Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów

#19861 Post autor: Slawko » 28 maja 2025, o 08:55

Trzeba sie pogodzic z losem.
Mamy takich dzialaczy/trenerow na jakich nas stac.
Glownym sponsorem dalej beda kibice + miasto.

Taki los Ruchu, ze zawsze bedzie bida.

Tak czy owak duzy plus za chec zrobienia takiego podsumowania.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
mpapmp
Kontakt:

#19862 Post autor: mpapmp » 28 maja 2025, o 10:25

Widzę, że dla niektórych Pan Markek Grodziński jest święty. A czym on sobie tak zasłużył? Czy ktoś mi może powiedzieć skąd urosnął do takiego cudotwórcy? Szkoda, że nikt już nie pamięta co Siemian zrobił dla nas? Z czego nas wyciągnął i jak uporządkował wiele spraw? To czy nadaje się na prezesa ekstraklasowego zespołu to inna sprawa, ale niech ktoś mi wskaże lepszego prezesa w ostatnich 20 latach?
Obrazek

Awatar użytkownika
HullCityFC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19863 Post autor: HullCityFC » 28 maja 2025, o 10:29

Smahorowicz przynajmniej dal nam medale :-)

rafal102
Kontakt:

#19864 Post autor: rafal102 » 28 maja 2025, o 10:35

Wiem że szydera ale tak się nie robi bo zaplułem przez Ciebie ekran laptopa :hyhy:

fRoś

#19865 Post autor: fRoś » 28 maja 2025, o 10:40

HullCityFC pisze:
28 maja 2025, o 10:29
Smahorowicz przynajmniej dal nam medale :-)
i dla dobrych chłopaków laptopa (a i nie tylko) oddał :rotfl:

każdy kto jedzie po Siemianowskim powinien się na gupi ryj wypier*****.

Tsykało bedo wykupować, bo potencjał ma, pewnie taki sam jak Góra. Widocznie w Czechach sie nie znają, jak w Chorzowie.
ps. Fosa jedź na ryby, oddaj stołek.

Awatar użytkownika
HullCityFC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19866 Post autor: HullCityFC » 28 maja 2025, o 11:48

Smagorowicz to zlo sle roznica miedzy nim a prezesami innych klubow jest taka ze nas nikt nie poratowal za zle zarzadzanie.

W Zabrzu, Katowicach, Wroclawiu, Gdansku, Szczecinie, Gliwicach i wielu innych miastach zarzadzanie bylo gorsze niz u nas ale tam nie bylo problemu z zasypaniem dziury budzetowej

Nas po prostu Kotala pogrzebal.

ondrasz
Kontakt:

#19867 Post autor: ondrasz » 28 maja 2025, o 12:21

orbiter pisze:
28 maja 2025, o 07:45
Na dzień dobry przywrócić Wojtka Grzyba. Szczerze, to całą trójkę bym zwolnił, a na prezesa dał Marka Grodzińskiego.
Tak tylko spytam, czemu na prezesa chcesz Marka Grodzińskiego? Kim jest ten człowiek? Wiem, że w Ruchu pracował p. Marek Godziński i ten jest fachmanem przez duże F.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19868 Post autor: Ozor » 28 maja 2025, o 14:41

Rickenn10 pisze:
28 maja 2025, o 08:05
orbiter pisze:
28 maja 2025, o 07:45
Na dzień dobry przywrócić Wojtka Grzyba. Szczerze, to całą trójkę bym zwolnił, a na prezesa dał Marka Grodzińskiego.
Tak tak wy***ać 3 gości którzy i tak otwarcie mówią że brakuje ludzi po to aby zastąpić ich trzech jednym.
Mistrz analityczny :znudzony:
ty im tam dwa razy nie mów bo niebieska rodzina jest liczna :P

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19869 Post autor: Ozor » 28 maja 2025, o 14:46

Slawko pisze:
28 maja 2025, o 08:55
Trzeba sie pogodzic z losem.
Mamy takich dzialaczy/trenerow na jakich nas stac.
Glownym sponsorem dalej beda kibice + miasto.

Taki los Ruchu, ze zawsze bedzie bida.

Tak czy owak duzy plus za chec zrobienia takiego podsumowania.
a nie zastanawia cię dlaczego nikt poważny nie interesuje się inwestowaniem w klub z TOP 10 jeśli chodzi o generowane zainteresowanie sympatyków i mediów w Polsce?
tylko proszę nie pisz mi tu o stadionie i tym długu układowym.

GALEON
Kontakt:

#19870 Post autor: GALEON » 28 maja 2025, o 15:16

west72 pisze:
28 maja 2025, o 00:08
Uśmiechnięty dziś nie był uśmiechnięty. Dalej to samo pi***olenie, że wszyscy razem damy radę, My Kibice dajemy radę co sezon, niestety zarząd, dyrektor i sztab dali dupy po całości. Nie ma co naginać rzeczywistości. Przy wynikach z jesieni szóstka byla obowiązkiem i o mało psim swedem by się udało ale dali dupy. Nikt by nie miał pretensji gdyby w barażach się nie udało. To jest loteria czasem dyspozycja dnia.
Jak słyszę, że Nono znowu dostał rozpiskę, żeby się ogarnąć to już wiem skąd zjebane relacje w szatni. Dla mnie temat prosty. Nie lapiesz parametrów minimalnych predysponujacych do zawodowego grania a nie masz kontuzji to wypad.
Ale u nas amatorka więc nawet w rezerwie nie gra.
Czekam na konkretne ruchy kadrowe w sztabie i zespole. Potem się zobaczy...... ale te dzisiejsze spotkanie trzech czy czterech Panów bylo zwykla wazeliną. Zero konkretów.
To przynieś do klubu kilkaset tyś zł na rozwiązanie kontraktu z Nono i potem się wymądrzaj

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19871 Post autor: Ozor » 28 maja 2025, o 15:23

ale ktoś oglądał prześledził karierę , ważył , mierzył sprawdzał w końcu podpisał bez klauzuli w której nazwijmy to niesportowy tryb jest podstawą do rozwiązania kontraktu lub zsyłki do klubu kokosa , kolega pewnie płaci biletami , karnetem ja płace biletami i pieniędzmi które z miasta płyną na lenia więc mamy prawo wymagać.

GALEON
Kontakt:

#19872 Post autor: GALEON » 28 maja 2025, o 15:33

Sprowadzenie takiego piłkarza zawsze jest loterią 50/50 ale teraz trzeba mu zapłacić nieważne czy zostanie czy odejdzie co do zapisów o tkance tłuszczowej to nikt się nie zgodzi podpisać takiego kontraktu

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19873 Post autor: Ozor » 28 maja 2025, o 15:48

GALEON pisze:
28 maja 2025, o 15:33
Sprowadzenie takiego piłkarza zawsze jest loterią 50/50 ale teraz trzeba mu zapłacić nieważne czy zostanie czy odejdzie co do zapisów o tkance tłuszczowej to nikt się nie zgodzi podpisać takiego kontraktu
Jak przychodził to już był gruby to gołym okiem było widać , ale w sumie myślę ze tu chodzi o to że w każdym aspekcie widać jak w tym powiedzeniu - operacja się udała -pacjent zmarł i nikt nie jest winny.To dotyczy całości funkcjonowania klubu.
Patrząc na strukturę klubu bardziej przypominamy taki osiedlowo - miejski klubik w którym płatnikiem jest UM a reszta chce przede wszystkim spokoju i pieniędzy, od działaczy po trenera którego oni sobie dobrali (byle nie przeszkadzał) , bez presji , bez planów ot taki klub jakim kiedyś stał się AKS.
Podstawowym błędem UM jest to że nie szuka kupca na klub tylko akceptuje tą bylejakość i płaci choć sam nie wiem jak to pogodzi gdy zacznie budować choćby tę jedną trybunę.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19874 Post autor: west72 » 28 maja 2025, o 16:33

GALEON pisze:
28 maja 2025, o 15:16
west72 pisze:
28 maja 2025, o 00:08
Uśmiechnięty dziś nie był uśmiechnięty. Dalej to samo pi***olenie, że wszyscy razem damy radę, My Kibice dajemy radę co sezon, niestety zarząd, dyrektor i sztab dali dupy po całości. Nie ma co naginać rzeczywistości. Przy wynikach z jesieni szóstka byla obowiązkiem i o mało psim swedem by się udało ale dali dupy. Nikt by nie miał pretensji gdyby w barażach się nie udało. To jest loteria czasem dyspozycja dnia.
Jak słyszę, że Nono znowu dostał rozpiskę, żeby się ogarnąć to już wiem skąd zjebane relacje w szatni. Dla mnie temat prosty. Nie lapiesz parametrów minimalnych predysponujacych do zawodowego grania a nie masz kontuzji to wypad.
Ale u nas amatorka więc nawet w rezerwie nie gra.
Czekam na konkretne ruchy kadrowe w sztabie i zespole. Potem się zobaczy...... ale te dzisiejsze spotkanie trzech czy czterech Panów bylo zwykla wazeliną. Zero konkretów.
To przynieś do klubu kilkaset tyś zł na rozwiązanie kontraktu z Nono i potem się wymądrzaj
Nie ja podpisałem umowę /kontrakt Nono. Tak to jest jak w klubie pracują amatorzy. Niby oglądamy złotówki trzy razy zanim wydamy a potem dostajemy takich zawodników którzy nie są w stanie zadbać o formę i dodatkowo mają wyjebane.. a klub nie ma narzędzi, żeby go zmotywować.

Do klubu swoje już przyniosłem przez lata które kibicuje. Jak brakuje ci merytorycznych argumentów to po ch.. się wcinasz... 😂 😂 😂
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#19875 Post autor: Rickenn10 » 28 maja 2025, o 18:31

🔚 Po 1,5-rocznym pobycie z Ruchem żegnają się dwaj członkowie sztabu szkoleniowego: asystent trenera Marcin Zubek i trener bramkarzy Radosław Hołubiec.

Trenerzy - dziękujemy za czas spędzony w Chorzowie! Powodzenia na piłkarskim szlaku! 🤝🫡

➡️ ksruch.com/w/info-trenerzy-MZRH

ODPOWIEDZ