Widza żeś jest jasnowidzem i już wiesz jaki by był wynik jakby dwóch modych chopców grało od początku.
A te powolne wprowadzanie to ile minut na mecz mogą grać panie ekspercie?
Widza żeś jest jasnowidzem i już wiesz jaki by był wynik jakby dwóch modych chopców grało od początku.
Już zapomnieli
Ci ludzie, poza kilkoma wyjątkami, są spaleni w oczach wielu kibiców. Nic tego nie zmieni. Zawalili sprawę, zawiedli, więc won! Żadnej grubej kreski, wybaczania i przymykania oka. Co z tego ,ze Soma strzelił 3 bramki? Dziś był jak zawsze, bezproduktywny i wkurzający. Szczepan w następnym meczu będzie prawdopodobnie tak samo lichy. Na wuj nam 3/4 napastnika z dwóch kopaczy na ekstraklasowych kontraktach. wy***rdolić!!! Konczkowskie, Monety, Figa, Sadloki, Szwochy i inni wypaleni, bez głodu sukcesu. WON! Odebrali nam nawet przyjemność z wygrywania. Potrzebny trener z twardą ręką, żeby się Szczepany z Kozakami nie musieli po mordach okładać, żeby nikomu nie przyszło do głowy tachać toreb z piwskiem. Ludzie kochani, trzeba rozpiżyć ten cyrk.19gorek20 pisze: ↑27 kwie 2025, o 19:27Gwarantuje minimum 10 goli na sezon plus asysty i wywalczone karne dodatkowo faule przed polem karnym przeciwnika i największy przychód z sprzedaży koszulek klubowych mi w zupełności wystarczy
Frajersko przegraliśmy sezon ale czego wy oczekujecie że oni się powiesza bo nie wyszły im 3 miesiące w piłce ? Niech wygrywają ile się da do końca sezonu i budują się na przyszły sezon teraz wyzywamy od najgorszych za chwilę będziemy ich nosić na rękach
Też chce juniorów często o tym piszę i najlepiej takich jak wczorajsza Barcelona ale ku*** ludzie oni wczoraj przegrali ze Zniczem Kłobuck w 23 kolejce V ligi śląskiej
Czytałeś co napisałeś? Sam sobie przeczysz. Chwalisz młodych z Stali i jebiesz Adkonisa pisząc że jest tragiczny. Ci z Rzeszowa nie wyglądali gorzejMavo1920 pisze: ↑27 kwie 2025, o 19:46
Dziś widzieliśmy, ile jest wart "supertalent" Adkonis, synki co mają po 16-17 lat z Rzeszowa nie wyglądały w tym środku pola gorzej od niego. Tragiczny jest ten synek, niech sobie Fosa na przyszłość odpuści takich bezjajecznych juniorów, w tej lidze nie ma miejsca na takie eksperymenty. Albo dajesz jakość, albo wypad. Szczególnie wypożyczony bez opcji wykupu.
Swojego czasu za Fornalika styklo bić na krótki i Janoszka z główki ladowolniebieskifanatyk pisze: ↑27 kwie 2025, o 21:28Nie ma żadnej poprawy, graliśmy z juniorami. Z tym składem i trenerem watpie, ze coś osiągniemy w przyszłym sezonie. Czy też ktoś to widzi, że bijemy tyle rogów i kompletnie nic z tego nie ma? Czy oni trenują ten element. Czy jest jeden schemat piłka na Szymańskiego na długi słupek?
[Login ON]Rickenn10 pisze: ↑27 kwie 2025, o 19:40Już zapomnieliRuch 2x wygrał, Szczepan strzelił z pierwszej piłki, Kozak dołożył i już wszystko jest super bo 2 wygrane z rzędu
![]()
Dlatego mówiłem że tutaj nic się nie zmieni przez to że ludzie tutaj mają zaćme i szybko zapominają.
Dlatego ja sobie jeszcze wpadne na Żydów za 2 tyg a tak już wakacje i chill włącznie z dzisiaj![]()
Ja ogólnie jestem dużym optymistą ale to co się wydarzyło przez ostatnie dwa miesiące to jest jawne robienie kibiców w ch***. Inaczej tego nazwać nie można jak zrobienie wszystkich tych tysięcy w jednego wielkiego ch***.pko pisze: ↑27 kwie 2025, o 22:12[Login ON]Rickenn10 pisze: ↑27 kwie 2025, o 19:40Już zapomnieliRuch 2x wygrał, Szczepan strzelił z pierwszej piłki, Kozak dołożył i już wszystko jest super bo 2 wygrane z rzędu
![]()
Dlatego mówiłem że tutaj nic się nie zmieni przez to że ludzie tutaj mają zaćme i szybko zapominają.
Dlatego ja sobie jeszcze wpadne na Żydów za 2 tyg a tak już wakacje i chill włącznie z dzisiaj![]()
No nie!!! Dziś też muszę Pana pozdrowići przyznać że błędnie brałem Pana za durnia ... sorry
[Login OFF]
swoja droga dzisiaj dobra druga polowa Adkonisa.marek79 pisze: ↑27 kwie 2025, o 21:17Czytałeś co napisałeś? Sam sobie przeczysz. Chwalisz młodych z Stali i jebiesz Adkonisa pisząc że jest tragiczny. Ci z Rzeszowa nie wyglądali gorzejMavo1920 pisze: ↑27 kwie 2025, o 19:46
Dziś widzieliśmy, ile jest wart "supertalent" Adkonis, synki co mają po 16-17 lat z Rzeszowa nie wyglądały w tym środku pola gorzej od niego. Tragiczny jest ten synek, niech sobie Fosa na przyszłość odpuści takich bezjajecznych juniorów, w tej lidze nie ma miejsca na takie eksperymenty. Albo dajesz jakość, albo wypad. Szczególnie wypożyczony bez opcji wykupu.czyli byli tak samo tragiczni? No i Adkonis wiela wg Ciebie ma lat?
Użytkownicy przeglądający to forum: 19aRtuR20, Dams0n, Konrad, Majestic-12 [Bot] i 49 gości