Co z tym Ruchem?
- mpapmp
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Będzie mi brakować Cichej. Wiem, że kiedyś tu powstanie nowy stadion ale ten klimat już nie wróci. Tutaj jest jak u mamy w domu rodzinnym. Fajne było być częścią tej historii...

-
- Kontakt:
Seweryn Siemianowski został wybrany na członka zarządu PZPN
-
Seweryn Siemianowski

-
- Kontakt:
a ja mam mieszane uczucia
niby oczy sie zaszklily, duzo, bardzo duzo wspomnien (min mecz w pewien jesienny wieczor gdy mnie i Ojca wrecz wypizdzialo na stadionie i goraca bawarka u SP Babci na Batorym potem z jej standardowym pytaniem "jak groly te dziady" )
ale pozniej .... wszedlem to toi toia..... i caly romantyzmy ulecial jak ulotna fotka czy tez lotka

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fajna sprawa ale na każdym kroku prezes mówi że w klubie pracują wszyscy na maksymalnych obrotach a każdy z nas to widzi że brakuje rąk do pracy to dokłada sobie 10 razy więcej obowiązków a wzmocnień w strukturach brak
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma co się czarować – ten sezon to ostatni test obecnej ekipy. Jeśli nie będzie awansu, to nie tylko trener powinien odejść, ale też zarząd. Nie dlatego, że nie szanujemy tego, co zrobili. Bo ja naprawdę doceniam odbudowę – od samego dna organizacyjnie , przez mobilizację kibiców, po stabilizację klubu. To się nie zrobiło samo, za to był pot, nerwy i dużo pracy.
Tylko że teraz jesteśmy w innym miejscu...
Może po prostu trzeba się zastanowić, czy to nie zaczęło nas przerastać. I jeżeli znowu nie wyjdzie, to uczciwie oddać stery komuś, kto da temu klubowi nowy impuls. Bo szkoda tracić kolejne sezony na półśrodki. Im dluzej tu zostaniemy tym trudniej będzie wyjść , takie mam zdanie.
A mimo tego wszystkiego ,ja jeszcze wierzę. Może naiwnie, ale wierzę. I jako kibic zrobię to, co mogę – kupię karnet, dołożę małą cegiełkę. Bo ten klub to coś więcej niż tabela. Będzie mega ciężko bo konkurencja wyjątkowo silna, ale czasem lepiej wyskoczyć z drugiego szeregu.
Ale czas ucieka. I wszyscy muszą zrozumieć, że albo teraz, albo wcale (lub bardzo długo nic).
Niebiescy zasługują na Ekstraklasę i ludzi którzy klub tam wprowadza.
Może po prostu trzeba się zastanowić, czy to nie zaczęło nas przerastać. I jeżeli znowu nie wyjdzie, to uczciwie oddać stery komuś, kto da temu klubowi nowy impuls. Bo szkoda tracić kolejne sezony na półśrodki. Im dluzej tu zostaniemy tym trudniej będzie wyjść , takie mam zdanie.
A mimo tego wszystkiego ,ja jeszcze wierzę. Może naiwnie, ale wierzę. I jako kibic zrobię to, co mogę – kupię karnet, dołożę małą cegiełkę. Bo ten klub to coś więcej niż tabela. Będzie mega ciężko bo konkurencja wyjątkowo silna, ale czasem lepiej wyskoczyć z drugiego szeregu.
Ale czas ucieka. I wszyscy muszą zrozumieć, że albo teraz, albo wcale (lub bardzo długo nic).
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
- Rickenn10
- Kontakt:
Stadion i Właściciele.Siwy82 pisze: ↑wczoraj, o 20:54Nie ma co się czarować – ten sezon to ostatni test obecnej ekipy. Jeśli nie będzie awansu, to nie tylko trener powinien odejść, ale też zarząd. Nie dlatego, że nie szanujemy tego, co zrobili. Bo ja naprawdę doceniam odbudowę – od samego dna organizacyjnie , przez mobilizację kibiców, po stabilizację klubu. To się nie zrobiło samo, za to był pot, nerwy i dużo pracy.
To nam jest potrzebne aby myśleć o czymś wielkim. Narazie o wielkim marzymy i z żalem patrzymy na to jak konkurencja rośnie i cała piłkarska Polska.
Za kilka lat ekstraklasa naprawdę może być elitą i bez nowego stadionu i właściciela nie będzie tam miejsca dla drużyn ,,ubogich,, bo poziom EX pójdzie do góry.
Coraz lepiej radzimy sobie w Europie i krok po kroku w końcu może coś zaskoczyć w naszej klubowej. Coraz lepsi zawodnicy pojawiają się na boiskach a my to pendolino musimy gonić między-miastowym składem.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebawem zaczniemy trzeci sezon na Śląskim. Klub niby poukładany, wypłacalny z doskonałą frekwencja jak na poziom który prezentuje drużyna a chetnych na przejęcie brak, solidnych sponsorów jak na lekarstwo a raczej brak. Niby wszystko na tacy tylko brac i rozwijac a jednak chętnych nie widać. Może jak Siemion będzie blizej KORYTA w PZPN to cos ruszy w temacie..... Oby bo juz nie tylko czolowka ekstraklasy nam odjechała. Odjechał nam pilkarski Śląsk i to jest najsmutniejsze.... 

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA