Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Gdyby to miał być Tomek- czy za niego ostatnią transzę zapłacono, czy właśnie jest to potencjalne odzyskanie kasy w postaci przejęcia jego karty?
-
- Kontakt:
JPRDL....

Ale...w Ruchu wszystko możliwe.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- MaRo171
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwsza zagadka rozwiązana
Tomasz Olszewski trenerem przygotowania fizycznego
Tomasz Olszewski trenerem przygotowania fizycznego
- MaRo171
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Dzisiaj na zajęciach Ruchu nie powinno być Jehora Cykało. Niebiescy już odpuścili temat definitywnie. Rozważali różne opcje, między innymi wykup, by później z zyskiem sprzedać, ale ten wariant wcale nie był taki pewny i się nie spinał. Sportowo zdecydowali na inne koncepcje.
Kto zatem będzie? Trzech nowych (według mnie
, ale może być ktoś inny, nie wiem) plus kilku, którym Ruch się będzie przyglądał (ale to wyłącznie młodzież). Kolejne rozmowy trwają..."
Cykało odpuszczony definitywnie, a szkoda. Byle znowu nie wylądował w jakiś szczewach, jak Josema
Kto zatem będzie? Trzech nowych (według mnie

Cykało odpuszczony definitywnie, a szkoda. Byle znowu nie wylądował w jakiś szczewach, jak Josema
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ostatnio mało się co zgadzam z górą, ale to akurat dobra decyzja
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
tez, z meczu na mecz wygladal gorzej,
Josema prezentowal sie solidnie albo dobrze, wiec inny kaliber raczej,
Josema prezentowal sie solidnie albo dobrze, wiec inny kaliber raczej,
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Nowy trener bramkarzy
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ten Kuczera nie tylko odbudował Biela, ale ten mlody Holewiński tez tam bardzo fajnie wygladal.
moze to dosc prymytiwne, ale czy pilkarze nie sa prymitywni:
nasza ławka zyskała tymi podpisami patrzac po fotkach jakies 250kilo zywej masy. moze to tez pomoc w dyscyplinie
moze to dosc prymytiwne, ale czy pilkarze nie sa prymitywni:
nasza ławka zyskała tymi podpisami patrzac po fotkach jakies 250kilo zywej masy. moze to tez pomoc w dyscyplinie

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Został ostatni podpis z 3 ? Pewnie japończyk a w powroty z Lechii nie ma co liczyć
-
- Kontakt:
Cykało golami zaciemnił obraz. Bardzo przeciętny wśród naszych przeciętnych. Są lepsi.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
te zdjęcie to raczej kadr z pierwszego filmu promocyjnego karnety
te trzy długopisy i póki co dwa to wzmocnienia sztabu, no chyba nie tego oczekiwano, skoro zapowiedź była, że tym razem chcemy by już od pierwszego treningu była mocna kadra, ale w sumie trzeba poczekać do 17.30 kto się stawi na pierwszy trening
Skoro Tsykalo odpuszczony to może w ostatnim czasie pojawiła się jakaś lepsza opcja na rynku jak kilka klubów ogłosiło z kogo rezygnują. Tsykalo nie był wybitny, ale też nie była taki zły.
te trzy długopisy i póki co dwa to wzmocnienia sztabu, no chyba nie tego oczekiwano, skoro zapowiedź była, że tym razem chcemy by już od pierwszego treningu była mocna kadra, ale w sumie trzeba poczekać do 17.30 kto się stawi na pierwszy trening
Skoro Tsykalo odpuszczony to może w ostatnim czasie pojawiła się jakaś lepsza opcja na rynku jak kilka klubów ogłosiło z kogo rezygnują. Tsykalo nie był wybitny, ale też nie była taki zły.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Dlatego dawali by normalnie info w momencie podpisu a robią cyrki z liczbami, tajemnicami, screenami i innymi SOONami. Interesuje mnie o co gramy w tym roku, chciałbym żeby to jasno wybrzmiało, mam dość pierdzielenia od 30 lat odkąd jestem na Cichej o tym że skupiamy się na kolejnym meczu. Poprzedni sezon przelał czarę goryczy. Konkrety poproszę a nie robienie wstawek na insta czy fejsa. A jak nas nie stać na ekstraklase to niech to wybrzmi. I nie piszcie mi że już nie pamiętam gdzie byliśmy jeszcze 4 lata temu po pamiętam doskonale. Jak również w latach 2004-5 gdzie na Cichej było nas 2tys w porywach. Staliśmy się klubem podrzednym na śląskim podwórku, bez wymagań, bez presji, bez ciśnienia. To wk***ia i zniechęca bardziej niż forma kopaczy.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Acid pisze: ↑17 cze 2025, o 15:55Dlatego dawali by normalnie info w momencie podpisu a robią cyrki z liczbami, tajemnicami, screenami i innymi SOONami. Interesuje mnie o co gramy w tym roku, chciałbym żeby to jasno wybrzmiało, mam dość pierdzielenia od 30 lat odkąd jestem na Cichej o tym że skupiamy się na kolejnym meczu. Poprzedni sezon przelał czarę goryczy. Konkrety poproszę a nie robienie wstawek na insta czy fejsa. A jak nas nie stać na ekstraklase to niech to wybrzmi. I nie piszcie mi że już nie pamiętam gdzie byliśmy jeszcze 4 lata temu po pamiętam doskonale. Jak również w latach 2004-5 gdzie na Cichej było nas 2tys w porywach. Staliśmy się klubem podrzednym na śląskim podwórku, bez wymagań, bez presji, bez ciśnienia. To wk***ia i zniechęca bardziej niż forma kopaczy.