Uważam że na papierze kadra gwarantuje top4 ligi i to trener musi udzwignac. Chyba że wyjdziemy ceglarzem na ławce z puszczą to wtedy już tylko egzorcysta pomoże naszemu Mourinho

-
- Kontakt:
Takich rzeczy na forum nie byda pisol ale można się łatwo domyślećRadvan138 pisze: ↑16 lip 2025, o 23:29NazwiskastaRvin pisze: ↑16 lip 2025, o 16:37To nie ino od Szulczyka zależy a z tego co wiym to momy trzech Króli co mają takie ego że nic nie muszą i wiedzą lepiej…HullCityFC pisze: ↑16 lip 2025, o 16:20Mieszane uczucia. Kompletnie nie wierze w projekt Szulczka. Facet jest narcystyczny i toksyczny. Trzeba na prawde sie postarac by ro***bac i stracic szatnie w tak krrotkm czasie. Im gorzej zaczniemy tym szybciej sie go pozbedziemy.
Boje sie ze bedzie nijako i pezeciagniemy jego pobyt do konca rundy.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiem, ale nie powiem. Komu to zaszkodzi, tym trzem domniemanym? Jeśli to naprawdę zgniłe jabłka, to wal śmiało, żeby reszta nie zaczęła się psuć.staRvin pisze: ↑wczoraj, o 07:05Takich rzeczy na forum nie byda pisol ale można się łatwo domyślećRadvan138 pisze: ↑16 lip 2025, o 23:29NazwiskastaRvin pisze: ↑16 lip 2025, o 16:37To nie ino od Szulczyka zależy a z tego co wiym to momy trzech Króli co mają takie ego że nic nie muszą i wiedzą lepiej…HullCityFC pisze: ↑16 lip 2025, o 16:20Mieszane uczucia. Kompletnie nie wierze w projekt Szulczka. Facet jest narcystyczny i toksyczny. Trzeba na prawde sie postarac by ro***bac i stracic szatnie w tak krrotkm czasie. Im gorzej zaczniemy tym szybciej sie go pozbedziemy.
Boje sie ze bedzie nijako i pezeciagniemy jego pobyt do konca rundy.![]()
Chcesz powiedzieć, że nasz pan od w-f , nie potrafi sobie poradzić z trzema cwaniakami? Cała drużynę przegrywów , trzeba było rozgonić w cholerę. Może dwa wyjątki zostawić. Dalej będą kwasy.
-
- Kontakt:
Chętnie bych powiedział ale nie chca robić „informatorowi” pod górka.chropaczow pisze: ↑wczoraj, o 07:45Wiem, ale nie powiem. Komu to zaszkodzi, tym trzem domniemanym? Jeśli to naprawdę zgniłe jabłka, to wal śmiało, żeby reszta nie zaczęła się psuć.staRvin pisze: ↑wczoraj, o 07:05Takich rzeczy na forum nie byda pisol ale można się łatwo domyślećRadvan138 pisze: ↑16 lip 2025, o 23:29NazwiskastaRvin pisze: ↑16 lip 2025, o 16:37To nie ino od Szulczyka zależy a z tego co wiym to momy trzech Króli co mają takie ego że nic nie muszą i wiedzą lepiej…HullCityFC pisze: ↑16 lip 2025, o 16:20Mieszane uczucia. Kompletnie nie wierze w projekt Szulczka. Facet jest narcystyczny i toksyczny. Trzeba na prawde sie postarac by ro***bac i stracic szatnie w tak krrotkm czasie. Im gorzej zaczniemy tym szybciej sie go pozbedziemy.
Boje sie ze bedzie nijako i pezeciagniemy jego pobyt do konca rundy.![]()
Chcesz powiedzieć, że nasz pan od w-f , nie potrafi sobie poradzić z trzema cwaniakami? Cała drużynę przegrywów , trzeba było rozgonić w cholerę. Może dwa wyjątki zostawić. Dalej będą kwasy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo ino zapytom czy to ten sam informator co ci godoł w kwietniu, że nie płacą

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt: