Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Trzeba sie pogodzic z losem.
Mamy takich dzialaczy/trenerow na jakich nas stac.
Glownym sponsorem dalej beda kibice + miasto.
Taki los Ruchu, ze zawsze bedzie bida.
Tak czy owak duzy plus za chec zrobienia takiego podsumowania.
Mamy takich dzialaczy/trenerow na jakich nas stac.
Glownym sponsorem dalej beda kibice + miasto.
Taki los Ruchu, ze zawsze bedzie bida.
Tak czy owak duzy plus za chec zrobienia takiego podsumowania.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- mpapmp
- Kontakt:
Widzę, że dla niektórych Pan Markek Grodziński jest święty. A czym on sobie tak zasłużył? Czy ktoś mi może powiedzieć skąd urosnął do takiego cudotwórcy? Szkoda, że nikt już nie pamięta co Siemian zrobił dla nas? Z czego nas wyciągnął i jak uporządkował wiele spraw? To czy nadaje się na prezesa ekstraklasowego zespołu to inna sprawa, ale niech ktoś mi wskaże lepszego prezesa w ostatnich 20 latach?

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Smahorowicz przynajmniej dal nam medale :-)
-
- Kontakt:
Wiem że szydera ale tak się nie robi bo zaplułem przez Ciebie ekran laptopa 

-
i dla dobrych chłopaków laptopa (a i nie tylko) oddał

każdy kto jedzie po Siemianowskim powinien się na gupi ryj wypier*****.
Tsykało bedo wykupować, bo potencjał ma, pewnie taki sam jak Góra. Widocznie w Czechach sie nie znają, jak w Chorzowie.
ps. Fosa jedź na ryby, oddaj stołek.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Smagorowicz to zlo sle roznica miedzy nim a prezesami innych klubow jest taka ze nas nikt nie poratowal za zle zarzadzanie.
W Zabrzu, Katowicach, Wroclawiu, Gdansku, Szczecinie, Gliwicach i wielu innych miastach zarzadzanie bylo gorsze niz u nas ale tam nie bylo problemu z zasypaniem dziury budzetowej
Nas po prostu Kotala pogrzebal.
W Zabrzu, Katowicach, Wroclawiu, Gdansku, Szczecinie, Gliwicach i wielu innych miastach zarzadzanie bylo gorsze niz u nas ale tam nie bylo problemu z zasypaniem dziury budzetowej
Nas po prostu Kotala pogrzebal.
-
- Kontakt:
Tak tylko spytam, czemu na prezesa chcesz Marka Grodzińskiego? Kim jest ten człowiek? Wiem, że w Ruchu pracował p. Marek Godziński i ten jest fachmanem przez duże F.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a nie zastanawia cię dlaczego nikt poważny nie interesuje się inwestowaniem w klub z TOP 10 jeśli chodzi o generowane zainteresowanie sympatyków i mediów w Polsce?
tylko proszę nie pisz mi tu o stadionie i tym długu układowym.
-
- Kontakt:
To przynieś do klubu kilkaset tyś zł na rozwiązanie kontraktu z Nono i potem się wymądrzajwest72 pisze: ↑28 maja 2025, o 00:08Uśmiechnięty dziś nie był uśmiechnięty. Dalej to samo pi***olenie, że wszyscy razem damy radę, My Kibice dajemy radę co sezon, niestety zarząd, dyrektor i sztab dali dupy po całości. Nie ma co naginać rzeczywistości. Przy wynikach z jesieni szóstka byla obowiązkiem i o mało psim swedem by się udało ale dali dupy. Nikt by nie miał pretensji gdyby w barażach się nie udało. To jest loteria czasem dyspozycja dnia.
Jak słyszę, że Nono znowu dostał rozpiskę, żeby się ogarnąć to już wiem skąd zjebane relacje w szatni. Dla mnie temat prosty. Nie lapiesz parametrów minimalnych predysponujacych do zawodowego grania a nie masz kontuzji to wypad.
Ale u nas amatorka więc nawet w rezerwie nie gra.
Czekam na konkretne ruchy kadrowe w sztabie i zespole. Potem się zobaczy...... ale te dzisiejsze spotkanie trzech czy czterech Panów bylo zwykla wazeliną. Zero konkretów.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale ktoś oglądał prześledził karierę , ważył , mierzył sprawdzał w końcu podpisał bez klauzuli w której nazwijmy to niesportowy tryb jest podstawą do rozwiązania kontraktu lub zsyłki do klubu kokosa , kolega pewnie płaci biletami , karnetem ja płace biletami i pieniędzmi które z miasta płyną na lenia więc mamy prawo wymagać.
-
- Kontakt:
Sprowadzenie takiego piłkarza zawsze jest loterią 50/50 ale teraz trzeba mu zapłacić nieważne czy zostanie czy odejdzie co do zapisów o tkance tłuszczowej to nikt się nie zgodzi podpisać takiego kontraktu
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak przychodził to już był gruby to gołym okiem było widać , ale w sumie myślę ze tu chodzi o to że w każdym aspekcie widać jak w tym powiedzeniu - operacja się udała -pacjent zmarł i nikt nie jest winny.To dotyczy całości funkcjonowania klubu.
Patrząc na strukturę klubu bardziej przypominamy taki osiedlowo - miejski klubik w którym płatnikiem jest UM a reszta chce przede wszystkim spokoju i pieniędzy, od działaczy po trenera którego oni sobie dobrali (byle nie przeszkadzał) , bez presji , bez planów ot taki klub jakim kiedyś stał się AKS.
Podstawowym błędem UM jest to że nie szuka kupca na klub tylko akceptuje tą bylejakość i płaci choć sam nie wiem jak to pogodzi gdy zacznie budować choćby tę jedną trybunę.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ja podpisałem umowę /kontrakt Nono. Tak to jest jak w klubie pracują amatorzy. Niby oglądamy złotówki trzy razy zanim wydamy a potem dostajemy takich zawodników którzy nie są w stanie zadbać o formę i dodatkowo mają wyjebane.. a klub nie ma narzędzi, żeby go zmotywować.GALEON pisze: ↑28 maja 2025, o 15:16To przynieś do klubu kilkaset tyś zł na rozwiązanie kontraktu z Nono i potem się wymądrzajwest72 pisze: ↑28 maja 2025, o 00:08Uśmiechnięty dziś nie był uśmiechnięty. Dalej to samo pi***olenie, że wszyscy razem damy radę, My Kibice dajemy radę co sezon, niestety zarząd, dyrektor i sztab dali dupy po całości. Nie ma co naginać rzeczywistości. Przy wynikach z jesieni szóstka byla obowiązkiem i o mało psim swedem by się udało ale dali dupy. Nikt by nie miał pretensji gdyby w barażach się nie udało. To jest loteria czasem dyspozycja dnia.
Jak słyszę, że Nono znowu dostał rozpiskę, żeby się ogarnąć to już wiem skąd zjebane relacje w szatni. Dla mnie temat prosty. Nie lapiesz parametrów minimalnych predysponujacych do zawodowego grania a nie masz kontuzji to wypad.
Ale u nas amatorka więc nawet w rezerwie nie gra.
Czekam na konkretne ruchy kadrowe w sztabie i zespole. Potem się zobaczy...... ale te dzisiejsze spotkanie trzech czy czterech Panów bylo zwykla wazeliną. Zero konkretów.
Do klubu swoje już przyniosłem przez lata które kibicuje. Jak brakuje ci merytorycznych argumentów to po ch.. się wcinasz...

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Rickenn10
- Kontakt:
Po 1,5-rocznym pobycie z Ruchem żegnają się dwaj członkowie sztabu szkoleniowego: asystent trenera Marcin Zubek i trener bramkarzy Radosław Hołubiec.
Trenerzy - dziękujemy za czas spędzony w Chorzowie! Powodzenia na piłkarskim szlaku!🫡
ksruch.com/w/info-trenerzy-MZRH