Ino jak my wygrywamy sparingi to później cała runda w pi***
Ruch Chorzów - Stal Rzeszów / 27.04.2025 Godz 14:30
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"

- Kontakt:
-
Oskar20
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Stal Rzeszów / 27.04.2025 Godz 14:30
Ale radujmy się z 3 punktówchropaczow pisze: ↑27 kwie 2025, o 16:10I co w związku z tym? Nie ma szans na baraże, a nawet jak by to z czym do eklapy? Sezon stracony.
-
AndRe
- Kontakt:
Slysze ze walka o byc albo nie byc
Widze co innego,
to chyba jasna odpowiedz
Widze co innego,
to chyba jasna odpowiedz
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
marek79
- Kontakt:
Wiecie czemu w Stali gra 16 i 17 latek? Bo mają takich grajków to raz. A dwa nawet jak źle bal kopnie to go nie je***, że ma sp***dalać.
Co do Szczepana to może i nie jest napastnik pełnowartościowy ale te 10 bramek na sezon gwarantuje. Tu potrzeba uzupełnienia w ataku a nie wymianę napastników.
Co do Szczepana to może i nie jest napastnik pełnowartościowy ale te 10 bramek na sezon gwarantuje. Tu potrzeba uzupełnienia w ataku a nie wymianę napastników.
-
heli
- Wspiera "Wielki Ruch"

- Kontakt:
najbardziej mnie dziwi, że przed tym wylaniem szamba zaczęli grać więcej ci, których praktycznie teraz nie ma, czy to było łapanie się już wszystkiego, czy gwóźdź do trumny. Czy wcześniej o te 2-3 mecze ta sytuacja mogła mieć miejsca czy też po prostu niebyło to możliwe i dopiero jak stracili szanse na awans myślę, że po Tychach, to wszystko to wylało i można to było oczyścić.
Mimo dzisiaj zera z tyłu mam wrażenie, że znów było więcej błędów niż ostatnio tracąc trzy bramki z Kotwicą, gdzie dwie były w dużej mierze tormana, a dzisiaj Bielu dobrze to znów obrońcy dawali za dużo swobody.
Wygrali to wygrali, ale dalej połowa jak nie więcej jest do wywalenia, a ich pozycje potrzebują wzmocnień.
Mimo dzisiaj zera z tyłu mam wrażenie, że znów było więcej błędów niż ostatnio tracąc trzy bramki z Kotwicą, gdzie dwie były w dużej mierze tormana, a dzisiaj Bielu dobrze to znów obrońcy dawali za dużo swobody.
Wygrali to wygrali, ale dalej połowa jak nie więcej jest do wywalenia, a ich pozycje potrzebują wzmocnień.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
chropaczow
- Wspiera "Wielki Ruch"

- Kontakt:
Żółtych kartek teżmarek79 pisze: ↑27 kwie 2025, o 17:37Wiecie czemu w Stali gra 16 i 17 latek? Bo mają takich grajków to raz. A dwa nawet jak źle bal kopnie to go nie je***, że ma sp***dalać.
-
iglo
- Kontakt:
Pozytyw to ładne bramki.
Cały mecz bez emocji - zostały zabite ogólnym obrazem. Wybiegali ten mecz, to trzeba napisać, chociaż pierwsza połowa to aż oczy krwawiły.
Straszne uczycie, brak radości po 3-0.
Panowie młynowi, fajnie że dbacie o nasze kręgosłupy i ćwiczymy wstawanie i siadanie ale nie szło zaintonować przy 3:0 kto tak gra? Czy to też zbyt pozytywną piosenka jak na sytuację?
Cały mecz bez emocji - zostały zabite ogólnym obrazem. Wybiegali ten mecz, to trzeba napisać, chociaż pierwsza połowa to aż oczy krwawiły.
Straszne uczycie, brak radości po 3-0.
Panowie młynowi, fajnie że dbacie o nasze kręgosłupy i ćwiczymy wstawanie i siadanie ale nie szło zaintonować przy 3:0 kto tak gra? Czy to też zbyt pozytywną piosenka jak na sytuację?
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

- Kontakt:
Niektórych to się nie da czytać. Jakby to zwycięstwo miało jakiekolwiek znaczenie, to byśmy pisali o dobrym meczu Ruchu. Też mnie krew zalewa z powodu całokształtu, ale trochę obiektywizmu.
Przy bramkach nawet nie wstałem z krzesełka, za ten totalny brak emocji można podziękować grajkom i trenerom. Zresztą obserwując trybuny mam wrażenie, że większość ma tak samo.
Ale nawet bez kamizelek wiem, że dzisiaj biegane było dużo więcej, niż w poprzednich meczach.
Braknie pewnie z 5 punktów.
Przy bramkach nawet nie wstałem z krzesełka, za ten totalny brak emocji można podziękować grajkom i trenerom. Zresztą obserwując trybuny mam wrażenie, że większość ma tak samo.
Ale nawet bez kamizelek wiem, że dzisiaj biegane było dużo więcej, niż w poprzednich meczach.
Braknie pewnie z 5 punktów.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Harpo
- Kontakt:
Zero dopingu do konca sezinu.
Za calą spieprzoną runde.
Kazdy mecz to sparing, lajcik, opalanie.oraz
Imba na trybunach jak na Lechu swego czasu.
Nie zasluguja na nic.
PS. Sama gra jak poprzednio. Bez jakiegis pomysłu, te same wciepy, te same rożne, bledy w przyjeciu, gubienie bali, niepewność w obronie i strzały na wiwat w ataku.
Zaczęli strzelać... No, teraz juz moga-- awans i baraże nam nie grożą.
Za calą spieprzoną runde.
Kazdy mecz to sparing, lajcik, opalanie.oraz
Imba na trybunach jak na Lechu swego czasu.
Nie zasluguja na nic.
PS. Sama gra jak poprzednio. Bez jakiegis pomysłu, te same wciepy, te same rożne, bledy w przyjeciu, gubienie bali, niepewność w obronie i strzały na wiwat w ataku.
Zaczęli strzelać... No, teraz juz moga-- awans i baraże nam nie grożą.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
LEMON-CHORZOW
- Kontakt:
Nawet jakby wygrali wszystkie mecze do końca to sezon zjebany , oczekiwania były inne , nawet gdyby odpadli w barażach to co innego ,człowiek by wiedział że było blisko ,, a tak sezon zjebany ,pieniądze z urzędu miasta zmarnowane na wypłaty dla niektórych beznadziejnych kopaczy,, oby w przerwie po sezonie doszło do poważnego przewietrzenia szatni ,emerytów i głośne nazwiska out ,, i dla pozerów
-
Elmer
- Kontakt:
Wygrali, fajnie, ładne bramki.
Mam nadzieję, że wygrana nie zaciemni obrazu całości. Wiem, gruba kreska itd., ale zaraz przyjdzie lato, nowy sezon i znowu niektórych "zepnie" stres.
Pytanie, kto ze starszyzny zostanie? Przypuszczam, że jedynie Konczkowski. Szczepana powoli też można zaliczać do starszych.
Adkonis zostaje, że tak go ogrywamy? Ile on ma minut zapisanych w kontrakcie? Chyba, że teraz to już Legia nam płaci za to, że gra. Żeby nie było, dzisiaj zagrał dobrze. Strzał w końcówce świetny.
Mam nadzieję, że wygrana nie zaciemni obrazu całości. Wiem, gruba kreska itd., ale zaraz przyjdzie lato, nowy sezon i znowu niektórych "zepnie" stres.
Pytanie, kto ze starszyzny zostanie? Przypuszczam, że jedynie Konczkowski. Szczepana powoli też można zaliczać do starszych.
Adkonis zostaje, że tak go ogrywamy? Ile on ma minut zapisanych w kontrakcie? Chyba, że teraz to już Legia nam płaci za to, że gra. Żeby nie było, dzisiaj zagrał dobrze. Strzał w końcówce świetny.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
niebieski73
- Kontakt:
Mecz o nic, sezon stracony, może mi ktoś wytłumaczyć czemu my dalej gromy tym samym betonem co nos tak kompromitowoł przez cało runda?
Panie trenerze kiedy ci modzi chopcy jak np. Sobeczko czy Lukowiak mają się ogrywać? Pierwszy wlozł na 5 min, drugiego nawet nie było na ławie.
Za uja tego nie rozumia
Panie trenerze kiedy ci modzi chopcy jak np. Sobeczko czy Lukowiak mają się ogrywać? Pierwszy wlozł na 5 min, drugiego nawet nie było na ławie.
Za uja tego nie rozumia
-
Elmer
- Kontakt:
Gdyby grali od początku to skończyłoby się 0:3 i dopiero byłby lament. Nie pamiętasz meczów naszych młodych z Wigrami (0:6)? Takich piłkarzy powoli się wprowadza. Nie każdy jest Yamalem.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
tynbydziedobry
- Kontakt:
co jest najgorsze? byłem przekonany że musi minąć co najmniej drugie tyle mi na karku żebym chciał kiedyś pójść w spokoju iść obejrzeć mecz na drugą stronę boiska. nawet po 3 spadkach z rzędu człowiek dalej miał ten zapał. a te patałachy w dwa miesiące doprowadziły do tego że już drugi mecz wolałem usiąść całkiem na skraju prostej a bramki spływały po mnie jakby ich nie było. już mnie kusiło nawet po ten słoniol iść bo nie zasługują kompletnie na nic.
jeszcze śpiewanie na początku Chorzów grać a potem Dawid Szulczek.. no ku*** mać
jeszcze śpiewanie na początku Chorzów grać a potem Dawid Szulczek.. no ku*** mać

-
adamo_R
Kiedy bydzie nowy terminarz