Jo jak kajs nie pójda to nie dzwonia po wszystkich... ale tys jest widza " niekumaty" . Jak byś był kumaty to byś wiedziol że dlugo taka sytuacja się nie powtórzy... z różnych względów.South pisze: ↑11 maja 2025, o 09:44Płaczków? Weź rozpęd i wiesz gdzie się zatrzym. Może zmądrzejesz.to jo pisze: ↑11 maja 2025, o 09:33Nie rozumia takich płaczków... nie chcesz to nie ŁAŹ . INO poco się tym chwalisz ??? Szukosz poklasku ? Grupy wsparcia??South pisze: ↑11 maja 2025, o 08:55Już ktoś wcześniej pisał nt. Cichej to raz jeszcze to podkreśle ZOSTAWIĆ NIE ROZBIERAĆ! Jak najszybciej brać oświetlenie ze Sosnowca i będzie OK. Tylko cud może nas uratować od wypowiedzenia umowy przez SŚ, już część z Was nie pamięta, że władza nam nie sprzyja i szukała pretekstu do zabrania nam możliwości rozgrywania meczy na stadionie Śląskim - załatwione.
Nie wiem czy jesteście świadomi ale zostało rozje... mnóstwo pracy, która miała na celu odbudować klub. W przerwie wpier... dostały dziadki i wszechobecny płacz dzieci - tutaj ukłony do prezesa Siemianowskiego, za dobór odpowiednich ludzi, którzy fenomenalnie zabezpieczyli sektory wschodnie. Oczywiście nic nie ujmując kumatym, świetna akcja z racami na reklamy, krzesła, bieżnie - a po drugiej stronie oklep dostają kobiety, dziadki i w pakiecie dzieci uciekające gdzie się da. Dodatkowo chciałbym podkreślić rewelacyjnie przeciągnięcie tego syfu na sektor rodzinny, po prostu rozegraliście to perfekcyjnie, jak prawdziwi stratedzy.
Jako klub wojewódzki możecie już przyjąć Katowice lub Zabrze.
Ze swojej strony uczestniczyłem z rodziną, dziećmi w nie jednym meczu na SŚ myślę, że od przeprowadzki ok. 90% meczy... Krótko i na temat, moja noga już tam nie powstanie (i nie jest to podyktowane odebraniem nam SŚ). Nie będę narażał siebie jak i rodziny na utratę zdrowia.
Łazić nie będę bo nie chce zostać kaleką ja lub moja rodzina. I się tym nie chwalę tylko przestrzegam innych normalnych a nie "kumatych" czyli takich ja ty.
Nie szukam poklasku jw. warto to podkreślić i uwypuklić z kim mamy do czynienia na trybunach. Nara.
Nara