Kolejny mecz przyjaźni. Kolejna bomba. Liczyłem, że Wisła awansuje i będzie spokój.kroy pisze: ↑30 maja 2025, o 00:40Z jednej strony, na pewno żal Wiślaków - widać, że u nich baraże to jak dla nas ważne mecze przy pełnym stadionie. Do tego to będzie bardzo trudny rywal w przyszłym sezonie.
Z drugiej, będzie okazja do rewanżu za kompromitujące 5:0. Nie mogę się doczekać (mimo, że się boje)
Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
-
- Kontakt:
Panie, jeszcze trzeba wielkie "święto" z Polonią B. odhaczyć na SŚMirek pisze: ↑30 maja 2025, o 08:18Kolejny mecz przyjaźni. Kolejna bomba. Liczyłem, że Wisła awansuje i będzie spokój.kroy pisze: ↑30 maja 2025, o 00:40Z jednej strony, na pewno żal Wiślaków - widać, że u nich baraże to jak dla nas ważne mecze przy pełnym stadionie. Do tego to będzie bardzo trudny rywal w przyszłym sezonie.
Z drugiej, będzie okazja do rewanżu za kompromitujące 5:0. Nie mogę się doczekać (mimo, że się boje)

-
- Kontakt:
Tak miał zagrać Ruch z Wisłą wiosną w tym szpilu jak miedź wczoraj, twardo pokopać trocha tych hiszpanów pokazać swoją siłę a my wyszli jak lalki do wydupcenia i 0-5. Finał Płock - Miedź więc kibicowsko nic ekstraklasa nie zyska bo i tu i tu łazi po 5 koła przy dobrych lotach. Ten płock to w ogóle fenomen żyje tylko dzięki orlenowi nie ma tam ciśnienia na bala wcale i pewnie wejdzie do ekstraklasy ich jedyna mobilizacja to bd Legia a tak drużyna bez wyrazu...
Batory Fans
-
- Kontakt:
Myślicie, że ich zadufanie w sobie zejdzie po tej kolejnej wtopie? Wątpię.
Wiśle życzyłem awansu tylko dlatego, że nie lubię tych meczów przyjaźni. Traumę mam po nich.
Dobra wiadomość jest dla tego gościa z Wisły, który przed meczem zasnął na przystanku przy Netto/OPS i takiego meczu (dla Wisły) nie zobaczył. Może teraz na trzeźwo...
Wiśle życzyłem awansu tylko dlatego, że nie lubię tych meczów przyjaźni. Traumę mam po nich.
Dobra wiadomość jest dla tego gościa z Wisły, który przed meczem zasnął na przystanku przy Netto/OPS i takiego meczu (dla Wisły) nie zobaczył. Może teraz na trzeźwo...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mistrzów z Łodzi w parku pod drzewami było chyba więcej. Nasze orły też nie lepsze na wyjazdach zgodowych.Elmer pisze: ↑30 maja 2025, o 08:35Myślicie, że ich zadufanie w sobie zejdzie po tej kolejnej wtopie? Wątpię.
Ale pełna zgoda, ja też tych meczów nie lubię, tym bardziej, że non stop dostajemy w nich lanie
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Jakby Ruch prezentował lepszy poziom, to ten śmieszny Płock dostaje od nas i jechalibyśmy do Legnicy po Ekstraklasę. A tak będziemy gnić dalej w 1 lidze jeszcze długo.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Wybacz, ale horyzont świata, ktory ogladam sięga zdecydowanie dalej niz rzut beretem do Krakowa i swietne mecze w ekstraklasie. Nie dołączę więc do chóru wspólczujacych.spyru pisze: ↑30 maja 2025, o 07:25Nie wiem po co ta uszczypliwość. Kompleksy znowu? Kraków rzut beretem, masa potencjalnych świetnych meczów w ekstraklasie, duży zasłużony klub, ktorego miejsce nie jest w 1 lidze.
Nie każdy siedzi całe życie w domu i wiecznie płacze jak to świat jest przeciwko niemu.
-
- Kontakt:
co ty pier...sz synek??_BiADACZ_ pisze: ↑29 maja 2025, o 13:40Tu nie chodzi o narrację, tylko o to że takie kroye, Harpa, i inne HullyCity myślą że świat jest kolorowy, a awantury (wszelakie - na stadionie, poza, w miastach, przed czy po meczu) się zdarzają wszędzie, a nie tylko u nas. Tylko to trzeba się trochę orientować w kibicowskim świecie.

Wisła K. to patologia piłkarska.
Budżet większy od połowy ekstraklasy, cały sezon poprawnie i równo, a tu zaś to samo. Coś nieprawdopodobnego.
JPRDL...

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rafał Mikulec podczas pojedynku z zawodnikiem Miedzi Legnica doznał złamania obu kości podudzia. Na dzisiaj został zaplanowany zabieg operacyjny. Rafał trzymaj się
Źródło: Damian Urbaniec(rzecznik prasowy)
No dość grubo.
Źródło: Damian Urbaniec(rzecznik prasowy)
No dość grubo.
-
- Kontakt:
Wczoraj podczas relacji od razu było widać, że noga jest złamana. Zresztą reakcje zawodników mówiły wszystko. Komentatorzy, aby do tego dojść potrzebowali kilku minut.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dużo wyzwań na nowy sezon. Nie ma co na razie się martwić na zapas. Wiadomo, se ciężko o optymizm ale pomyślcie co muszą czuć Wiślacy. My to choć radości trochę zaznaliśmy przez ostatnie lata a oni same rozczarowania.tynbydziedobry pisze: ↑30 maja 2025, o 08:27Panie, jeszcze trzeba wielkie "święto" z Polonią B. odhaczyć na SŚMirek pisze: ↑30 maja 2025, o 08:18Kolejny mecz przyjaźni. Kolejna bomba. Liczyłem, że Wisła awansuje i będzie spokój.kroy pisze: ↑30 maja 2025, o 00:40Z jednej strony, na pewno żal Wiślaków - widać, że u nich baraże to jak dla nas ważne mecze przy pełnym stadionie. Do tego to będzie bardzo trudny rywal w przyszłym sezonie.
Z drugiej, będzie okazja do rewanżu za kompromitujące 5:0. Nie mogę się doczekać (mimo, że się boje)![]()
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja się nie martwię na zapas tylko piszę, że te wszystkie mecze przyjaźni mnie drażnią z powodu naszej gościnności na boisku.
-
- Kontakt:
Zobaczymy czy ten Rodado zostanie w Wiśle, bo jeśli nie, to posiedzą jeszcze z nami w tej 1 lidze.
-
- Kontakt:
Ale oni z rodado w życiowej formie nie zrobili awansu teraz sezon temu i jeszcze dwa sezony temu
Słaby bramkarz i linia obrony super środek pola średnie skrzydła i bardzo dobry atak to za mało żeby niszczyć lige a trzeba jeszcze dodać średniego trenera ktoś tu pisał że to kadra na środek ekstraklasy :
Zobaczymy na co finanse im pozwolą bo czeka ich mała rewolucja latem
Zajmijmy się sobą zbudujmy skład na wzór awansu do ekstraklasy i zrobimy to bezpośrednio bez baraży
Słaby bramkarz i linia obrony super środek pola średnie skrzydła i bardzo dobry atak to za mało żeby niszczyć lige a trzeba jeszcze dodać średniego trenera ktoś tu pisał że to kadra na środek ekstraklasy :

Zajmijmy się sobą zbudujmy skład na wzór awansu do ekstraklasy i zrobimy to bezpośrednio bez baraży
- 19Wariat20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kolego Wisła zdobyła puchar Polski 2023/2024kroy pisze: ↑30 maja 2025, o 14:09Dużo wyzwań na nowy sezon. Nie ma co na razie się martwić na zapas. Wiadomo, se ciężko o optymizm ale pomyślcie co muszą czuć Wiślacy. My to choć radości trochę zaznaliśmy przez ostatnie lata a oni same rozczarowania.tynbydziedobry pisze: ↑30 maja 2025, o 08:27Panie, jeszcze trzeba wielkie "święto" z Polonią B. odhaczyć na SŚMirek pisze: ↑30 maja 2025, o 08:18Kolejny mecz przyjaźni. Kolejna bomba. Liczyłem, że Wisła awansuje i będzie spokój.kroy pisze: ↑30 maja 2025, o 00:40Z jednej strony, na pewno żal Wiślaków - widać, że u nich baraże to jak dla nas ważne mecze przy pełnym stadionie. Do tego to będzie bardzo trudny rywal w przyszłym sezonie.
Z drugiej, będzie okazja do rewanżu za kompromitujące 5:0. Nie mogę się doczekać (mimo, że się boje)![]()
My na trofeum czekomy 30 lot także niy dupc kołocków
No chyba że dlo Ciebie awans do ekstraklasy to jakiś sukces....