Właśnie. Jak oni to zmarnują, to mojego zapału i zaufania, nie zobaczą. Mosiężne tabliczki, gadżety, koszulki, Gorzoła, wirtualne bilety WR i wiele, wiele innych, jak psu w dupę.
Jak do tego doszło?
Właśnie. Jak oni to zmarnują, to mojego zapału i zaufania, nie zobaczą. Mosiężne tabliczki, gadżety, koszulki, Gorzoła, wirtualne bilety WR i wiele, wiele innych, jak psu w dupę.
Wczoraj w sklepie reklamowali domową koszulkę meczową (dalej reklamują), a nawet nie mieli pełnej rozmiarówki - brakowało "M" i "XL"klimz(R)owiec pisze: ↑20 kwie 2025, o 22:07Dzień się już kończy więc żadnych nowości ze strony marketingu już chyba nie będzie.
Po prostu brak słów jak ten klub się stacza...
trudno, żeby limitowane rzeczy miały być tanie.chropaczow pisze: ↑21 kwie 2025, o 10:09Co z tego, kiedy zegarek ani ładny, ani tani. Opis zegarka, to też porażka.
Ale ładne mogą już być
No ale on jest ładny
chropaczow pisze: ↑21 kwie 2025, o 10:09Co z tego, kiedy zegarek ani ładny, ani tani. Opis zegarka, to też porażka.
A nie jest to czasem Polska marka produkujaca w szwajcarii? Bo jedyne info jakie znajduje to toMavo1920 pisze: ↑21 kwie 2025, o 16:17chropaczow pisze: ↑21 kwie 2025, o 10:09Co z tego, kiedy zegarek ani ładny, ani tani. Opis zegarka, to też porażka.
O gustach to wiadomo, ale jak dla mnie, wizualnie jest ok. Cenowo to trudno by był za stówę, skoro powstał w kooperacji ze szwajcarską marką, oraz jest spersonalizowany pod jubileusz. To nie żaden chińczyk z alliexpress.
Tylko, że to nie jest dobry zegarek. Oprócz szkiełka szafirowego właściwie niczym się nie wyróżnia, ani mechanizmem, ani materiałem koperty, ani szczególnym designem.Radvan138 pisze: ↑21 kwie 2025, o 19:50A nie jest to czasem Polska marka produkujaca w szwajcarii? Bo jedyne info jakie znajduje to toMavo1920 pisze: ↑21 kwie 2025, o 16:17O gustach to wiadomo, ale jak dla mnie, wizualnie jest ok. Cenowo to trudno by był za stówę, skoro powstał w kooperacji ze szwajcarską marką, oraz jest spersonalizowany pod jubileusz. To nie żaden chińczyk z alliexpress.chropaczow pisze: ↑21 kwie 2025, o 10:09Co z tego, kiedy zegarek ani ładny, ani tani. Opis zegarka, to też porażka.
Ze od zawsze wspiersja Polski sport i ze 2014 zostali inwestorami szczew
Ale tak jak piszesz. Dziwne by bylo jak by za limitowana edycje chcieli z 200. Szczegolnie ze za dobry zegarek 1000 zl to tez nie wygorowana cen
tak wizualnie po tarczy to mam wrażenie, że najbliżej wygląda na ten model https://www.zegarek.net/zegarki-bisset/zegarek-bis165, ale fakt, że w na naszym sklepie jest bardzo mało informacji technicznych dotyczących samego mechanizmu czy wodoszczelności, bo może być to jakiś miks kilku różnych komponentów, by prezentował się, ale nie był za drogi.disu pisze: ↑21 kwie 2025, o 20:12Tylko, że to nie jest dobry zegarek. Oprócz szkiełka szafirowego właściwie niczym się nie wyróżnia, ani mechanizmem, ani materiałem koperty, ani szczególnym designem.Radvan138 pisze: ↑21 kwie 2025, o 19:50A nie jest to czasem Polska marka produkujaca w szwajcarii? Bo jedyne info jakie znajduje to toMavo1920 pisze: ↑21 kwie 2025, o 16:17O gustach to wiadomo, ale jak dla mnie, wizualnie jest ok. Cenowo to trudno by był za stówę, skoro powstał w kooperacji ze szwajcarską marką, oraz jest spersonalizowany pod jubileusz. To nie żaden chińczyk z alliexpress.chropaczow pisze: ↑21 kwie 2025, o 10:09Co z tego, kiedy zegarek ani ładny, ani tani. Opis zegarka, to też porażka.
Ale tak jak piszesz. Dziwne by bylo jak by za limitowana edycje chcieli z 200. Szczegolnie ze za dobry zegarek 1000 zl to tez nie wygorowana cen
Sa gdzies specs? Bo szukam modelu na jakim bazuje i niema nic. Jedynie co na stronie sklepu pisze ze koperta jest zrobiona ze stali nierdzewnej i tyledisu pisze: ↑21 kwie 2025, o 20:12Tylko, że to nie jest dobry zegarek. Oprócz szkiełka szafirowego właściwie niczym się nie wyróżnia, ani mechanizmem, ani materiałem koperty, ani szczególnym designem.Radvan138 pisze: ↑21 kwie 2025, o 19:50A nie jest to czasem Polska marka produkujaca w szwajcarii? Bo jedyne info jakie znajduje to toMavo1920 pisze: ↑21 kwie 2025, o 16:17O gustach to wiadomo, ale jak dla mnie, wizualnie jest ok. Cenowo to trudno by był za stówę, skoro powstał w kooperacji ze szwajcarską marką, oraz jest spersonalizowany pod jubileusz. To nie żaden chińczyk z alliexpress.chropaczow pisze: ↑21 kwie 2025, o 10:09Co z tego, kiedy zegarek ani ładny, ani tani. Opis zegarka, to też porażka.
Też wydaje mi się, że jest to zmodyfikowana wersja tego zegarka, co tym bardziej jest ciekawą kwestią patrząc na cenę (choć na tej stronie podają szkło mineralne, a na innych szafirowe, więc chyba mają błąd w opisie). Bebechy standardowe, a jak na nasze marketingowe wtopy to jest nawet bardzo OK.heli pisze: ↑21 kwie 2025, o 20:44tak wizualnie po tarczy to mam wrażenie, że najbliżej wygląda na ten model https://www.zegarek.net/zegarki-bisset/zegarek-bis165, ale fakt, że w na naszym sklepie jest bardzo mało informacji technicznych dotyczących samego mechanizmu czy wodoszczelności, bo może być to jakiś miks kilku różnych komponentów, by prezentował się, ale nie był za drogi.disu pisze: ↑21 kwie 2025, o 20:12Tylko, że to nie jest dobry zegarek. Oprócz szkiełka szafirowego właściwie niczym się nie wyróżnia, ani mechanizmem, ani materiałem koperty, ani szczególnym designem.Radvan138 pisze: ↑21 kwie 2025, o 19:50A nie jest to czasem Polska marka produkujaca w szwajcarii? Bo jedyne info jakie znajduje to toMavo1920 pisze: ↑21 kwie 2025, o 16:17O gustach to wiadomo, ale jak dla mnie, wizualnie jest ok. Cenowo to trudno by był za stówę, skoro powstał w kooperacji ze szwajcarską marką, oraz jest spersonalizowany pod jubileusz. To nie żaden chińczyk z alliexpress.chropaczow pisze: ↑21 kwie 2025, o 10:09Co z tego, kiedy zegarek ani ładny, ani tani. Opis zegarka, to też porażka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], heli, HullCityFC, jajo, jalboss, kibol-siem-ce, Marcus, nołnejm, OLSZA, pyjter1920, Rickenn10 i 107 gości