A nawet jeśli to co w związku z tym?
to z tego że się kibica w tym klubie nie szanuje na wielu płaszczyznach w tym w postawie tych wszystkich grajków w tym sezonie. Jak się tak zapisali i tyle dobrego zrobili to może jeszcze mecz pożegnalny z festynem na Cichej zrobimy ?Rickenn10 pisze: ↑21 maja 2025, o 20:24A nawet jeśli to co w związku z tym?
Gramy o coś? Skuli mie to może nawet bielecki na szpicy wyjść![]()
Poza tym trzeba szanować każdego z nich bo Figo i Sadlok akurat dla Ruchu zrobili wiele dobrego a to, że teraz już są emerytami i sobie człapią to inna historia.
W tej dobrej również się zapisali. Czas na nich przyszedł i trzeba świeżej krwi.
A według Ciebie mają być tylko źle kojarzeni?
Intratna posada? Do Piasta poszedł pół roku później, pod koniec września. Od pierwszego meczu zimowego z Cracovią (przegrana 0:1) Pat rozpowiadał wszędzie, że będzie zmiana. Trenera "ratował" fakt wygranej w Warszawie i w sumie jakoś szło. Skończył nad kreską, ale miał tego wszystkiego serdecznie dość. Drużynę mogli poprowadzić do końca sezonu Wleciałowski i T. Fornalik, ale nie było zgody Pata, który już od dawna miał swój p...ny plan i sprowadził Warzychę.pko pisze: ↑21 maja 2025, o 19:39[Login ON]
To że nie miał wówczas wsparcia to jedna rzecz ale pozostawienie drużyny na finiszu ligi, którą zakończył ledwie nad kreską to druga, zwłaszcza że zespół był w fazie gdzie w normalnych klubach trwa już przygotowanie do sezonu a jego decyzja była podyktowana tym że trafiła się intratna posada. Prawdziwy KING.
[Login OFF]
Też to słyszałem. Tym dwóm, też dzięki i powodzenia. Jeszcze Soma z ponoć większym kontraktem.
Może przesadziłem, ale Kozaka bym nie zatrzymywał. Grajek z potencjałem (niewykorzystanym) i tylko jedną nogą. Do tego konfliktogenny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], NG1920, uszy i 75 gości